Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Engleska Premijer Liga
Da Liverpul nisu posrale one silne pobede u 90+ sad bi bili deseti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Da baba ima muda kakav bi to deda bioTajler Darden wrote: ↑Sun Oct 05, 2025. 12:15 amDa Liverpul nisu posrale one silne pobede u 90+ sad bi bili deseti.
Gol u završnici utakmice nije sreća, već pad fokusa ekipe koja je primila gol, a znak da ekipi koja je dala gol fokus nije pao, da igraju do kraja, da se bore do kraja. Zašto bi gol u 91' bio sreća, a onaj u 26' recimo nije sreća? Utakmica se igra dok sudija ne svira kraj, ne smeš da se opustiš, zalaganje i fokus ne smeju da padnu.
Nije pitanje sreće što Robertson nije markirao Estevaa, već je to greška Robertsona. Kao što ni gol Palasa prošle nedelje nije sreća. To je deo igre, takve stvari se dešavaju svake nedelje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Naravno da je sreća zato što su protiv većine rivala imali toliko jači tim da su morali rešiti pre 90-og.
Kao što je i gol Mađara protiv Arsenala koliko lep potez toliko i sreća. Samo se pogleda koliko je sličnih golova dao i izvede se zaključak.
Ako od 15/08 nijednom nisi dočekao spokojan 90. minut, a imaš prvi ili drugi najjači sastav biće da nešto ne štima.
Evo je sada sve to stalo i dobija se realnija slika
Kao što je i gol Mađara protiv Arsenala koliko lep potez toliko i sreća. Samo se pogleda koliko je sličnih golova dao i izvede se zaključak.
Ako od 15/08 nijednom nisi dočekao spokojan 90. minut, a imaš prvi ili drugi najjači sastav biće da nešto ne štima.
Evo je sada sve to stalo i dobija se realnija slika
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Zašto je sreća? Čovek je pogodio vrhunski, onda možemo da kažemo da je svaki gol iz slobodnjaka sreća. A Soboslaj je neko ko je kroz karijeru dao solidan broj lepih golova i ko ima ozbiljan šut.
Totenhem izgleda kompaktno, Frank ih je stabilizovao a pritom ima dosta odsutnih. Palinja-Bentakur je jedan od najboljih tandema zadnjih veznih u PL, rade veliki posao u odbrani. Van de Ven mnogo bolje izgleda kad ne mora svako malo da iskače na pola terena i pravi ofsajd, a potom da juri nazad.
Kudus je ozbiljan igrač, još je bolji nego u Vest Hemu. I to kako čovek igra u odbrani, ne zanemaruje odbranu ni malo. Ćavi Simons izgleda dosta dobro, s vremenom će biti još bolji. Baš onako igrač poteza, neke pasove koje on vidi mnogi ne bi ni pomislili da odigraju a možda ni nemaju tu tehničku mogućnost.
Edegard se opet povredio, treći put ove sezone izlazi zbog povreda. Taman je krenuo da igra dobro i opet povreda, mada mislim da nije ništa ozbiljnije da je samo malo jači udarac u koleno bio. I njegov izlazak je negde otvorio utakmicu jer je prebacio Rajsa u ofanziniju ulogu a upravo je Rajs ubacivanjem iz drugog plana dao gol. Rajs je ponovo bio među najboljima na terenu, čovek je neverovatno konstantan igrač.
Đokereš se ozbiljno muči za sad, iako je fizički dosta jak navikava se na čvrstinu PL. Juče ga je Mavropanos čuvao vrhunski tek je pred kraj dobio 1-2 duela sa njim kad mu je Mavropanos prišao previše blizu. Čak je i Kilman izgledao pristojno a on mnogo nije pouzdan igrač. Ekipe obraćaju pažnju na Đokereša, kod svakog centaršuta ili čak kod svake situacije koja može da bude centaršut Mavropanos ga je markirao odlično, nije ga povukla lopta, nije mu dao da mu pobegne iza leđa.
Zadnji vezni Vest Hema Magasa deluje kao koristan igrač, radilica. U tandemu sa Součekom mislim da bi bio ozbiljna priča. Nuno je dobro postavio odbranu ali u napadu nisu imali ideju, mada Vest Hem ima napadačkog kvaliteta tako da očekujem dobru seriju rezultata posle pauze, kad ih Nuno namesti.
Timber je baš odličan igrač, iz kola u kolo sve više se oduševim koliko je čovek dobar igrač. Ja sam ga primetio tokom SP 2022 kad je igrao desnog štopera u formaciji sa 3 pozadi i igrao je odlično.
Šteta što Ris Džejms nije češće zdrav pa da može da igra u kontinuitetu. Sinoć je na beku igrao odlično, posle je prešao na štopera i odigrao je još bolje. Kod gola Liverpula Isak je primio loptu ali Džejms ga je toliko dobro markirao da Isak nije mogao ni da šutne, grešku je napravio Gusto koji je dopustio Gakpu da mu uđe iza leđa.
Za Čelsi je utakmicu promenio Estevao svojim ulaskom. Šut, nameštena šansa, nekoliko odličnih reakcija u odbrani i na kraju gol. Robertson je izgledao kao da ga se plaši kad Estevao krene 1v1. Ozbiljan potencijal, ozbiljna brzina.
Kukurelja je isto odigrao dobru utakmicu. Kaisedo će uvek biti obeležen kao igrač koji je plaćen 116 miliona € (bez bonusa) i da je preplaćen tu nema dileme, ali stvarno radi veliki posao za ekipu. Na stranu gol koji je dao, njegov kvalitet i konstantnost su odlični. Retko kad odigra lošu utakmicu. Kako moj brat Pedro Neto igra odbranu, nema zanemarivanja defanzive kod njega
Garnaćo - kakvo bacanje para to je neverovatno.
Interesantno je da Van Dajk izgleda bolje nego prethodne 3-4 sezone a da se Liverpul muči. Ovo kako sad igra podseća na njegov apsolutni prajm 2018-2020. Slot mnogo arči Soboslaja na beku, ajde kao privremeno rešenje ali ovako svako malo čovek završi na beku.
Situacija kod gola Kaiseda gde niko od veznih nije ostao ispred odbrane, a niko iz odbrane ne sme da izađe u blok da ne bi ostavio rupu. Baš veliki razmak između odbrane i druge linije. I to je onaj problem sa Salahom koji nikad nije bio preterano zainteresovan za odbranu jer je ofanzivni igrač a realno je najbolji igrač ekipe, ne želiš da svoju energiju troši na držanje boka i jurenje za protivničkim bekom. A Slot ga stavlja u tu poziciju umesto da tu stavi Soboslaja a Salah ostavi gore sa centarforom za kontre.
Onda Robertson koji ulazi i dobro igra protiv Pedra Neta ali kako je ušao Estevao nije smeo da mu priđe. Prvo šut u koji nije ušao, pa centaršut u koji nije ušao pa onda i situacija kod gola. Baš je opao nekada defanzivno najbolji bek na svetu.
Isak se maltene nije ni video na terenu, sem asistencije za koju nije imao nameru da je napravi. Virc jedna situacija i to je to. ona kad je ušao i namestio šansu Salahu. A problem je što su obojica dosta plaćeni i moraju da igraju ali za sada nema mnogo doprinosa. Liverpul izgleda bolje sa Ekitikeom na centarforu nego sa Isakom.
Jedini je Gakpo iz napada Liveprula izgledao dobro i konkretno. Liverpul ima odličnog rezervnog golmana, Mamardašvili im je održao glavu iznad vode u dosta situacija.
Totenhem izgleda kompaktno, Frank ih je stabilizovao a pritom ima dosta odsutnih. Palinja-Bentakur je jedan od najboljih tandema zadnjih veznih u PL, rade veliki posao u odbrani. Van de Ven mnogo bolje izgleda kad ne mora svako malo da iskače na pola terena i pravi ofsajd, a potom da juri nazad.
Kudus je ozbiljan igrač, još je bolji nego u Vest Hemu. I to kako čovek igra u odbrani, ne zanemaruje odbranu ni malo. Ćavi Simons izgleda dosta dobro, s vremenom će biti još bolji. Baš onako igrač poteza, neke pasove koje on vidi mnogi ne bi ni pomislili da odigraju a možda ni nemaju tu tehničku mogućnost.
Edegard se opet povredio, treći put ove sezone izlazi zbog povreda. Taman je krenuo da igra dobro i opet povreda, mada mislim da nije ništa ozbiljnije da je samo malo jači udarac u koleno bio. I njegov izlazak je negde otvorio utakmicu jer je prebacio Rajsa u ofanziniju ulogu a upravo je Rajs ubacivanjem iz drugog plana dao gol. Rajs je ponovo bio među najboljima na terenu, čovek je neverovatno konstantan igrač.
Đokereš se ozbiljno muči za sad, iako je fizički dosta jak navikava se na čvrstinu PL. Juče ga je Mavropanos čuvao vrhunski tek je pred kraj dobio 1-2 duela sa njim kad mu je Mavropanos prišao previše blizu. Čak je i Kilman izgledao pristojno a on mnogo nije pouzdan igrač. Ekipe obraćaju pažnju na Đokereša, kod svakog centaršuta ili čak kod svake situacije koja može da bude centaršut Mavropanos ga je markirao odlično, nije ga povukla lopta, nije mu dao da mu pobegne iza leđa.
Zadnji vezni Vest Hema Magasa deluje kao koristan igrač, radilica. U tandemu sa Součekom mislim da bi bio ozbiljna priča. Nuno je dobro postavio odbranu ali u napadu nisu imali ideju, mada Vest Hem ima napadačkog kvaliteta tako da očekujem dobru seriju rezultata posle pauze, kad ih Nuno namesti.
Timber je baš odličan igrač, iz kola u kolo sve više se oduševim koliko je čovek dobar igrač. Ja sam ga primetio tokom SP 2022 kad je igrao desnog štopera u formaciji sa 3 pozadi i igrao je odlično.
Šteta što Ris Džejms nije češće zdrav pa da može da igra u kontinuitetu. Sinoć je na beku igrao odlično, posle je prešao na štopera i odigrao je još bolje. Kod gola Liverpula Isak je primio loptu ali Džejms ga je toliko dobro markirao da Isak nije mogao ni da šutne, grešku je napravio Gusto koji je dopustio Gakpu da mu uđe iza leđa.
Za Čelsi je utakmicu promenio Estevao svojim ulaskom. Šut, nameštena šansa, nekoliko odličnih reakcija u odbrani i na kraju gol. Robertson je izgledao kao da ga se plaši kad Estevao krene 1v1. Ozbiljan potencijal, ozbiljna brzina.
Kukurelja je isto odigrao dobru utakmicu. Kaisedo će uvek biti obeležen kao igrač koji je plaćen 116 miliona € (bez bonusa) i da je preplaćen tu nema dileme, ali stvarno radi veliki posao za ekipu. Na stranu gol koji je dao, njegov kvalitet i konstantnost su odlični. Retko kad odigra lošu utakmicu. Kako moj brat Pedro Neto igra odbranu, nema zanemarivanja defanzive kod njega
Interesantno je da Van Dajk izgleda bolje nego prethodne 3-4 sezone a da se Liverpul muči. Ovo kako sad igra podseća na njegov apsolutni prajm 2018-2020. Slot mnogo arči Soboslaja na beku, ajde kao privremeno rešenje ali ovako svako malo čovek završi na beku.
Situacija kod gola Kaiseda gde niko od veznih nije ostao ispred odbrane, a niko iz odbrane ne sme da izađe u blok da ne bi ostavio rupu. Baš veliki razmak između odbrane i druge linije. I to je onaj problem sa Salahom koji nikad nije bio preterano zainteresovan za odbranu jer je ofanzivni igrač a realno je najbolji igrač ekipe, ne želiš da svoju energiju troši na držanje boka i jurenje za protivničkim bekom. A Slot ga stavlja u tu poziciju umesto da tu stavi Soboslaja a Salah ostavi gore sa centarforom za kontre.
Onda Robertson koji ulazi i dobro igra protiv Pedra Neta ali kako je ušao Estevao nije smeo da mu priđe. Prvo šut u koji nije ušao, pa centaršut u koji nije ušao pa onda i situacija kod gola. Baš je opao nekada defanzivno najbolji bek na svetu.
Isak se maltene nije ni video na terenu, sem asistencije za koju nije imao nameru da je napravi. Virc jedna situacija i to je to. ona kad je ušao i namestio šansu Salahu. A problem je što su obojica dosta plaćeni i moraju da igraju ali za sada nema mnogo doprinosa. Liverpul izgleda bolje sa Ekitikeom na centarforu nego sa Isakom.
Jedini je Gakpo iz napada Liveprula izgledao dobro i konkretno. Liverpul ima odličnog rezervnog golmana, Mamardašvili im je održao glavu iznad vode u dosta situacija.
- Tajler Darden
Teško je voditi razgovore sa tobom, pošto si isključiv i jedino svoje stavove usvajaš.
Ja sam napisao više od jedne rečenice, ti si izvadio deo koji ti odgovara, bez obzira što sam napisao i pre zapete nešto.
Ja sam napisao više od jedne rečenice, ti si izvadio deo koji ti odgovara, bez obzira što sam napisao i pre zapete nešto.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Prelako se takve stvari pripisuju sreći. Liverpul je igrao klimavo ali ni u jednoj od tih utakmica nisu odustali, igrali su do kraja i davali golove u kasnim fazama utakmice. Znači da imaju pravi mentalitet i da igraju do kraja, ne predaju se a takođe znači i da je drugoj ekipi pao fokus ili su pukli pod pritiskom. Prave ekipe igraju ozbiljno do zadnje sekunde. Koliko puta je šampionski Junajted davao golove u Fergi tajmu i tako godinama osvajao titule? Nije to pitanje sreće već mentaliteta i kvaliteta i jedne i druge ekipe.
- Irriducibili
LFC je u nadoknadi došao do nekih pobeda, a sada je dva puta stradao. Sve se to nekako pegla
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Komentator Arene ne zna da je Donaruma dešnjak iako Donaruma već 10 godina brani na top nivou a ovaj ga je verovatno prenosio i u Seriji A, i u Ligi 1, u LŠ a sad i u PL. Komentatori ne znaju osnovne stvari, zaista neverovatno.
Henderson i dalje igra odlično, danas je bio ubedljivo najbolji igrač Brentforda.
Henderson i dalje igra odlično, danas je bio ubedljivo najbolji igrač Brentforda.
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
I to je ponovio čovek 2 puta, gledam da li sam ja lud ili je on
Liverpool ne izgleda dobro,o tome sam pisao i dok su pobedjivali,uzimanie celog plena u poslednjim kinutima je dugorocno neodrzivo…
Da bi imali pravog Wirtza i da bi otkljucali bekove jer su i Frimpong i Kerkez ofanzivno daleko bolji nego defanzivno,moraju promeniti formaciju u 3-5-2 ali to nosi sa sobom da je Gakpo klupiran a to je ipak holandska veza Slot-Gakpo….Ovako je Frimpong precrtan…
Mojih idealnih 11
Alison
Robertson-Van Dajk,Konate
Kerkez MekAlister,Gravenberg,Frimpong
Wirtz
Isak,Salah
Takodje Salah je oduvek mnogo opasniji kad ulazi u sredini a ne kad drzi sirinu sto je slucaj ove sezone jer vise u spicu nije Firmino a nije ni pokojni Jota pa da se Salahu otvara prostor vec su ciste gol devetke…Covek je bezopasan po gol od pocetka sezone…
Takodje iz ove formacije moze prelaziti u bilo koju drugu jednom izmenom u zavisnosti od rezultata…
Isto tako moze i Gravenberga spustiti na srednjeg stopera ako Robertson ne moze u kontinuitetu igrati,mislim da bi bio bas mocan kako defanzivno tako i u iznosenju lopte…
Mislim racunica je prosta,ovako kako igraju stradaju ti Kerkez,Frimpong,Wirtz pa i Salah…A promenom formacije samo Gakpo…i donekle Sobosloja ali on je kao univerzalac idealna prva rezerva,plus uskace u vezni red kad Gravenberg igra srednjeg stopera ili malo iznad njih…
Jako dobra ekipa za takticka resenje…
I kada vidimo u kakvim su problemima Liverpool i City prosto je nacrtano da Arsenal uzme,svima su izraziti favoriti argumentovano…Ubedljivo najsiri roster,ubedljivo najbolja odbrana,dolaskom Ezea imaju kreaciju sa obe strane terena ali ja toliko ne verujem Arteti da je to strasni sud…
Ne znam ko ce uzeti ali muceni Arteta nece
Spursi takodje mozda prvi put u istoriji imaju sirinu…zamisliam na ovaj roster Kulusevski i Maddison pa to je brutalno…Sledece sezone cenim jako dobru sezonu…
Da bi imali pravog Wirtza i da bi otkljucali bekove jer su i Frimpong i Kerkez ofanzivno daleko bolji nego defanzivno,moraju promeniti formaciju u 3-5-2 ali to nosi sa sobom da je Gakpo klupiran a to je ipak holandska veza Slot-Gakpo….Ovako je Frimpong precrtan…
Mojih idealnih 11
Alison
Wirtz
Isak,Salah
Takodje Salah je oduvek mnogo opasniji kad ulazi u sredini a ne kad drzi sirinu sto je slucaj ove sezone jer vise u spicu nije Firmino a nije ni pokojni Jota pa da se Salahu otvara prostor vec su ciste gol devetke…Covek je bezopasan po gol od pocetka sezone…
Takodje iz ove formacije moze prelaziti u bilo koju drugu jednom izmenom u zavisnosti od rezultata…
Isto tako moze i Gravenberga spustiti na srednjeg stopera ako Robertson ne moze u kontinuitetu igrati,mislim da bi bio bas mocan kako defanzivno tako i u iznosenju lopte…
Mislim racunica je prosta,ovako kako igraju stradaju ti Kerkez,Frimpong,Wirtz pa i Salah…A promenom formacije samo Gakpo…i donekle Sobosloja ali on je kao univerzalac idealna prva rezerva,plus uskace u vezni red kad Gravenberg igra srednjeg stopera ili malo iznad njih…
I kada vidimo u kakvim su problemima Liverpool i City prosto je nacrtano da Arsenal uzme,svima su izraziti favoriti argumentovano…Ubedljivo najsiri roster,ubedljivo najbolja odbrana,dolaskom Ezea imaju kreaciju sa obe strane terena ali ja toliko ne verujem Arteti da je to strasni sud…
Spursi takodje mozda prvi put u istoriji imaju sirinu…zamisliam na ovaj roster Kulusevski i Maddison pa to je brutalno…Sledece sezone cenim jako dobru sezonu…
- Tajler Darden
Prvu zvaničnu utakmicu u ovoj sezoni Liverpul je odigrao 10/08. Danas je 06/10 i u odigranih 11 mečeva najlakšu pobedu ostvarili su protiv Evertona, a i tu strahovali od nerešenog rezultata. I tu se ne radi o mentalitetu već o lošoj formi koja traje i taj rulet neće uvek biti okrenut njima.Batica ubica wrote: ↑Sun Oct 05, 2025. 11:49 amPrelako se takve stvari pripisuju sreći. Liverpul je igrao klimavo ali ni u jednoj od tih utakmica nisu odustali, igrali su do kraja i davali golove u kasnim fazama utakmice. Znači da imaju pravi mentalitet i da igraju do kraja, ne predaju se a takođe znači i da je drugoj ekipi pao fokus ili su pukli pod pritiskom. Prave ekipe igraju ozbiljno do zadnje sekunde. Koliko puta je šampionski Junajted davao golove u Fergi tajmu i tako godinama osvajao titule? Nije to pitanje sreće već mentaliteta i kvaliteta i jedne i druge ekipe.
Ne verujem da je iko unutar kluba zadovoljan kada vidi na šta ekipa u koju je uloženo 400 miliona evra liči.
Sreća je bitan faktor ne samo u sportu, nego i u životu. Uz trud, potom i talenat za nešto ključna je za uspeh. Ne postoji vrhunski sportista koji sreću nije pomenuo u nekoj izjavi, a oni su malo pozvaniji od nas.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Po meni Kerkez nije problem defanzivno i on može da iznese tu ulogu, veći je problem Frimpong. Protiv Galatasaraja Slot je stavio Frimponga na krilo a Soboslaja na beka, mislim da to najbolje oslikava koliko mu Slot (ne) veruje defanzivno. Pa i sad za vikend, izveo je Bredlija i vratio je Soboslaja na beka. Za Frimponga bi bilo idealno da bude krilni bek ali sa desnim štoperom sposobnim da igra protiv krila kao recimo Džo Gomez, kao na primer Aspilikueta što je bio u Čelsiju kod Kontea i Tuhela pa su Mozel i Džejms imali manje duela protiv krila a više protiv bekova. Onda bi Virc morao da se vraća u drugi blok kad se ekipa brani, što do sad nije bio slučaj uvek je ostajao gore sa centarforom.Čekićar wrote: ↑Mon Oct 06, 2025. 1:38 pmLiverpool ne izgleda dobro,o tome sam pisao i dok su pobedjivali,uzimanie celog plena u poslednjim kinutima je dugorocno neodrzivo…
Mojih idealnih 11
Alison
Wirtz
Isak,Salah
Elem, ne znam kako bi se Salah uklopio da bude polušpic i kako bi to izgledalo. Jedino je to realna prepreka toj formaciji. Robertsonu na primer više odgovara da bude levi štoper u formaciji sa 3 u ovoj fazi karijere, za Frimponga si već opisao.
Vidim da se Runi javio i kritikovao Salaha zbog odbrane i u pravu je 100%, ne može da se ne doprinosi nikako u odbrani. Prošle sezone se ponekad vraćao u odbranu, kod Klopa je nikad nije ni igrao. Recimo to je bio glavni problem Klopovog Liverpula, što se tamo od sezone 21/22 krila nisu uopšte vraćala, ekipa se branila u 4-3-3 bez pokrivanja bokova, 3 igrača u drugom bloku su branila preširok prostor. Ili će Salah početi da radi posao u odbrani što je teško očekivati da u 33 godine najbolji igrač ekipe troši energiju na držanje boka i jurenje za protivničkim bekom, ili će Virc/Soboslaj početi da rade Salahov posao. Ili će se promeniti formacija što ne verujem da će Slot raditi.
@Tajler
Ja nisam ni rekao da su oni igrali dobro, juče sam i napisao da se jesu mučili ali su i dobijali. A dobijali su utakmice jer su igrali do kraja, nisu odustajali, nisu pucali pod pritiskom, nije im padao fokus. Naravno da to ima veze sa mentalitetom, kad je rezultat nepovoljan a ti i dalje guraš i napadaš da dobiješ. Mentalno slabe ekipe ne daju golove u zadnjim minutima.
I možeš da ideš utakmicu po utakmicu i da razložiš situacije.
1. kolo PL Liverpul 4:2 Bormut 3. gol Liverpula - prvo Salah centrira bez bloka igrača Bormuta, onda odbrana Bormuta loše čisti loptu a Kjeza ostaje sam na 9-10 m od gola. Da li je to sreća ili greške igrača Bormuta?
2. kolo PL Njukasl 2:3 Liverpul 3. gol Liveprula - Vrhunska akcija Liverpula, Njukasl je imao čoveka manje i nisu bili dobro defanzivno postavljeni. Livramento rezonski markira Soboslaja ali niko nije imao da mu pokrije leđa i onaj Ngumoa ostaje sam na 10-11 m od gola u mrtvoj šansi. Dakle dobra akcija + greške Njukasla u odbrani.
3. kolo PL Liverpul 1:0 Arsenal - majstorski gol Soboslaja iz slobodnjaka, nema tu mnogo šta da se priča.
4. kolo PL Barnli 0:1 Liverpul - igrač Barnlija umesto da uđe u blok centaršuta on se povlači i ostaje u svojih 16 m i rukom blokira centaršut, čist penal. Salah je bio dovoljno miran i fokusiran da da gol iz penala.
1. kolo LŠ Liverpul 3:2 Atletiko 3. gol Liverpula- Le Norman je uradio bukvalno sve da bi zaustavio Van Dajka, nije ga ponela lopta, držao ga je, vukao ali prosto Van Dajk je bio jači i dao majstorski gol glavom posle odličnog kornera Soboslaja čini mi se. Dakle ima nešto i do kvalitetnog poteza.
3. runda Liga kupa Liverpul 2:1 Sautempton - vrhunska duga lopta Robertsona za Kjezu koji je napao dubinu i odigrao Ekitikeu koji je na praznu mrežu dao gol. Neuspela ofsajd zamka odbrane Sautemptona kojom su otvorili gol šansu.
Dakle uvek postoji neki razlog zbog čega se nešto desilo. Sreća je u velikoj većini slučajeva samo loš izgovor, nikako argument za nešto.
- Tajler Darden
Teško je voditi razgovor sa nekim ko jedino svoje stavove smatra kao validne i uopšte ne žell da razmotri tuđe, tako da odustajem.
Nadam se da će se pojam sreće u životu ukinuti.
Nadam se da će se pojam sreće u životu ukinuti.
VPJTS
VPJTS
-
OnlineBatica ubica
Simpatično je što ovo već par puta pominješ a ti upravo tako pristupaš za bilo koju temu. No, kao što si i napisao nema potrebe za daljom diskusijom, već smo sličnu raspravu o sreći vodili pre 2.5-3 meseca.Tajler Darden wrote: ↑Mon Oct 06, 2025. 10:29 pmTeško je voditi razgovor sa nekim ko jedino svoje stavove smatra kao validne i uopšte ne žell da razmotri tuđe, tako da odustajem.
Nadam se da će se pojam sreće u životu ukinuti.![]()