Prelazni rok - leto, zima

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Irriducibili

Re: Prelazni rok - leto, zima

Post by Irriducibili » Thu Jul 31, 2025. 4:23 pm

Marinakis je vrlo ozbiljan igrač
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Jul 31, 2025. 4:56 pm

Jako ozbiljan, a po izgledu bi rekao ovaj je neki tutuban nezainteresovan. Ozbiljna glava je gospodin Marinakis.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 01, 2025. 2:15 pm

Palinja u Totenhemu na pozajmici, Totenhem će imati otkupnu klauzulu od 30 miliona €. Odlično pojačanje za Totenhem.

Garnaćo navodno interesantan Čelsiju. Čelsiju treba krilo jer je Mudrik pod suspenzijom a Sančo se neće vraćati ali Garnaćo im neće biti faktor prevage u trci za PL i LŠ.

Odbijena prva ponuda Liverpula za Isaka od 138.5 miliona €. Kao što sam i pretpostavljao Njuka neće biti baš tako lagan pregovarač.

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Aug 01, 2025. 2:26 pm

Batica ubica wrote:
Fri Aug 01, 2025. 2:15 pm

Odbijena prva ponuda Liverpula za Isaka od 138.5 miliona €. Kao što sam i pretpostavljao Njuka neće biti baš tako lagan pregovarač.
Sta im je alternativa,zadrzavanje nezadovoljnog igraca koji zeli da ode?

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 01, 2025. 2:35 pm

Čekićar wrote:
Fri Aug 01, 2025. 2:26 pm
Batica ubica wrote:
Fri Aug 01, 2025. 2:15 pm

Sta im je alternativa,zadrzavanje nezadovoljnog igraca koji zeli da ode?
Videćemo da li će na kraju popustiti. Nezadovoljan igrač u timu je samo problem kao što svi znamo, sad da li će uspeti da ga privole ludačkim novim ugovorom kakav samo oni mogu da mu daju u Evropi...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 01, 2025. 5:02 pm

Nemam reči da opišem bezobrazluk, koji sebi igrači dopuštaju, evo ga i Wissa sad počeo da ucenjuje klub

Iskreno se nadam da Saudijci nece popustiti, te da ce Isaku saopštiti da ga čekaju suspenzija i tribine. Pa neka vidi šta mu je činiti, ima ugovor do 2028.

Sve drugo je otvaranje Pandorine kutije, gde ce se svaka nezahvalna bitanga služiti istom metodom. Jebeš ugovor, to valjda važi samo za klub
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 01, 2025. 6:01 pm

Irriducibili wrote:
Fri Aug 01, 2025. 5:02 pm
Nemam reči da opišem bezobrazluk, koji sebi igrači dopuštaju, evo ga i Wissa sad počeo da ucenjuje klub

Iskreno se nadam da Saudijci nece popustiti, te da ce Isaku saopštiti da ga čekaju suspenzija i tribine. Pa neka vidi šta mu je činiti, ima ugovor do 2028.

Sve drugo je otvaranje Pandorine kutije, gde ce se svaka nezahvalna bitanga služiti istom metodom. Jebeš ugovor, to valjda važi samo za klub
Bruno Kaboklo je salgasan sa ovom konstatacijom :lol: :lol:

I mene sve više nervira ponašanje igrača pod ugovorom, pisao sam i u slučaju Đokereša. Svi su oni vrlo lepo plaćeni da budu profesionalci i da treniraju. Potpisali su ugovor po kojem klub ne mora da ih proda ako neće a ni oni ne moraju da idu ako neće. Koliko god da im se ne sviđa odluka kluba moraju da je poštuju jer su dobrovoljno pristali na to.

Ne bi me čudilo da braća Saudijci pošalju Isaka na tribine dok ne ohladi glavu, mada bi im za poslovne knjige mnogo značilo potrencijalnih 150+ miliona €.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 01, 2025. 6:49 pm

Samo knjige ih i muče, ali s druge strane ne mogu naci adekvatnu zamenu, plus bi pojačali direktnog konkurenta

Zamišljam nekog Realovog igrača koji bi postupio kao Isak, Perez bi ga u podrum zatvorio i hranio stranom po stranom ugovora
non mollare mai

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Aug 02, 2025. 3:05 pm

Son ide MLS, iznenadjen sam tom odlukom
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Aug 02, 2025. 9:54 pm

Callum Wilson novi cekicar…

Samo da je za dz ili iz ceske lige…

Dobar potpis ali pre 5 godina….Ovako mator niti ce biti fit,dakoe niti ce ti doneti nesto niti ga mozes prodati…

Kakvi jazavci vode ovaj klub….Prodas Kudusa a dovodis gerijatriju….

Stavljam nas da ispadamo kad batica pokrene predikciju za novu sezonu…

Mladi spanski spic Giu iz Chelsea na pozajmici u crnim mackama…Trpo je u ligi konferencija,opstaje mi Sunderland….

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Aug 03, 2025. 1:33 pm

Irriducibili wrote:
Sat Aug 02, 2025. 3:05 pm
Son ide MLS, iznenadjen sam tom odlukom
U početku sam bio i ja, ali kako dani prolaze rezonska odluka.

Osvajanjem LE dosegao je vrhunac u Totenhemu, polako ulazi i u ozbiljne godine.

Deluje da odlazi u pravo vreme.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Aug 03, 2025. 1:50 pm

Ja sam očekivao da Son ostane i da ima još fudbala na ozbiljnom nivou, ali ovo što Tajler napisa za tajming je vrlo tačno. Kako kažu povuci se kad si najbolji, realno tajming je savršen. Možda bi priča bila potpunija da je ostao i potencijalno osvojio još neki trofej ali sad je to daleko.
Čekićar wrote:
Sat Aug 02, 2025. 9:54 pm
Callum Wilson novi cekicar…

Samo da je za dz ili iz ceske lige…

Dobar potpis ali pre 5 godina….Ovako mator niti ce biti fit,dakoe niti ce ti doneti nesto niti ga mozes prodati…

Kakvi jazavci vode ovaj klub….Prodas Kudusa a dovodis gerijatriju….

Stavljam nas da ispadamo kad batica pokrene predikciju za novu sezonu…

Mladi spanski spic Giu iz Chelsea na pozajmici u crnim mackama…Trpo je u ligi konferencija,opstaje mi Sunderland….
Sve si napisao, Vilson je dobar igrač ali baš iztešetan povredama. Rekao bih da je napravio odličnu karijeru s obzirom na broj i težinu povreda koje je imao. U Njukaslu nikako nije mogao da uhvati kontinuitet, kad god bi krenuo da igra povreda bi ga izbacivala iz tima. Još na to na centarforu imaš Fulkruga koji je prošlu sezonu bio više povređen nego zdrav, a on je istih godina kao i Vilson. Teška priča. Antoniu je istekao ugovor, već vidim da će ga vraćati vrlo uskoro :D :D

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Aug 05, 2025. 12:36 pm

Kiran Djuzberi-Hol u Evertonu za 28.7 miliona € plus do 4.6 miliona € kroz bonuse. Prosečan igrač ali će biti solidno pojačanje za Everton, ima kvalitet u iznošenju lopte, solidna leva noga, dobar trkač. Da li vredi te pare? Ako je Madueke sa bonusima skoro 60 miliona € realno vredi i Djuzberi-Hol oko 30 miliona €.

Luka Jović ipak u AEKu kod Marka Nikolića. Na kraju ništa od odlaska u Ovijedo.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 06, 2025. 9:01 am

Liverpul i Al Hilal su se dogovorili oko uslova za Darvina. Ostaje da se Darvin dogovori sa Al Hilalom oko ličnih uslova i toga da li uopšte želi u SA. Ono što mi je najčudnije u celoj priči je da je Inzagi označio Darvina kao glavni prioritet. Znači imaš neograničen budžet i mogućnost da privoliš bilo koga ogromnom platom i tebi je Darvin, preplaćen prosečan igrač, glavni prioritet. A pritom je Mitrović bolji igrač od Darvina.

Posao iz snova za Liverpul ako uspe da izvuče 60+ miliona € ovde, bar da vrate deo para što su dali.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 06, 2025. 11:16 am

Šeško dogovorio sve lične uslove sa Junajtedom, ostaje još da Lajpcig pristane na ponudu Junajteda koja iznosi 85 miliona €. Pretpostavljam da će Lajpcig prihvatiti jer se Šeško već dogovorio sa Junajtedom, mada siguran sam da Njukasl vreba i da će poslati i jaču ponudu, onda će sve zavisiti od Šeška.

Junajted dovodi 3. centarfora 3. leto zaredom. Hojlund 77.8 miliona €, Zirkze 42.5 miliona € (nije klasičan centarfor već polušpic ali više je igrao centarfora) i sad Šeško 85 miliona €. Šeško iza sebe ima 2 dobre sezone u Lajpcigu (18 golova i 21 gol), nije nedokazan igrač ali sad prelazi na najviši nivo a to je PL. Dokazaniji je od Ekitikea koji je koštao 10 miliona € više.

Jako zanimljiv razvojni put je imao Šeško, nije preskakao korake. Sa 16 godina je prešao u Salzburg koji ga je momentalno prosledio na pozajmicu u drugoligaša Lifering gde je igrao 2 sezone. Sa 18 se vratio sa pozajmice u Salzburg i tu je odigrao 2 sezone da bi sa 20 godina prešao u Lajpcig gde je takođe odigrao 2 sezone.

Post Reply