Ako Osimen vidi da zvezda dovodi sve žive Nigerijce ima da zatraži momentalni transfer kod njih
Prelazni rok - leto, zima
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Prelazni rok - leto, zima
Jedna od šokantnijih transfer vesti zadnjih godina, Osimen je obavestio Napoli da želi da ostane u Galatasaraju, to verovatno i najveći optimisti u Galati nisu očekivali da se desi. A još je šokantnije da Galata ima 75 miliona € da plati obeštećenje, to mi je tek nepojmljivo.
Ako Osimen vidi da zvezda dovodi sve žive Nigerijce ima da zatraži momentalni transfer kod njih

Nisam čiko, nisam čiko ja!
Nesposobnjakovici su brzo odustali od 80 milki za Kudusa i zavaljase ga debelo ispod te sume…
Sa druge strane ne mogu da dogovore potpis nekog random lika iz Slavije Prag,koja tuga….Navadili se na cesku ligu kao da igraju Eredivisie a ne PL…
Vec se nazire jos jedna bednicka sezona…A s obzirom da se crne macke dobro pojacavaju nije iskljucena i borba za opstanak…
Sa druge strane ne mogu da dogovore potpis nekog random lika iz Slavije Prag,koja tuga….Navadili se na cesku ligu kao da igraju Eredivisie a ne PL…
Vec se nazire jos jedna bednicka sezona…A s obzirom da se crne macke dobro pojacavaju nije iskljucena i borba za opstanak…
- Batica ubica
Totenhem dovodi i Morgana Gibs Vajta za takođe 69.3 miliona € kao i Kudusa. Gibs Vajt je odigrao odlične 3 sezone u Forestu, bio je glavni igrač ekipe, zamenik kapitena i jedan od lidera. Ipak, na toj poziciji u Totenhemu već igra Medison koji je jedan od najboljih igrača Totenhema, kako će iči raspodela minuta u tom slučaju. Neće baš platiti toliko za Gibs Vajta da sedi na klupi a ne verujem ni da imaju taj luksuz da Medison sedi na klupi. Malo nejasan transfer ako Medison ostaje.
- Irriducibili
Ima anegdota što se Kudusa tiče, pokušali su u pregovorima da ubace bonus ako osvoje trofej, na šta im je dzentlmenski odgovoreno da daju neku realističniju ponudu 
non mollare mai
Ozbiljna 2 potpisa za Spurse,nastavice oni da igraju jako ofanzivno,mozda Morgan moze da pokrije osmicu a Medison desetku...Zadnji vezni ce se ubijati da sve pokripiBatica ubica wrote: ↑Thu Jul 10, 2025. 8:50 pmTotenhem dovodi i Morgana Gibs Vajta za takođe 69.3 miliona € kao i Kudusa. Gibs Vajt je odigrao odlične 3 sezone u Forestu, bio je glavni igrač ekipe, zamenik kapitena i jedan od lidera. Ipak, na toj poziciji u Totenhemu već igra Medison koji je jedan od najboljih igrača Totenhema, kako će iči raspodela minuta u tom slučaju. Neće baš platiti toliko za Gibs Vajta da sedi na klupi a ne verujem ni da imaju taj luksuz da Medison sedi na klupi. Malo nejasan transfer ako Medison ostaje.
Ovi moji svakim danom sokiraju,mediji u Meksiku navode da je WHU pristao na ponudu Tigresa od 2m za Rodrigesa a trenutna vrednost mu je 10m...
Kresvel u Stokama...
West Ham considered the fees for Anthony Elanga, João Pedro and the reported fee for Bryan Mbeumo, who all had better seasons, as the benchmark for fees that would be acceptable for Kudus.
The agreed fee of £55m + add-ons is not seen as terrible.
Evo kojom logikom se vode paceri iz kluba....Nisu stavili prst na celo da svi zivi precenjuju svoje igrace,posebno kada ih prodaju rivalima iz lige a oni "rezonski" obaraju cenu svom igracu...Trust mozgova...
UTD nije u stanju da zavrsi Mbeuma preko mesec dana,40 dana pregovaraju...Na kakvo dno je pao tako ogroman klub,kao da pregovaraju sa prajm Mesijem...
- Batica ubica
Može da bude i tako ali to realno nikad nije dobra opcija kad ubaciš dve 10 a jednu staviš defanzivnije. Kao što si i napisao ekipa trpi defanzivno a realno i jedan i drugi su najbolji kad igraju blizu protivničkom golu, odatle najbolje utiču na igru, ovako kad je jedan defanzivnije nije to to. Ali svakako Totenhem se dobro pojačao, Medison i Gibs Vajt na 10, Son, Džonson, Kudus i Kuluševski krila to je vrlo respektabilno, realno su najtanji na centarforu mada tu je i ovaj Matis Tel iz Bajerna, tu je i Solanke koji je ok igrač. Videćemo da li će dovoditi nekog štopera pored otkupa Dansa, Ben Dejvis, Romero to su prosečni igrači, Van de Ven je podložan povredama, Dragušin je povređen na duže. Frank je poznat kao trener koji vuče ka pragmatizmu, neće to biti utlraofanzivno kao kod Postekoglua.Čekićar wrote: ↑Fri Jul 11, 2025. 10:55 amOzbiljna 2 potpisa za Spurse,nastavice oni da igraju jako ofanzivno,mozda Morgan moze da pokrije osmicu a Medison desetku...Zadnji vezni ce se ubijati da sve pokripiBatica ubica wrote: ↑Thu Jul 10, 2025. 8:50 pmTotenhem dovodi i Morgana Gibs Vajta za takođe 69.3 miliona € kao i Kudusa. Gibs Vajt je odigrao odlične 3 sezone u Forestu, bio je glavni igrač ekipe, zamenik kapitena i jedan od lidera. Ipak, na toj poziciji u Totenhemu već igra Medison koji je jedan od najboljih igrača Totenhema, kako će iči raspodela minuta u tom slučaju. Neće baš platiti toliko za Gibs Vajta da sedi na klupi a ne verujem ni da imaju taj luksuz da Medison sedi na klupi. Malo nejasan transfer ako Medison ostaje.![]()
Ovi moji svakim danom sokiraju,mediji u Meksiku navode da je WHU pristao na ponudu Tigresa od 2m za Rodrigesa a trenutna vrednost mu je 10m...
Kresvel u Stokama...
West Ham considered the fees for Anthony Elanga, João Pedro and the reported fee for Bryan Mbeumo, who all had better seasons, as the benchmark for fees that would be acceptable for Kudus.
The agreed fee of £55m + add-ons is not seen as terrible.
Evo kojom logikom se vode paceri iz kluba....Nisu stavili prst na celo da svi zivi precenjuju svoje igrace,posebno kada ih prodaju rivalima iz lige a oni "rezonski" obaraju cenu svom igracu...Trust mozgova...
UTD nije u stanju da zavrsi Mbeuma preko mesec dana,40 dana pregovaraju...Na kakvo dno je pao tako ogroman klub,kao da pregovaraju sa prajm Mesijem...
@Vest Hem
Mislim da Rodrigeza hoće samo da sklone, jedna od Lopetegijevih grešaka pogotovo jer su na uštrb Vord Prausa dovedeni on i Soler. Realno to je ta cena za Kudusa, možda su mogli još koji milion da izvuku mada Levi je to. Zanimljivo je da su Elanga, Kudus, Žoao Pedro svi plaćeni oko 63 miliona €, dok je Gibs Vajt malo skuplji 69.3 miliona €.
Elem, Arsenal je dogovorio dolazka Nonija Maudekea iz Čelsija za 57.9 miliona €. Mislim da je to previše za igrača koji će biti rezerva Saki a za tu namenu su već imali Nvanerija koji je ozbiljan potencijal. Takođe pregovori Arsenala i Sportinga oko Đokereša su zapeli za 5 miliona €, ne mogu da verujem da Arsenal zateže za 5 miliona € već kad kupuju centarfora a ovamo preplaćuju Maduekea.
- Batica ubica
Od ovoga neće biti ništa, Petrović ipak prelazi u Bormut za 28.8 miliona €. Za Petrovića je bolje što je to Bormut nego Sanderlend, stabilniji klub, uigranija ekipa iako je otišlo nekoliko igrača. Čak ni cena nije velika s obzirom na današnje tržište, za 28.8 miliona € dobijaš dobrog golmana. Mislim da je Čelsi pogrešio u proceni jer Sančez nije bolji golman od Petrovića a očigledno nije ni Jorgensen koji nije ispred Sančeza. Čak su škrtarili na Menjonu za par miliona a preplaćuju i kurtu i murtu svaki PR.Batica ubica wrote: ↑Wed Jul 02, 2025. 4:53 pmĐorđe Petrović u Sanderlendu za 25 miliona €. Ovaj transfer može da ode u 2 smera jer Sanderlend vrlo lako može ekspresno da se vrati u Čempionšip, pogotovo jer će ekipa biti vrlo verovatno skroz nova jer su prošlu sezonu završili 4. u Čempionšipu, 18 bodova iza 3. Šefilda (po tabeli 16 jer su Šefildu oduzeta 2 boda) a po 20+ iza Lidsa i Barnlija. Dakle Čempionšip ekipa koja će svih 100+ miliona £, treba tu dosta vremena da se sve to uigra.
Videli smo primer Ramzdejla koji je za slične pare (21.4 miliona €) prešao iz Arsenala u Satempton prošlog leta pa su ispali već tamo u decembru. Ramzdejl je na 30 utakmica u PL prošle sezone primio 66 golova, Sautempton je za sezonu u PL ukupno primio 86 golova. Dakle na ostalih 8 utakmica kad Ramzdejl nije branio primili su 20 golova, da su ti drugi golmani branili celu sezonu primili bi jedno 120 golova pao bi rekord Šefilda iz pretprošle seozne![]()
I sad je jedan odličan PL golman zarobljen u Čempionšipu, sem ako se neko iz PL ne odluči da ga izbavi (vidim da se pominje Čelsi, potencijalno dobar posao za obe strane). Ramzdejl je neko ko je ispao prvo sa Bormutom, posle toga prešao u Šefild sa kojim je takođe ispao, odmah posle toga prešao u Arsenal sa kojim se 1. sezone do kraja borio za top 4 a potom i za titulu. I onda opet ispada iz PL, sada sa Sautemptonom. I svaki put je ispadao kao prvi golman.
- Batica ubica
Džordan Henderson u Brentfordu kao slobodan igrač. Jedan iskusan i zahvalan igrač, fizički i dalje u jako dobrom stanju sigurno da će im biti od pomoći.
- Irriducibili
https://x.com/FabrizioRomano/status/194 ... 54475?s=19
Svidja mi se dosledan stav Sportinga, alergičan sam na ucene igrača
non mollare mai
- Batica ubica
Baš sam malopre pročitao isto i slično sam prokomentarisao. Mislim na kraju će ga Sporting pustiti jer će Arsenal platiti tih 5 miliona € možda čak i više ali je lepo što pokazuju zube.Irriducibili wrote: ↑Sat Jul 12, 2025. 9:47 pmhttps://x.com/FabrizioRomano/status/194 ... 54475?s=19
Apsolutno se slažem za ucene, jako ružno od strane igrača. Debelo si plaćen da budeš profesionalac i sad se inatiš sa klubom, sve to može da se reši razgovorom.
- Irriducibili
Sad čitam, velika se frka digla, navijači Arsenala potpisuju peticiju da se Madueke ne potpiše, Rio Ferdinand se oglasio da ga brani, onako sa ljudske strane
Svidja mi se ideja sa peticijom, mogla bi se koja i Ostoji poslati. Hajdukovcu ne vredi pisati, ni on sam nije čuo za te koje mu menadzeri guraju
Svidja mi se ideja sa peticijom, mogla bi se koja i Ostoji poslati. Hajdukovcu ne vredi pisati, ni on sam nije čuo za te koje mu menadzeri guraju
non mollare mai
- Batica ubica
Videćemo da li će uspeti u tome, realno su u pravu. 57 miliona € za Maduekea je previše pogotovo što će biti rezerva Saki a tu već imaju vrlo perspektivnog Nvanerija kojeg bi ugušili. Njima pre fali pojačanje na levom krilu mada tu bi prvo trebao neko da ode.
- Batica ubica
Kao što sam i očekivao Arsenal će platiti tih 5 miliona €, neće zbog tako male razlike da izgube igrača kojeg jure celo leto. A svi znaju koliko im je potreban centarfor, mogu da zamislim kakvo bi razočarenje nastalo među navijačima ako bi se letnji PR završio bez centarfora. Pogotovo ovo sa Maduekeom im je stavilo pritisak da sad moraju da dovedu Đokereša. Realno ne štediš na igraču kojeg treba da platiš toliko para, 5 miliona € ti ne pravi veliku razliku. Toliko su platili Kepu koji im nije bio neophodan.Batica ubica wrote: ↑Sat Jul 12, 2025. 9:54 pmBaš sam malopre pročitao isto i slično sam prokomentarisao. Mislim na kraju će ga Sporting pustiti jer će Arsenal platiti tih 5 miliona € možda čak i više ali je lepo što pokazuju zube.Irriducibili wrote: ↑Sat Jul 12, 2025. 9:47 pmhttps://x.com/FabrizioRomano/status/194 ... 54475?s=19
Apsolutno se slažem za ucene, jako ružno od strane igrača. Debelo si plaćen da budeš profesionalac i sad se inatiš sa klubom, sve to može da se reši razgovorom.
E sad koliko Đokereš može u PL i da li je on taj? Već sam pisao, kvalitet sigurno postoji sad da li je dovoljan da on bude prevaga u borbi za titulu. Svaka čast za brojke u ligi Portugala i Čempionšipu, PL je mnogo jači nivo. Svakako ovo je ol in sezona za Arsenal, mislim da Arteta neće biti trener naredne sezone ako ne osvoji nešto.
- Batica ubica
Duća Tadić navodno prelazi u Atletiko Madrid. Drago mi je da će u poznim godinama igrati jednu od najjačih liga na svetu i što će se boriti za trofeje. Veliki profesionalac i vrhunski igrač, siguran sam da će se dobro snaći kod Čola.
Ajde što mu je zvezda nudila 2 miliona € platu to me ne čudi, ali što mu je Vojvodina nudila 1.45 miliona €... Odakle li njima tolike pare, ako nije patka u pianju.
Ajde što mu je zvezda nudila 2 miliona € platu to me ne čudi, ali što mu je Vojvodina nudila 1.45 miliona €... Odakle li njima tolike pare, ako nije patka u pianju.
- Irriducibili
Atletiko? Apsolutno nema smisla u njegovim godinama i padom sposobnosti koje idu uz njih. Na sve to, Atletiko intenzivno podmladjuje tim. Ne vidim mesto za njega u toj koncentraciji kvaliteta
non mollare mai