FK Crvena zvezda

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Monogamija

Re: FK Crvena zvezda

Post by Monogamija » Tue Aug 27, 2019. 11:31 pm

Admiral wrote:
Tue Aug 27, 2019. 11:19 pm
Bas tako.

Ljudi ne shvataju tj neće da shvate da se kvalifikacije igraju za prolaz, a ne za pobede.
Jeste Admirale slažem se, međutim stradaju bre živci tokom ovakve utakmice, gde jedna glupost košta 15 miliona evra. :D

Ovo nema cenu

Image
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Гроф Тинторето

Post by Гроф Тинторето » Tue Aug 27, 2019. 11:36 pm

Cenim da ce top klubovi prizeljkivati da budu u grupi sa Zvezdom i da ih Zvezda drkne 2-0. Ocigledno je to recept za osvajanje usatog.

Nadam se Djozepu.

dusan007

Post by dusan007 » Tue Aug 27, 2019. 11:42 pm

HVALA TI BOZE, HVALA TI MILOJE!!!

:drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

MMM

Post by MMM » Tue Aug 27, 2019. 11:44 pm

Sta ocekujete od derbi meca u Novome Sadu u subotu?

dusan007

Post by dusan007 » Tue Aug 27, 2019. 11:46 pm

Medved wrote:
Tue Aug 27, 2019. 11:44 pm
Sta ocekujete od derbi meca u Novome Sadu u subotu?
Koga to interesuje sada brate moj??? :drink: :drink: :drink: :drink:

Jebes mec, nebitan skroz, Partizan vec ima kiks, gubitak 1 boda eventualno ne znaci apsolutno NISTA....

SLAVIMO NOCAS!!!

dusan007

Post by dusan007 » Wed Aug 28, 2019. 12:02 am

Veliki si covek Milose!!!

Zvezdas99

Post by Zvezdas99 » Wed Aug 28, 2019. 12:25 am

Zanimljivo je kako smo u poslednje vreme odlicno uboli pojacanja iz domace lige. Vukanovic danas postigne gol za prolaz, Pankov dva sa penala u Kopenhagenu. Gobeljic sjajan, izborio mesto u reprezentaciji, ma da je on odavno ovde. Jovancic fantastican, a sa 28 godina dosao iz Vojvodine kao slobodan igrac. Ne treba zaboraviti ni Vulica i Petrovica koji se ozbiljno namecu za neku sansu i u Ligi sampiona.

Mislim da u velikoj meri i u tome lezi kljuc uspeha, pre svega ove sezone.

Admiral

Post by Admiral » Wed Aug 28, 2019. 2:04 am

Uh.... Prezivesmo, i ako je moglo da bude rutinski.
Odradili smo posao, a da je Marin odigrao najlošiji meč od kada je došao kod nas.

Ja opet moram da pohvalim Rodića... Dečko je pokidao.
Aj što je asistirao kod gola, nego je ako se izuzme period od par loših minuta oko 50-tog, odigrao savršen meč.
Ušli smo u ligu sampiona... Jardem nije kalibar ni za LE...zaista se nadam da će se naći zajednički jezik da ostane u klubu.

Aleksa Vukanović je nacrtan igrač za Miloja.
Kao Nemanja Milić... copy paste.

Još jedna stvar.... Ludački mi se svidja Canjes koji je došao juče u klub a sve napusava kada ne rade ono što je dogovoreno :D bas je naduvao Borjana nakon lošeg ispucavanja i ako je bio dogovor da se zadrži posed.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

Gaviria013

Post by Gaviria013 » Wed Aug 28, 2019. 11:52 am

Par zapažanja
Gobeljic standardno, radi super stvari zbog energije, želje, borbenosti, ali morao bi da nadje način da to kanališe jer kod svakog njegovog starta se hvatam za glavu jer su rizični. Pitanje je dokle će motivacija moći da nadoknadjuje nedostatak fudbalskog znanja.
Milunović fantastičan juče, mnogo nam je doprineo u vidu sigurnosti u skoku jer tada i ekipa lakše diše.
Rodić dominantno, ne znam jesam li jedini koji je juče apsolutno uživao u situacijama gde su on i Vukanović u zubima nosili krila YB. Kontakt i igrač i lopta su u autu.
Kanjas je melem za oči. Stranac koji tako dobro drži linije tima, koji održava koncentraciju cele ekipe, koji je tu i da podvikne i da podrži. Pismen igrač, borio se, po mom mišljenju igrač utakmice.
Jovančić je i dalje daleko od prošle sezone. Mnogo, previše grešaka. Sumnjiva dodavanja. Pred kraj utakmice odlično intervenisao par puta.
Što se tiče Vukanovića već ste svi primetili da tog igrača obožavam. Izuzetno jak igrač. Juče su se mladjani momci odbijali od njega kao od stene. Defanzivno dobar posao radio, napred dao gol. Nije on preterano kvalitetan igrač, ne možemo mi ni očekivati od njega neku magiju, par ispod zemlje, šut, ali utrčavanje na prvu, probijanje po boku, borbu-to uvek možemo!
Marin. Dugo sam se suzdržavao komentara da previše maltretira loptu, ali juče je baš preterao. Malo igra po zivcima i konstantnim vikanjem na saigrače. Ali Marin je Marin, bez njega ne bismo bili gde smo sad.
Boaći je juče korektno odigrao. Grudima je spustio bar 10 lopti i sa moje strane gledišta je to bilo dovoljno. Vratio se par puta, uložio je dosta energije u ovo. Dobar je bio.
Garsija se trudio, ali ima problem zbog gradje gde ne uspeva da izdrzi duele. Biće on sve bolji nadam se.

Monogamija

Post by Monogamija » Wed Aug 28, 2019. 3:34 pm

Ajmo, želje čestitke i pozdravi :D

Koga bi ste voleli u grupi?

1. šešir: Liverpul, Čelzi, Barselona, Man Siti, Juventus, Bajern Minhen, PSG i Zenit
2. šešir: Real, Atletiko, Borusija D, Napoli, Šahtjor, Totenhem, Benfika, Lion (ili 2. ili 3.)
3. šešir: Leverkusen, Salcburg, Olimpiakos, Valensija, Inter, Dinamo, Lokomotiva (3. ili 4.)
4. šešir: Genk, Galatasaraj, RB Lajpcig, Atalanta, Lil, Zvezda, pobednik Kluž - Slavija Prag.

Čekaju se utakmice Ajax - Apoel (0-0), LASK - Briž (0-1) i Kluž - Slavija Prag (0-1). Nas ne dotiče ova poslednja navedena utakmice jer nam ne menja ništa, svakako pobednik ide u 4. šešir. Dok će pomeranje Liona i Lokomotive zavisiti od toga da li će proći Ajax i Briž, Ajax i LASK, ili Apoel i Briž, Apoel i LASK.

Moja želja, ako ćemo po prolaznosti :please:

Zenit, Benfika, Lokomotiva/Briž.

Atraktivnsti:

Barselona, Borusija, Inter.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

mali_buda

Post by mali_buda » Wed Aug 28, 2019. 3:42 pm

Da Marin nije toliko držao loptu, odbrana bi davno ostala bez daha.

dusan007

Post by dusan007 » Wed Aug 28, 2019. 3:51 pm

Ma svejedno je meni, mada bih voleo da ugostimo jednog od BARSA/SITI/JUVENTUS/BAJERN iz 1. sesira ili REAL/DORTMUND iz 2. sesira, ali NIKAKO i jedne i druge... Nek bude jedna bombetina kao npr Barsa a ostalo recimo Benfika ili Lion iz 2. sesira, da mozemo da se krljamo za LE :)

Admiral

Post by Admiral » Wed Aug 28, 2019. 4:56 pm

Mislim da bi eventualno 3. mesto u grupi bilo sjajna stvar, sta god uradili dalje u LE.

Jedino navijam za Lokomotivu/Briz iz 3 sesira.

Admiral

Post by Admiral » Wed Aug 28, 2019. 10:08 pm

Nego, je l postoji neko racionalno objašnjenje.... Kako neko ko igra u Spaniji, krajem avgusta dodje potpuno fizicki zapusten kao Garcija?

Kako on to dopusti kao profesionalac, jer je takmicarki i za njega ovo iskorak u karijeri?

Generalno, mi konstantno dovodimo nespremne igrace pa se cekaju da se vrate fizicki, pa da se uklope....

Zvezdas99

Post by Zvezdas99 » Thu Aug 29, 2019. 7:03 pm

Bajern
Totenhem
Olimpijakos
Zvezda

Moglo je i bolje i gore. Realna borba za trece mesto.

Locked