FK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: FK Partizan
Karabeljov ipak na klupi, po meni greška. Vidim da su Ivković i Joksić pisali da treba da počnu Dragojević i Ugrešić zbog skauta, po meni to je glup razlog. Najbitniji je rezultat, a ne da glumimo Megu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Ne glumimo, naši fudbaleri jesu u izlogu. Samo još crveno svetlo nedostaje
non mollare mai
- Batica ubica
Bode oči što Blagojević pominje neki napredak a utakmica je izgubljena. Ne možeš da kažeš da si video napredak a izgubili smo derbi, to su dve kontradiktorne stvari.
Kao što se znalo Karabeljov mora u prvu postavu, zarad reklame su počeli Ugrešić i Dragojević ali trenutno je Karabeljov bolji igrač od Dragojevića kome svaka čast na zalaganju i stavu. Blagojević je priznao svoju grešku odmah na poluvremenu. Karabljeov je odigrao dobro, ono spašavanje sa gol linije je spekakularno. Dragojević i Ugrešić, ako ih je neko gledao nije imao šta da vidi. Ugrešić baš nevidljiv, bez uticaja na utakmicu. Dragojević je imao nekih grešaka koje je ispravljao.
Milić je odigrao dobru utakmicu, jedino je imao onaj faul na pola kad je vukao Arnautovića gde mu je oprošten žuti eto to je jedina zamerka. Igra na postavljanje i čitanje igre što je pozitivno, nema mnogo zaletanja u njegovoj igri.
Simić je odigrao pristojnu utakmicu i vidim da ga na Mocartu hvale i u ocenama i u zasebnom tekstu ali niko da spomene da nije markirao Ivanića kod kornera kad je Ivanić ostao sam i šutirao. To je velika greška koja je skupo naplaćena. Kao i Simić jako je dobro čuvao Arnautovića, očekivao sam da mu napravi veće probleme. Nije bio previše agresivan kao protiv Hibsa recimo. Ali ostavljanje samog Ivanića kod kornera je ozbiljna greška.
Jurčeviću promašaj ne zameram, golman je bio blizu a i on je bek nije to njegovo, nije često u završnici. Ne znam zašto nije markirao Radonjića do kraja u onoj situaciji, kad je trebao da mu uđe u telo i zagradi ga on je zastao što je Radonjić iskoristio. Ne znam da li je bio nesporazum sa Miloševićem, da li je očekivao da Milošević izađe po loptu, ali svakako moraš da markiraš svog čoveka do kraja izašao golman po loptu ili ne. Do tog momenta ga je dobro markirao i onda stao. U napadu je pravio problem, često zna da se pojavi u završnici što je značajno, zna da napravi pometnju.
Sek ono što smo gledali i do sad. Napravi on neku prednost ali kad treba da usledi završnica ili završni pas nastaje problem. Stranac mora da pravi razliku. Sad dolazimo do onoga da li je njegov plafon veći i za koliko od ovoga što sada gledamo? Ja mislim da nije i da su u pitanju tehnički limiit koje on ima.
Trifunović not grejt not teribl. Joksić ga naravno hvali na sva usta, kao samo mu snaga nedostaje za ozbiljan fudbal znanje ima
Pretpostavljam da je to hvaljenje na bazi love, smem da garantujem da je to radio i sa Jojićem. Kao i kod Seka fali završnica, imao je 2-3 dobra poteza ali ništa konkretno. Ofanzivni igrač mora da bude konkretan, on je taj koji pravi razliku. Često kasnio u odbrani.
Vukotić slabo, posle je gurnut i na krilo odakle je bezopasan. Natho kako je ušao krenulo je nešto, preuzeo je igru na sebe. Kako je samo gurnuo loptu Kostiću samo što je ovaj loše primio.
Izmena Blagojevića gde vadi Miloševića koji je dao gol... Pa legendo moja ostavi čoveka do kraja, sad je naložen možda umuva još jedan. Izmene su mu najveći problem. I onda spoji zajendo Natha, Zahida i Vukotića, 3 ista profila igrača gde na terenu nema niko ko može da probije 1v1.
Milošević golman mislim da je mogao bolje kod 2. gola, da je morao da pokupi loptu.
Očekivao sam i lošije naše izdanje s obzirom na manjak kvaliteta koji imamo. Ipak, pišu se bodovi a ne igra. Živi se od rezultata.
Kao što se znalo Karabeljov mora u prvu postavu, zarad reklame su počeli Ugrešić i Dragojević ali trenutno je Karabeljov bolji igrač od Dragojevića kome svaka čast na zalaganju i stavu. Blagojević je priznao svoju grešku odmah na poluvremenu. Karabljeov je odigrao dobro, ono spašavanje sa gol linije je spekakularno. Dragojević i Ugrešić, ako ih je neko gledao nije imao šta da vidi. Ugrešić baš nevidljiv, bez uticaja na utakmicu. Dragojević je imao nekih grešaka koje je ispravljao.
Milić je odigrao dobru utakmicu, jedino je imao onaj faul na pola kad je vukao Arnautovića gde mu je oprošten žuti eto to je jedina zamerka. Igra na postavljanje i čitanje igre što je pozitivno, nema mnogo zaletanja u njegovoj igri.
Simić je odigrao pristojnu utakmicu i vidim da ga na Mocartu hvale i u ocenama i u zasebnom tekstu ali niko da spomene da nije markirao Ivanića kod kornera kad je Ivanić ostao sam i šutirao. To je velika greška koja je skupo naplaćena. Kao i Simić jako je dobro čuvao Arnautovića, očekivao sam da mu napravi veće probleme. Nije bio previše agresivan kao protiv Hibsa recimo. Ali ostavljanje samog Ivanića kod kornera je ozbiljna greška.
Jurčeviću promašaj ne zameram, golman je bio blizu a i on je bek nije to njegovo, nije često u završnici. Ne znam zašto nije markirao Radonjića do kraja u onoj situaciji, kad je trebao da mu uđe u telo i zagradi ga on je zastao što je Radonjić iskoristio. Ne znam da li je bio nesporazum sa Miloševićem, da li je očekivao da Milošević izađe po loptu, ali svakako moraš da markiraš svog čoveka do kraja izašao golman po loptu ili ne. Do tog momenta ga je dobro markirao i onda stao. U napadu je pravio problem, često zna da se pojavi u završnici što je značajno, zna da napravi pometnju.
Sek ono što smo gledali i do sad. Napravi on neku prednost ali kad treba da usledi završnica ili završni pas nastaje problem. Stranac mora da pravi razliku. Sad dolazimo do onoga da li je njegov plafon veći i za koliko od ovoga što sada gledamo? Ja mislim da nije i da su u pitanju tehnički limiit koje on ima.
Trifunović not grejt not teribl. Joksić ga naravno hvali na sva usta, kao samo mu snaga nedostaje za ozbiljan fudbal znanje ima
Vukotić slabo, posle je gurnut i na krilo odakle je bezopasan. Natho kako je ušao krenulo je nešto, preuzeo je igru na sebe. Kako je samo gurnuo loptu Kostiću samo što je ovaj loše primio.
Izmena Blagojevića gde vadi Miloševića koji je dao gol... Pa legendo moja ostavi čoveka do kraja, sad je naložen možda umuva još jedan. Izmene su mu najveći problem. I onda spoji zajendo Natha, Zahida i Vukotića, 3 ista profila igrača gde na terenu nema niko ko može da probije 1v1.
Milošević golman mislim da je mogao bolje kod 2. gola, da je morao da pokupi loptu.
Očekivao sam i lošije naše izdanje s obzirom na manjak kvaliteta koji imamo. Ipak, pišu se bodovi a ne igra. Živi se od rezultata.
- Irriducibili
Sve bitne utakmice u sezoni smo izgubili velikim greškama odbrane, niko nas nije nadigrao. Sinoc kod prvog gola Roganovic zaspao, kod drugog Jurčevic bio metar bliži lopti od Radonjica, a potom ga dotični još i sklonio u duelu. Golmana drugoligaškog kvaliteta necu ni komentarisati
Mišljenja sam da su Ugrešic i Dragojevic u startnoj postavi želja više instance, a ne trenera, koji je prinudjen na razne kompromise. Igrači su u izlogu, a pomenuti dvojac upitnog kvaliteta, su zbog godina možda najlakši za uvaljivanje
Kad sam kod trenera, brlja, greši, igra s onim što ima i sa saznanjem da neko mora da igra, ali ne bih ga dirao, trebalo bi i on da raste. Svidja mi se što igra hrabro i ofanzivno, a svestan je koliko je to rizično sa kraterima pozadi
Sve u svemu, teraj dalje, ovo je svakako iznad očekivanja
Mišljenja sam da su Ugrešic i Dragojevic u startnoj postavi želja više instance, a ne trenera, koji je prinudjen na razne kompromise. Igrači su u izlogu, a pomenuti dvojac upitnog kvaliteta, su zbog godina možda najlakši za uvaljivanje
Kad sam kod trenera, brlja, greši, igra s onim što ima i sa saznanjem da neko mora da igra, ali ne bih ga dirao, trebalo bi i on da raste. Svidja mi se što igra hrabro i ofanzivno, a svestan je koliko je to rizično sa kraterima pozadi
Sve u svemu, teraj dalje, ovo je svakako iznad očekivanja
non mollare mai
- Batica ubica
Blagojeviću i igračima se mora odati priznanje na tome kako rutiniraju ove SLS utakmice. Pogotovo kad se uzme u obzir budžet kluba koji je verovatno najmanji zadnjih 15ak godina kao i kvalitet igrača. Blagojević ima svoje nedostatke i mane o kojima sam pisao ali mora se reći da za sad radi dobar posao s obzirom na okolnosti. Čim ti se PR zasniva na dovođenju slobodnih igrača i dovođenju igrača na pozajmice znači da nemaš para. Pogotovo što je javno rečeno da je najveća plata 15.000 € mesečno, za te pare danas neće da dođe nijedan prosečan igrač. Bukvalno svaki malo bolji igrač će da dobije veće pare negde drugde.
Natho iz utakmice u utakmicu dokazuje da je i dalje najbolji igrač ove ekipe. Opet je ušao i namestio gol. Malo je boljih igrača igralo za Partizan.
Milošević daje golove i to je najvažnije. Zalaganje i stav nikad nisu upitni, svakoj utakmici pristupa isto što je kod mene veliki plus. I kad odigra loše da čovek sve od sebe. Videćemo da li će ostati posle zime.
Karabeljov je mnogo bitan ovoj ekipi i mora da bude zakucan u prvoj postavi. Čovek daje balans ekipi, radi veliki posao u odbrani.
Dragojeviću svaka čast za gol, ali je lopta u toj situaciji morala da ide ka Seku koji je bio u boljoj poziciji. Fudbalskiji potez je bio pas ka saigraču u boljoj poziciji. Ok, dao je gol i nema šta da se zameri ali igrač mora uvek da donese odluku koja je najbolja za tim, ne za sebe. Slično je bilo kad je Vukotić dao gol protiv IMTa gde je imao Seka desno ali je šutnuo i dao gol, pa je sledeću protiv Radničkog opet šutnuo a gde je imao B. Kostića u boljoj poziciji.
Simić igra dobro, drugi igrač pored Milića. Milić treba jedino da smanji neke reakcije tipa kad je gurnuo onog crnju iz OFKa, ono je u Evropi žuti karton. Al ovo je najbolji štoperski tandem koji imamo, Milić je baš unapredio i Simića i celu odbranu.
Milošević siguran, zadržao je nulu, odbranio je sve što je bilo do njega. I on ima svojih mana i nedostataka ali za te pare teško da može bolje.
Ekipa stvarno igra iznad očekivanja s obzirom na gore pomenuti kvalitet ekipe i budžet. Videćemo gde su nam limiti i dokle ćemo pobeđivati.
Natho iz utakmice u utakmicu dokazuje da je i dalje najbolji igrač ove ekipe. Opet je ušao i namestio gol. Malo je boljih igrača igralo za Partizan.
Milošević daje golove i to je najvažnije. Zalaganje i stav nikad nisu upitni, svakoj utakmici pristupa isto što je kod mene veliki plus. I kad odigra loše da čovek sve od sebe. Videćemo da li će ostati posle zime.
Karabeljov je mnogo bitan ovoj ekipi i mora da bude zakucan u prvoj postavi. Čovek daje balans ekipi, radi veliki posao u odbrani.
Dragojeviću svaka čast za gol, ali je lopta u toj situaciji morala da ide ka Seku koji je bio u boljoj poziciji. Fudbalskiji potez je bio pas ka saigraču u boljoj poziciji. Ok, dao je gol i nema šta da se zameri ali igrač mora uvek da donese odluku koja je najbolja za tim, ne za sebe. Slično je bilo kad je Vukotić dao gol protiv IMTa gde je imao Seka desno ali je šutnuo i dao gol, pa je sledeću protiv Radničkog opet šutnuo a gde je imao B. Kostića u boljoj poziciji.
Simić igra dobro, drugi igrač pored Milića. Milić treba jedino da smanji neke reakcije tipa kad je gurnuo onog crnju iz OFKa, ono je u Evropi žuti karton. Al ovo je najbolji štoperski tandem koji imamo, Milić je baš unapredio i Simića i celu odbranu.
Milošević siguran, zadržao je nulu, odbranio je sve što je bilo do njega. I on ima svojih mana i nedostataka ali za te pare teško da može bolje.
Ekipa stvarno igra iznad očekivanja s obzirom na gore pomenuti kvalitet ekipe i budžet. Videćemo gde su nam limiti i dokle ćemo pobeđivati.
- Tajler Darden
Bolje od Miloševića imamo na klupi.
Ćelava kiksara koštaće nas 10+ golova do kraja sezone. Mentol je kod šuta Radonjića branio korner, a ne gol.
Uz trenerove izmene krivac je i za Škote, pride sjebao gol i protiv Kiprana.
Čim sam ga video kako se kao klipan loži kod tunela znao sam da gubimo derbi.
Cigani ne liče ni na šta i derbi se nije smeo izgubiti. Treći derbi zaredom mi izlazimo da ne izgubimo, a ne da pobedimo.
Samo za razliku od Đurđevića, Milošević i Trifunović imaju neograničeno poverenja. Čekamo da vidimo gde će nas još zakopati.
Ćelava kiksara koštaće nas 10+ golova do kraja sezone. Mentol je kod šuta Radonjića branio korner, a ne gol.
Cigani ne liče ni na šta i derbi se nije smeo izgubiti. Treći derbi zaredom mi izlazimo da ne izgubimo, a ne da pobedimo.
Samo za razliku od Đurđevića, Milošević i Trifunović imaju neograničeno poverenja. Čekamo da vidimo gde će nas još zakopati.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
To je nezahvalno reći jer je Krunić branio malo. Derbi i Oleksandriju jeste branio vrlo dobro + IMT ove sezone, Železničar i malo protiv Čukaričkog pretprošle sezone. To je malo vremena da bi se on dobro procenio. Po meni je ćelavi Stevanović bolji golman od Miloševića, ali on je kroz karijeru imao problem visine.Tajler Darden wrote: ↑Tue Sep 30, 2025. 12:53 pmBolje od Miloševića imamo na klupi.
Milošević je prosečan SLS golman to je jasno već neko vreme. Protiv cigana ne samo da je bio loše postavljen nego je morao da krene po onu loptu. Za onaj gol protiv Hibernijana nema šta da mu se zameri, čovek je pogodio onakav volej sa 35 m i to ga je pogodio u rašlje. Ono se ne brani.
Nažalost nemamo mnogo boljih od Trifunovića. Sek i B. Kostić, Zubairuu će trebati dosta vremena da se vrati.
- Tajler Darden
Branio je i jedan derbi vrhunski prošle sezone.
Čak je i prvi gol na derbiju posledica lošeg boksovanja ćelave kiksare, gde je umesto u aut loptu vratio u polje.
Naravno da mu se ima šta zameriti, pošto je šut čekao na 16 metara od gola.
No kao i livadar Trifunović uživa neograničeno poverenje trenera.
Teleoptik je za vikend zabeležio drugi pobedu u gostima u sezoni i posle šest kola deli prvo mesto sa Brodarcem, koji je dobio Radnički Obrenovac u gostima.
Teleoptik 14
Brodarac 14
Radnički Obrenovac 13 bodova.
Čak je i prvi gol na derbiju posledica lošeg boksovanja ćelave kiksare, gde je umesto u aut loptu vratio u polje.
Teleoptik je za vikend zabeležio drugi pobedu u gostima u sezoni i posle šest kola deli prvo mesto sa Brodarcem, koji je dobio Radnički Obrenovac u gostima.
Teleoptik 14
Brodarac 14
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Spomenuo sam derbi, to je bilo pretprošle sezone. Onaj derbi koji nije Duljaj vodio zbog kartona, kad su bila 2 penala za Zvezdu.Tajler Darden wrote: ↑Tue Sep 30, 2025. 2:56 pmBranio je i jedan derbi vrhunski prošle sezone.
Teleoptik 14
Brodarac 14
- Tajler Darden
Teleoptik dobio Kolubaru 8:0. Imajući u vidu da ih je Iskra tukla 5:0, rekao bih da se Kolubara raspala.
Posle ovog kola:
Teleoptik 17
Radnički Obrenovac 16
Brodarac 15.
FKPu danas sledi dosta važna utakmica u borbi za drugo mesto.
Posle ovog kola:
Teleoptik 17
Radnički Obrenovac 16
Brodarac 15.
FKPu danas sledi dosta važna utakmica u borbi za drugo mesto.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Pobeda se piše, lepo raspoloženje isto, sve ostalo lako će se zaboraviti.
Važan trijumf i lepih +7 u odnosu na Vojvodinu.
Drljanje mozga Trifunovićem se nastavlja. Beskorisna masa opet je za 110 minuta uspela da prikaže apsolutno ništa.
Dragojević i Ugrešić u slobodnom padu i njihov doprinos ne postoji.
Kako vreme odmiče Simić je sve bolji. Potencijal mu jeste ograničen, ali verujem da ćemo se od njega naplatiti.
Ide pauza za reprezentacije posle toga nastavljamo put za drugo mesto.
Neće biti odmora u praćenju dešavanja oko kluba ni sledećeg vikenda, pošto Teleoptik gostuje u Obrenovcu gde će braniti prvo mesto.
Važan trijumf i lepih +7 u odnosu na Vojvodinu.
Drljanje mozga Trifunovićem se nastavlja. Beskorisna masa opet je za 110 minuta uspela da prikaže apsolutno ništa.
Dragojević i Ugrešić u slobodnom padu i njihov doprinos ne postoji.
Kako vreme odmiče Simić je sve bolji. Potencijal mu jeste ograničen, ali verujem da ćemo se od njega naplatiti.
Ide pauza za reprezentacije posle toga nastavljamo put za drugo mesto.
Neće biti odmora u praćenju dešavanja oko kluba ni sledećeg vikenda, pošto Teleoptik gostuje u Obrenovcu gde će braniti prvo mesto.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Dragojević i Ugrešić su više medijski progurani talenti nego što zapravo jesu. Ugrešić ima sposobnost ubacivanja iz drugog plana, Dragojević je borben i ima solidnu dugu loptu ali nije to sad nešto posebno koliko se predstavlja kao da su Pirlo i Lampard. Sad da se njihov talenat uporedi sa talentom koji je imao Nikola Ninković na primer (pričamo o suvom talentu, oni su za sad dosta normalniji od njega). Njihov plafon je manji od medijske priče koja se gura što je za njih kontra usluga.
Trifunović je lošiji od njih, sa sve naručenim Joksićevim tekstovima. Nažalost nema velikog izbora na toj poziciji pa on mora da igra, a verovatno žele i da ga zalivade negde.
Milošević je nastavio seriju golova i mnogo mi je drago zbog njega jer igra srcem a uz to ima i određeni kvalitet.
Jedino što je bitno i što se meri je rezultat, a došao je bez primljenog gola. Ne mogu više da tražim od ove grupe igrača koja igra dosta iznad očekivanja.
Nadam se da će doći dan kad više neće biti baklji i petardi na stadionima. Prekida se utakmica 7 puta...
Trifunović je lošiji od njih, sa sve naručenim Joksićevim tekstovima. Nažalost nema velikog izbora na toj poziciji pa on mora da igra, a verovatno žele i da ga zalivade negde.
Milošević je nastavio seriju golova i mnogo mi je drago zbog njega jer igra srcem a uz to ima i određeni kvalitet.
Jedino što je bitno i što se meri je rezultat, a došao je bez primljenog gola. Ne mogu više da tražim od ove grupe igrača koja igra dosta iznad očekivanja.
Nadam se da će doći dan kad više neće biti baklji i petardi na stadionima. Prekida se utakmica 7 puta...
- Batica ubica
Istog dana predsednk Partizana je bio gost još jednog podkasta, „Aktuela“, u kome se dotakao nekih drugih tema. Na primer, onoga što crno-bele čeka u narednih sedam dana kad je u pitanju regulisanje obaveza prema poveoricima kako bi se prošao novi monitoring UEFA.
„Menadžeri ne ulaze u monitoring, samo igrači i klubovi, kao i da li plaćate porez držav. Naravno da to moramo da platimo, ali nam odsustvo menadžera daje mogućnost lakših pregovora. Nadam se da ćemo vrlo brzo „očistiti“ klubove, cilj je da do kraja godine, najdalje do januara, nemamo obaveze prema klubovima. U pitanju je suma od oko 3.200.000 evra. Dosta toga smo izmirili, kroz ranije monitoringe. Prema igračima su obaveze bile 16.000.000 evra kad smo došli, sad su oko 9.000.000. Mi smo monitoringe prolazili tako što smo dobijali pomoć države. Da se ne lažemo, bili smo protočni bojler. Obaveze smo izmirivali zahvaljajući toj pomoći, inače bismo teško prošli četiri monitoringa. Sledeći je 15. oktobra, obaveze su oko 3.500.000, ali računamo da bismo mogli i sa manjim iznosom da prođemo ako napravimo reprograme“.
Zanimljivo je bilo i izlaganje Ljajića na temu Teleoptika, jer je Partizanova filijala rešila da se iz Srpske lige „Beograd“ vrati u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije.
„Želimo da Teleoptik ove sezone uđe u PLS, da bude međustanica od omladinaca do prvog tima. Imate mogućnost da ne dajete igrače drugm klubovima na pozajmice, nego da su vam na oku sve vreme. Tamo brani Stevanović, igra Janković koji je dobar primer, jer je ranije dečake bila sramota da budu u Teleoptiku, a on je rekao da mu je super i da mu je važno da igra. Zatim, Marko Živković i Marko Šćepović su tu od iskusnijih, mali Matija Ninić je odličan igrač... Ta ekipa može da igra Prvu ligu i da bude u vrhu. Cilj je da napravimo stabilnog prvoligaša, stvorimo uslove da u „Zemunelu“ mogu da se igraju utakmice“, dodao je Rasim Ljajić u podkastu „Aktuela“.
- Tajler Darden
Teleoptik dobio PKB 6:0.
Igraju najbolji fudbal u ligi.
Igraju najbolji fudbal u ligi.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Teror zvani Nemanja Trifunović se nastavlja. Neverovatno da Bogdan Kostić od njega teren ne može videti.
VPJTS
VPJTS