KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Znam da jeste, ali to je bilo na pola sezone kada je morala da se zakrpi pozicija. Ocekivao sam neko... pa inteligentije rjesenje. Jankovic je dobar za Olimpiju, Krku, Karpos... u Partizanu nema od te ljubavi nista. Vjeciti prosjek i nije sampionski igrac, ni u bekap opciji. Nadam se da ce Tanaskovic dobiti neke minute, ali sumnjam.
Vise bih recimo volio da smo Stefana zadrzali, pa u modernim postavkama igre njega mozes rotirati od 3 do 5, jeste luda glava ali je pismeniji igrac od Nikole. Ovaj nema ni sirinu, ni igru ledjima, a ne vidim da moze mnogo napredovati.
Vise bih recimo volio da smo Stefana zadrzali, pa u modernim postavkama igre njega mozes rotirati od 3 do 5, jeste luda glava ali je pismeniji igrac od Nikole. Ovaj nema ni sirinu, ni igru ledjima, a ne vidim da moze mnogo napredovati.
Jankela je treci centar i kao takav je top za nas. Bolji od mnogih startnih centara u Partizanu poslednjih godina, a kamoli od rezervi.
"History has the name - Conor McGregor"
On je čist višak iako je tačno da je bolji od mnogih startnih centara prethodnih sezona.
nema potrebe za tri čiste 5, a mi imamo Paraka, Mozlija i Jankovića.... nijedan od njih ne može da igra ništa osim 5, nešto slično kao cigani prošle sezone sa Odžom, Cirbesom i Ristićem, pa je Ristić potpuno izgubio minutažu... ta treća petica je trebalo da bude neki 4/5, zato i mislim da smo pogrešnog Jankovića ostavili.
nema potrebe za tri čiste 5, a mi imamo Paraka, Mozlija i Jankovića.... nijedan od njih ne može da igra ništa osim 5, nešto slično kao cigani prošle sezone sa Odžom, Cirbesom i Ristićem, pa je Ristić potpuno izgubio minutažu... ta treća petica je trebalo da bude neki 4/5, zato i mislim da smo pogrešnog Jankovića ostavili.
Upravo tako, trebao je drugi Jankovic da bude tu, a da minutazu dobije i Tanaskovic. Medjutim, ako je ovo zelja trenera onda necu nista reci do kraja sezone. Nadam se da nisu neke kombinacije.
Da je drugi Jankovic kod nas, Birca ne bi bio, valjda Andrea zna bolje sta mu je potrebno.
Mi ni ne znamo šta je Trinkijeri zamislio za ovu sezonu, ali deluje i s njegove strane i od strane uprave da žele neki opipljivi rezultat ove sezone što se potire s razvijanjem igrača tipa Tanasković zato bi i on i ostali klinci morali da dobiju velike minute u domaćici, od nje i onako apsolutno nikakve koristi nema, a plus nas cigani kradu najstrašnije.
-
bogotac licno
samo trinkijeri veruje u nikolu jankovica da moze kajl hajns novi da postane
verujes da zna ,ima najveci budzet u istoriji kluba nije doveo nijednog kosaraskog talenta
KT KSS, shodno članu 80 Registracionog pravilnika KSS, objavljuje da je KK Partizan, iz Beograda, ponudio i deponovao, nepotpisani, prvi Profesionalni ugovor (21.08.2019.) igraču, ĐORĐE PAŽIN.
-
bogotac licno
nije seniorski igrac,prekratak nizak kratke ruke ,ostalo kad nemas atleticizam nije ni pomena vredno
Meni se Pazin svideo na pocetku prosle sezone ali kako je sezona odmicala jos mi se vise dopao, treba mu dati sansu.
-
bogotac licno
Čim su mu deponovali ugovor, znači da za nas neće zaigrati... ovo samo da bi se uzela neka kinta od tog drugog kluba za koji će potpisati.
Pusti Pazina daj Gaudloka 
Ma nije poenta u tome da li je on igrac za KKP ili nije. Poenta je da nam ex celavi prosipa pricu kako se sve redovno isplacuje, kako saniramo dugove i slicne gluposti, a onda se sazna da jednom od najvecih talenata (kakav god on bio, jeste jedan od najtalentovanijih) nismo u stanju da isplacujemo stipendiju. Jos na sve to ima obraza da prica kako je obostrano. Sta, da si hteo zadrzao bi ga, iako je dobio raskid ugovora?
Skupo cemo mi platiti naredne 2-3 godine, nismo ni svesni.
Pitanje je da li nismo bili u stanju da ga isplaćujemo ili nismo hteli...