Evroliga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Evroliga
Mozda bi im cak i neka 4-ka "legla" dobro posto su tu vec 2 klasicna centra Kabengele i Kamenjas i uz njih Petrusev koji je po meni bolji na poziciji 5 u donosu na pozciju 4 za koju je ocigledno najvise planiran tamo posto je doveden kada su vec imali 3 ciste 5-ce.
Mozda jos jedna 4-ka uz Bertans-a koja dobro "siri" teren, a Petrusev na obe unutrasnje pozicije.
- Irriducibili
Našli su centra, Jo izgleda ide u Emirate
Što se Petruševa tiče, on po meni nema šta da traži na petici, osim u nekim specifičnim small ball petorkama. Mlitav je, fale mu kilogrami, lagano ga raznose EL centri. Mora da poradi na šutu da bi bio elitna četvorka
Što se Petruševa tiče, on po meni nema šta da traži na petici, osim u nekim specifičnim small ball petorkama. Mlitav je, fale mu kilogrami, lagano ga raznose EL centri. Mora da poradi na šutu da bi bio elitna četvorka
non mollare mai
Slazem se sa ovim ali mislim da ce pre da popravi ono sto mu treba da bude jos bolji na poziciji 5 (uz brzinu koju moze da koristi protiv ostalih 5-ca u napadu) nego sto ce da dovede sut na nivo da bude odlicna 4-ka koja "siri" teren u napadu. Takodje brzina u odbrani drugih igraca na poziciji 4 ce mu biti veliki problem.Irriducibili wrote: ↑Fri Sep 19, 2025. 5:46 pmNašli su centra, Jo izgleda ide u Emirate![]()
- Irriducibili
Saglasicu se da je, protokom vremena, buducnost Petruševa verovatno na petici. Ali je godinama udaljen od toga, a na toj poziciji ce mu takodje biti potreban šut. Sve zapravo zavisi od njega, uslov broj jedan, nezavisno od pozicije, je da promeni svoj stav i loše navike. Ne bude li prestao da izigrava primadonu i da se smatra pametnijim od trenera, ostace tek još jedan talenat neostvaren do kraja
non mollare mai
Ovo je svakako prvo sto mora da uradi, a ako to ne promeni svakako ne bi bio prvi talentovani igrac koga je "glava" kostala bolje karijere.Irriducibili wrote: ↑Sat Sep 20, 2025. 2:55 amSaglasicu se da je, protokom vremena, buducnost Petruševa verovatno na petici. Ali je godinama udaljen od toga, a na toj poziciji ce mu takodje biti potreban šut. Sve zapravo zavisi od njega, uslov broj jedan, nezavisno od pozicije, je da promeni svoj stav i loše navike. Ne bude li prestao da izigrava primadonu i da se smatra pametnijim od trenera, ostace tek još jedan talenat neostvaren do kraja
-
OnlineBatica ubica
Odlična utakmica Barselone sinoć, maltene celu utakmicu su održavali prednost i rutinski dobili utakmicu u punoj Oaki.
Laprovitola je bio X faktor, sa sve švalerskim brkovima kao Radoš Bajić u filmu Sekula i njegove žene. Razigrao je ekipu i ispogađao dosta trojki, ne možeš više da tražiš od plejemejkera. I to sve sa klupe.
Šengelija od svega po malo, niski post, kat, šut za 3. Panter rešio utakmicu sa 2 trojke u 4/4, solidno je čuvao Nana uvukao ga je u nervozu.
I na kraju Klajburn koji je odigrao kao protiv nas u Areni prošle sezone kad nas je upropastio, odlična njegova utakmica.
Slukas je držao Panatinaikos svojim asistencijama i nekim dobrim reakcijama u odbrani, bez obzira na godine i dalje može da povuče. Nan nervozan, isekla ga je tehnička koja mu je bila 3. lična iako je dobro poenterski krenuo u utakmicu.
Šorts nije pravio prednost kao što inače radi, Barsa ga je terala na poludistance koje su bile parirane. Trebaće mu vremena da se prilagodi jer je u Parizu to bilo 27' u proseku i lopta kod njega sve vreme, ovde ipak ima ispred sebe Slukasa, pa onda i Nana koji je na 2 ali dosta igra sa loptom u rukama a tu je i Grent koji je odličan igrač.
U duelu braće Huančo je bio bolji, odlična njegova utakmica posle lošeg EP.
Panatinaikos je dopustio mnogo otvorenih trojki a Barsi ja ubacila čak 16 trojki. Dozvolili su Barseloni i 18 ofanzivnih skokova, kao da sam gledao Partizan iz prošlih sezona. A Barselona je dozvolila Panatinaikosu 20 ofanzivnih skokova i dobili su utakmicu vrlo komotno. Ne čudi izjava Atamana posle utakmice, kad u punoj Oaki primiš 103 poena bez produžetaka i još lagano izgubiš.
Laprovitola je bio X faktor, sa sve švalerskim brkovima kao Radoš Bajić u filmu Sekula i njegove žene. Razigrao je ekipu i ispogađao dosta trojki, ne možeš više da tražiš od plejemejkera. I to sve sa klupe.
Šengelija od svega po malo, niski post, kat, šut za 3. Panter rešio utakmicu sa 2 trojke u 4/4, solidno je čuvao Nana uvukao ga je u nervozu.
I na kraju Klajburn koji je odigrao kao protiv nas u Areni prošle sezone kad nas je upropastio, odlična njegova utakmica.
Slukas je držao Panatinaikos svojim asistencijama i nekim dobrim reakcijama u odbrani, bez obzira na godine i dalje može da povuče. Nan nervozan, isekla ga je tehnička koja mu je bila 3. lična iako je dobro poenterski krenuo u utakmicu.
Šorts nije pravio prednost kao što inače radi, Barsa ga je terala na poludistance koje su bile parirane. Trebaće mu vremena da se prilagodi jer je u Parizu to bilo 27' u proseku i lopta kod njega sve vreme, ovde ipak ima ispred sebe Slukasa, pa onda i Nana koji je na 2 ali dosta igra sa loptom u rukama a tu je i Grent koji je odličan igrač.
U duelu braće Huančo je bio bolji, odlična njegova utakmica posle lošeg EP.
Panatinaikos je dopustio mnogo otvorenih trojki a Barsi ja ubacila čak 16 trojki. Dozvolili su Barseloni i 18 ofanzivnih skokova, kao da sam gledao Partizan iz prošlih sezona. A Barselona je dozvolila Panatinaikosu 20 ofanzivnih skokova i dobili su utakmicu vrlo komotno. Ne čudi izjava Atamana posle utakmice, kad u punoj Oaki primiš 103 poena bez produžetaka i još lagano izgubiš.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Evo jedan rani hot boldprediction
Iako je f4 u Oaki,PAO nece biti prvak evrope...
Ove sezone su klasican primer one teze da skup najboljih pojedinaca nije isto sto i najbolji tim....Iz moje tacke gledista jednostavno je nemoguce uklopiti Nunna i kratkog u isti tim a da obojica budu zadovoljni...Da bi imao pravog Shortsa on mora igrati oko 30min i imati konstantno loptu u rukama,znaci biti lider,a od te price nema nista,aj ti pomeri Nunna od lopte...
Naravno da je kratki neprepoznatljiv sa malom minutazom i marginalnom ulogom,o tome sam pisao vise puta prosle sezone....I sad za vikend Nunn bio out na gostovanju u Pireju i naravno Shorts pokidao...
Cudi me da se Ataman odlucio na potpisivanje kratkog s obzirom da je najbolji GM medju trenerima...Mozda je to cika Dimitris potegao samo da doticni ne ode u Pirej
Iako je f4 u Oaki,PAO nece biti prvak evrope...
Ove sezone su klasican primer one teze da skup najboljih pojedinaca nije isto sto i najbolji tim....Iz moje tacke gledista jednostavno je nemoguce uklopiti Nunna i kratkog u isti tim a da obojica budu zadovoljni...Da bi imao pravog Shortsa on mora igrati oko 30min i imati konstantno loptu u rukama,znaci biti lider,a od te price nema nista,aj ti pomeri Nunna od lopte...
Naravno da je kratki neprepoznatljiv sa malom minutazom i marginalnom ulogom,o tome sam pisao vise puta prosle sezone....I sad za vikend Nunn bio out na gostovanju u Pireju i naravno Shorts pokidao...
Cudi me da se Ataman odlucio na potpisivanje kratkog s obzirom da je najbolji GM medju trenerima...Mozda je to cika Dimitris potegao samo da doticni ne ode u Pirej
- Tajler Darden
Potpisan samo da ga neko drugi ne uzme.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Jurica Golemac i Dubai produzili saradnju do leta 2028-me.
- Irriducibili
Potcenjen trener, a radi sjajan posao sa onim čim raspolaže. Ima trenera koji funkcionišu samo kada su underdog tim, Golemac je pokazao da može da raste u skladu sa povecanjem kvaliteta ekipe
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Jel to ciljaš na tvog omiljenog treneraIrriducibili wrote: ↑Wed Oct 15, 2025. 3:04 pmPotcenjen trener, a radi sjajan posao sa onim čim raspolaže. Ima trenera koji funkcionišu samo kada su underdog tim, Golemac je pokazao da može da raste u skladu sa povecanjem kvaliteta ekipe
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Daleko ce dogurati sa trenerom kojem Dangubic igra ispred Andersona kao da smo u 2015.
- Irriducibili
Ne, njega odavno ne smatram trenerom, a i unikatan je. On je funkcionisao samo na jednom mestu, pošto je godinama učio, a klub nije imao rezultate. Zapravo bi bio sjajan pomocni trener, da mu je sujeta to dozvolila. Imao je ogromnu energiju za beskrajan individualni rad sa igračima, nešto što nam godinama nedostaje. I naravno specifičan odnos sa sudijama
non mollare mai
- Irriducibili
https://x.com/Eurohoopsnet/status/19802 ... 70933?s=19
Dati im Ostoju da im reši probleme. Imali bi cenu karata kao PSG i eto budzeta
Dati im Ostoju da im reši probleme. Imali bi cenu karata kao PSG i eto budzeta
non mollare mai