FK Partizan

Sve o domaćem fudbalu.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Thu Aug 21, 2025. 9:24 am

Laik jesam, ali ovo nije pitanje fudbalskog znanja, nego se znamo. 😁

Truješ protiv oba igrača samo zato što su došli iz Budućnosti, dokle si išao i kako si zvao klinca od 18,5 godina znaš i sam... A znaš i koga si branio da nije to kako si oslovljavao Kostića. 😁

Njih dvojica su na terenu do sad rekli svoje i neka tako nastave i dalje. Kakve ćeš konstrukcije stvarati u svojoj glavi i blatiti ih već je do tebe. Naći ćeš način u to ne sumnjam.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 21, 2025. 2:04 pm

Ti nastavljaš po starom, prihvataš da si laik, ali pošto se znamo, ustanovio si dijagnozu. To ipak govori o tebi

Znaš jako dobro da nije problem što su iz Buducnosti, vec što su koštali, a Buducnost nije dobila taj novac. I nema potreba da mešaš politiku, jer se samo u tom smislu dovodio u vezu čovek za koga tvrdim da nema drugu ideologiju osim novca. Inače sam više puta pomenuo da su svi tamo milogorci, neki otvoreni, a neki na spavanju do prve prilike za aktivaciju. A igrači koji su odabrali Dinamo kao prvi izbor, jasno je kojoj kategoriji pripadaju. Što opet nema veze sa fudbalom, oberučke bih prihvatio Modrica & co, da je bilo prilike da zaigraju u Partizanu

Znaš dobro da je problem u zaduživanju vec prezaduženog Partizana, ali to ignorišeš. Da napišem i ovde, Vukotic zna da igra i zaista mi nije jasno kako makar u Mostaru nije proigrao, ako vec nije mogao u Dinamu. S druge strane, Kostic ne zna ništa, klasična sirovina sa jezivo dobrom realizacijom. Za sada. Neka nastavi tako i sve super, nisu ni Inzagi ili Paolo Rosi znali ništa osim da daju gol. A to je upravo ono što se najviše traži. Vreme ce pokazati može li naš papreno placeni buzdovan da dostigne makar približno taj nivo
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 21, 2025. 2:21 pm

Ču nema potrebe da mešam politiku, a prvi si dete od 18 godina nazvao Milogorac. 😁

Dostavili smo i video dokaze gde se apoltični milijarder divi 🫣 ocu Mne nacije, toliko izvora ga viđalo sa Padre Mikelijem... Svaka čast ideologiji novca. 🌹

No, kao što smo rekli, lakše je kurac šiljiti na klincu od 18 leta, nego pitati Želimira šta radi sa monteustašom, doduše nije jedini monteustaša sa kojim sedi...

Da li je Budućnost dobila ili nije novac mi ne znamo... Jedino ako se ne pozivaš na drogiranog Lalatovića što se nadam nije slučaj. Onda je stvarno ovo bespotreban razgovor.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Thu Aug 21, 2025. 2:32 pm

Nije Buducnost dobila novac jos uvijek. Jedna rata ce biti isplacena u septembru, druga u decembru i treca do kraja sezone. Inace je njegova otkupna klauzula u FKB bila oko 2.5m.
900k je smijesno u odnosu na to koliko ce Partizan dobiti kad Kostic ode iz kluba.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Aug 21, 2025. 6:37 pm

Buducnost ce nesumnjivo dobiti novac na račun jednom kad ga FKP bude imao. Pravo je pitanje gde ce taj novac sa računa otici. Gde dolazimo do nauljene Terziceve pudle, koja ce voleti FKP do poslednjeg evra. Poput njegovog prethodnika. Koliko ce Partizan dobiti za Kostica ostaje da se vidi. Za sada samo konstatacija da FKP ima i svoje dete na toj poziciji, koje je vidimo interesantno stranim klubovima, a pritom ne dobija šansu
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Aug 21, 2025. 7:34 pm

Prvo se pozivaš na drogiranog Lalatovića, sada na Joksića i imaginarna interesovanja engleskog PL tima.

Dušan Jovanović je u sezoni 2024/25 dobio minute u 13 utakmica i postigao nula golova.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Thu Aug 21, 2025. 10:21 pm

Samo lud covjek moze da osporava talenat Kostica. Nego, svega ima po internetu...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 22, 2025. 12:54 am

Jok, pozivacu se na stručnjaka za sve, čoveka kome su i urodjenici dobrodošli u Partizan. Ne zna Lalatovic šta je zatekao, sve radio po velikim klubovima, pa ne ume da prepozna rupčagu nad rupčagama

Tvojom logikom, Andrej Kostic je za mocnu Buducnost, odigrao 7 mečeva u sezoni 24/25 i postigao jedan gol. Dušan Jovanovic je ove sezone odigrao nepunih 20 min i postigao takodje jedan gol

A i ti si Huberte u pravu, svakakvih ludaka ima po internetu
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 22, 2025. 7:07 am

Samo što je Dušan stariji od Andreja čini mi se 11 meseci, što u njihovom životnom dobu uopšte nije malo.

Čudno je samo kako tako pun principa ne komentarišeš taj Dušanov gol kao Andrejeve recimo u Kruševcu.

Da se razumemo i ne treba, gol je gol, ali da je Kostićev došao uz odbitak ne bi se moglo živeti od tebe.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 22, 2025. 11:14 am

Nastasić potpisao za klub u drugoj ligi Saudijske Arabije.

Još dva ugovora u inostranstvu, pa će se setiti koliki je grobar. Do tada će se ljubav prema Partizanu dokazivati u Areni.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Fri Aug 22, 2025. 3:45 pm

Zamisli kakvu borbu s vjetrenjacama vodis kad izvlacis statistiku iz sezone kad je Kostic bio maloljetan (prva seniorska u karijeri)... Kao da nismo imali priliku da ga gledamo u Partizanu kako daje 4 gola na 4 prvenstvene utakmice (za 160 minuta ukupno odigranih) pri cemu nam je protiv Zeljeznicara direktno donio pobjedu u 97. minutu.

Neka ostane ova besmislena diskusija u arhivi foruma, trebace za par godina kad ga Partizan proda za 10 miliona ili vise.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 22, 2025. 3:56 pm

Daje i gol za produžetke u Škotskoj, rutinski penal protiv Kiprana i na istoj utakmici napravio Ugrešiću livadu za neometan šut.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 22, 2025. 4:22 pm

Možeš misliti maloletan, gleda li ko lige petice i koliko maloletnih igrača igra u najjačim timovima? Šta je to u odnosu na PG giganta. A i tu statistiku sam naveo kao odgovor ljubitelju statistike, ali neka si se ti oglasio u odbrani lika i dela zemljaka

Što se Jovanovica tiče, nemam pojma kakav je, do ove sezone sam ovdašnje livadarenje, koje ovde prisutan fanatik naziva fudbalom, gledao samo u trenucima krajnje dokolice. Naveo sam ga samo kao primer koliko statistika znači na malom uzorku

Još jednom da ponovim i više necu gluvima objašnjavati, nemam ama baš ništa protiv Kostica i njegovog prisustva u FKP. Nije čak ni kriv što je poslužio za pljačku vec opljačkanog Partizana. Tako da je problem u njegovom zemljaku, koji je svojevremeno navijao za Hajduk. Sada su vec druga vremena, današnji igrači Buducnosti biraju Dinamo

Similis simili gaudet
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Aug 22, 2025. 4:37 pm

Odgovor ti nije na mestu, objašnjeno ti je i zašto. No, teško da ćeš ti to prihvatiti.

Ne znam ni što ulaziš u dijalog kada i sam kažeš da nisi gledao utakmice.

Ostaće negde zapisano da dete od 18 godina zoveš Milogorac, a treneru KK koji se slika sa deklarisanim monteustašama i jednim koji to nije ( :D ) nisi rekao a.

A to što si skrojio teoriju da je kmekavi pokrao Partizan dolaskom Kostića i Vukotića je već nivo za šalu i zabavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Aug 22, 2025. 6:31 pm

Ako nisam gledao utakmice, umem da gledam statistiku. A na nju si se ti pozivao

Želimir je Čačanin, nije milogorac, stoga ga tako ne mogu ni nazivati. A šta mislim o njegovom društvu i o njegovom političkom opredeljenju, nije tema za ovaj topik

Samo se ti zabavljaj s onim što bode oči koliko je očigledno. Da li iz FKP konstantno kukaju kako je klub u dugovima i kako nema para za pojačanja? A onda se na volšeban način pojave dva izuzetka. Koja, gle čuda, oba potiču iz giganta odakle i sam potiče. Ništa čudno, i žvalonjino prezaduživanje Srbije prolazi kod sledbenika. Što bi ti bio izuzetak

A kad smo kod šale, nema vece no nazivati osamnaestogodišnjaka "detetom". Dete Danilo 2.0
non mollare mai

Post Reply