FK Crvena zvezda

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Monogamija

Re: FK Crvena zvezda

Post by Monogamija » Thu Aug 22, 2019. 9:52 am

Ovaj penal spada u grupu može da se svira, ali i ne mora. Ne mogu da grešim dušu o sudije, dobri su bili, nije bilo nekih propusta. Možda onaj faul nad Kanjasom kada je bio odgurnut pa on potom zviznuo onog njihovog, međutim ništa kolateralno se nije desilo.

Elem, sinoć nas je Borjan izvukao bez dalje priče. Imao je Pankov sinoć problema sa njihovim napadačima, posebno kada je ušao Hoarau poslednjih 15ak minuta. Imaćemo mi mnogo problema kod kuće sa njim, jer verujem da će ga gurnuti od prvog minuta. Neću da dužim priču pojedinačno za svakog samo ću spomenuti ovu trojicu.

Garsia - svaka čast. Čovek je u prvoj utakmici pokazao klasu iako je bio pomalo stegnut na početku, verujem da će u Beogradu već biti mnogo bolje. Od njega dovoljno, dao gol na debiju.

Boaći - što pre se rastati sa njim. Kada se Pavkov oporavi, gurati ga u rotaciju sa Tomaneom i Krstović kao treća opcija. Ovo već postaje smešno, da se profesionalni fudbaler bori sa loptom kao da su ljutu neprijatelji ne ide. Ništa konkretno nije uradio. Prizivali smo izmenu već na poluvremenu, ali gosn Vladan neće izaći iz svoje tvrdoglavosti dok je živ i čovek napravi penal. Druga stvar koja mi je upala u oči, ušao je Žander kao dupli bek, a nama se kod penala Boaći našao na levom beku da juri njihovog igrača na toj strani. Dakle, nismo dobro odradili taktičku zamisao i kraj priče. Zaključak - rastati se sa Boaćijem do kraja prelaznog roka po cenu da ne dobijemo ništa za njegov odlazak.

Ivanić - ne znam za vas, ali ja u ovom trenutku nemam više strpljenja za njega. Krivo mi je jer da se ovoliko gurao Ebisilio ili Rikardinjo, verujem da bi eksplodirali. Sinoć ništa fudbalsko, gol je došao njegovom krivicom, čovek se nije odrazio ni za šumsku jagodu. Pas ili unazad ili previše unpared, pogrešnih dodavanja kolko hoćeš. Poveo je dve kontre koje je upropastio tako što je prekasno gurao loptu na stranu. Ne znam, mislim da je vreme da malo odmori i da sledeću utakmicu bude na klupi kao rezerva Marinu ili nekom na boku.

Za kraj, mi ne znamo da čuvamo rezultat i kao što rekoh, mnogo će vode još proteći dok mi to naučimo.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

dusan007

Post by dusan007 » Thu Aug 22, 2019. 11:47 am

Uh kako je Borjan proplivao i onda Gobelja sprint i izbacuje je sa gol linije klizecim startom... Sve u svemu posle prespavane noci a i odgledanih highlightsa moram reci da je 2:2 odlican rezultat jer su definitivno mogli da nas dobiju, dok sa druge strane Marin je mogao da zavrsi mec iz slobodnjaka ili Rodic glavom iz kornera...

Opasni su Jangeri, jos bez Sulejmanija i Oroa koji je usao sa klupe, najbitniji igraci...

Nase prednosti za revans su vise treninga za Garsiju, povratak Milunovica za igru glavom, povratak Jovancica, uigravanje Tomanea, puna Marakana, odmor za vikend...

Admiral

Post by Admiral » Thu Aug 22, 2019. 12:54 pm

Moram da pohvalim Gobeljica... Toliko malo fudbala zna, a toliko posla odraditi, pa to je ne zabeležen slučaj.
Ne znam na čemu gradi ludačko samopouzdanje koje ima, ali kao da je došao iz Reala a ne Kruševca.

Milunović, Pavkov i Jovančić bi mogli da stabilizuju skok gde su nas razbucali.

Verovatno će Ivanić opet na bok u revanšu.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 22, 2019. 12:56 pm

Hoće li biti spreman Pavkov za revanš? Nešto se pisalo da sledi mesec dana pauze.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Thu Aug 22, 2019. 1:03 pm

Ali Borjan koliko je talican, neverovatno. Jubilarni 100. put je napravio amatersku gresku i nikada nije bio kaznjen za to. Inace Boaci mi deluje kao da je zalutao u ovaj tim, ne moze on pogledom da isprati fudbal koji igraju Marin i Garsija.

Џејси

Post by Џејси » Thu Aug 22, 2019. 1:57 pm

Boaci je moze se slobodno reci od trojice napadaca najgora moguca opcija Forest Gamp je bolji od njega, a cini mi se i Tomane.

mali_buda

Post by mali_buda » Thu Aug 22, 2019. 2:59 pm

Švajcarci nisu neprolazni, ali mi deluju kao opasniji u gostima.

Zvezdi domaći teren i dva gola u gostima velika prednost.

Penal čist, glupost Boaćija. Napadač stigao pre do lopte, gurnuo je, a ovaj ga zakačio po nozi. Bilo je i teatralnosti, ali ne umanjuje odluku sudije.

dusan007

Post by dusan007 » Fri Aug 23, 2019. 9:27 am

Da li iko ima mogucnost da nabavi 3 karte za istok/zapad??? Placam suvim zlatom 😀

Monogamija

Post by Monogamija » Sat Aug 24, 2019. 10:51 pm

Dovodi se u pitanje naša fizička sprema. Jang bojs je odigrao utakmicu danas u skoro identičnom sastavu kao protiv nas Fon Balmos - Janko (71. Lotomba), Burgi, Sorensen, Garsija - Lustenberger - Asale, Siero, Gaudino, Fašnaht (66. Ejbišer) - Nsame (65. Ngamaleu). Iako bi smo protiv Čuke izveli kombinovan tim, mi smo odložili utakmicu. Šta će biti kad budemo igrali onih 6 utakmica sredom ili četvrtkom, ne smem ni da zamislim. Umesto da se iskoristi utakmica za uigravanje onih sa manjom minitažom, dati priliku Vuliću, Njegošu, razigrati Tomanea, staviti Ivanića na njegovu prirodnu poziciju da dečko podigne samopouzdanje, mi se koncentrišemo na utakmicu u utorak, cela Evropa igra u ovom ritmu samo se mi pravimo pametni. Niko ne može da me ubedi da je ovo odlaganje ispravno, jer imamo igrače za dva tima i kojima su potrebne utakmice.

Za Jang bojs nije igrao Oro, dakle biće spreman za 30 do 45 minuta u utorak što znači da ćemo imati velikih problema pozadi.

medjutim

Post by medjutim » Sun Aug 25, 2019. 11:03 am

Najluđe je što i kad budete igrali odloženi igraće dosta ovih koji sede na tribinama, isto kao što bi i sad..

Monogamija

Post by Monogamija » Sun Aug 25, 2019. 11:15 am

medjutim wrote:
Sun Aug 25, 2019. 11:03 am
Najluđe je što i kad budete igrali odloženi igraće dosta ovih koji sede na tribinama, isto kao što bi i sad..
Suština cele priče je upravo to.

dusan007

Post by dusan007 » Mon Aug 26, 2019. 2:03 pm

Sutra igramo utakmicu sezone, vec u avgustu mesecu :D Grotlo Marakane ih mora progutati, nadam se da im dajemo gol u prvih 15 minuta nakon visokog presinga kao na Helsinki i onda lakse da se dise...

Sutra ocekujem Marin - Ivanic - Garsija - Tomane da izdominiraju, a nazad Kanjas da se pokaze u najboljem svetlu bas sutra!

Гроф Тинторето

Post by Гроф Тинторето » Mon Aug 26, 2019. 11:10 pm

Mislim da prolazimo jer sad imamo tenk kao podrsku Gardistima.

Monogamija

Post by Monogamija » Tue Aug 27, 2019. 8:28 am

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić, Kanjas, Jovančić, Ben, Marin, Garsija, Boaći.
JANG BOJS: Van Balmos, Janko, Lustenberger, Cesiger, Garsija, Siero, Martins, Asale, Ebišer, Ngamale, Nsame.

Što bi reko Radovan III, evo da se prekrstim i rukama i nogama.

dusan007

Post by dusan007 » Tue Aug 27, 2019. 12:07 pm

Ima li 3 karte iko krv im jebem?

Locked