Transferi u evropskoj košarci
Moderator: Moderator
Re: Transferi u evropskoj košarci
Urbonas prenosi da je Bruno Caboclo najblizi prelasku u Dubai.
Sportando prenosi informaciju da je Brian Angola blizu dogovora sa Asvelom.
Cory Joseph (kome se iskomplikovao i propao transfer u Monako) je novi igrac Olimpijakosa.
- Batica ubica
Jako me zanima šta će Olimpijakosu još igrača, puni su ko oko na svim pozicijama.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Kako rece posteni Barcokas,budzet Olympiacosa je 10 milionaBatica ubica wrote: ↑Fri Jan 23, 2026. 9:20 pmJako me zanima šta će Olimpijakosu još igrača, puni su ko oko na svim pozicijama.
- Batica ubica
To možda pozicije 1 i 2Čekićar wrote: ↑Fri Jan 23, 2026. 11:22 pmKako rece posteni Barcokas,budzet Olympiacosa je 10 milionaBatica ubica wrote: ↑Fri Jan 23, 2026. 9:20 pmJako me zanima šta će Olimpijakosu još igrača, puni su ko oko na svim pozicijama.![]()
Dejan Radonjic se navodno dogovorio sa Zenitom, a ugovor je navodno do kraja sezone.
Spanski Encestando prenosi da Elie Okobo i Dubai imaju dogovor oko saradnje od naredne sezone.
Novinar Sportanda prenosi da je Sylvain Francisco glavna "meta" Barselone za sledecu sezonu.
Novinar Sportanda prenosi da je Sylvain Francisco glavna "meta" Barselone za sledecu sezonu.
Kai Jones i Efes produzili saradnju za naredne 2 sezone.
Spanski Encestando prenosi da su Andreas Obst i Dubai navodno blizu dogovora o saradnji od naredne sezone.
- Irriducibili
Vrhunski posao rade u Emiratima, dok su svi ophrvani razmišljanjima o kraju tekuce, oni vec uveliko sklapaju kockice za narednu sezonu. Pokupice sa tržišta sve na šta su se nameračili
non mollare mai
Bar da budu otvoreni oko svega umesto sto generalni menadzer kluba svako malo prica kako oni nemaju budzet kao drugi klubovi u Evroligi kao da ce ih neko kazniti sto imaju novca i mogu da "namaknu" za sta god im zatreba.Irriducibili wrote: ↑Mon Feb 16, 2026. 12:49 pmVrhunski posao rade u Emiratima, dok su svi ophrvani razmišljanjima o kraju tekuce, oni vec uveliko sklapaju kockice za narednu sezonu. Pokupice sa tržišta sve na šta su se nameračili
- Irriducibili
Generalni je sa ovih prostora, tako da demagogija prirodno ide uz njega
Mada i nije potpuno bez poente, nemaju budzet kao vodeci klubovi, niti troše ni približno para koliko bi mogli. Što ne znači da nece, naprotiv, ali su se opredelili za postepeni rast i razvoj, a ne za instant bahacenje i kupovinu bez smisla
Mada i nije potpuno bez poente, nemaju budzet kao vodeci klubovi, niti troše ni približno para koliko bi mogli. Što ne znači da nece, naprotiv, ali su se opredelili za postepeni rast i razvoj, a ne za instant bahacenje i kupovinu bez smisla
non mollare mai
- Batica ubica
Veoma ozbiljan potpis. Obst je možda i najbolja ruka u EL trenutno.