Seti se da ipak pričaš o timu koji je doživeo najveći poraz u istoriji finala evrokupova.Irriducibili wrote: ↑Fri Feb 20, 2026. 12:35 pmAko Inter, a hoce, uzme patofne, kao sinonim za nešto što vredi samo kod kuce, bice to uprkos, a ne zahvaljujuci Rumunu. Calcio je postala liga u kojoj ne postoji konkurencija
A što se LŠ tiče, Inter je od najnepoželjnijeg, postao najpoželjniji rival. Neverovatan sunovrat u formi nosioca, tim koji je odisao čvrstinom, a sada je postao bušan poput ementalera, sve je to valjalo postici preko noci. Izuzetno umece
Srecom da te odlaskom iz palanke, nije napustio palanački mentalitet, biti prvi u selu i svoj si na svome. Čari velike scene su za neke druge
Liga Šampiona
Moderator: Moderator
- Batica ubica
Re: Liga Šampiona
Nisam čiko, nisam čiko ja!
ti si navijac Lacija, vama trofeji nisu bitni, finale je puna kapa i sezone bez trofeja su kao dobar dan..Irriducibili wrote: ↑Fri Feb 20, 2026. 12:35 pmAko Inter, a hoce, uzme patofne, kao sinonim za nešto što vredi samo kod kuce, bice to uprkos, a ne zahvaljujuci Rumunu. Calcio je postala liga u kojoj ne postoji konkurencija
sa druge strane mi sa sela smo navikli na trofeje u istoriji, osvajali te Lige Sampiona, triplete, pa sezona bez trofeja nije neki uspeh, makar stigli i do nekog finala..
Surovo je suditi nekome na osnovu jedne utakmice,i Emery je svojevremeno doziveo katastrofu npr..neki moj generalni utisak vezano za Inzagija je da je svetlosnim godinama ispred rumuna takticki…Mnogo je ozbiljniji Inter bio…Batica ubica wrote: ↑Fri Feb 20, 2026. 1:04 pmSeti se da ipak pričaš o timu koji je doživeo najveći poraz u istoriji finala evrokupova.Irriducibili wrote: ↑Fri Feb 20, 2026. 12:35 pmAko Inter, a hoce, uzme patofne, kao sinonim za nešto što vredi samo kod kuce, bice to uprkos, a ne zahvaljujuci Rumunu. Calcio je postala liga u kojoj ne postoji konkurencija
A što se LŠ tiče, Inter je od najnepoželjnijeg, postao najpoželjniji rival. Neverovatan sunovrat u formi nosioca, tim koji je odisao čvrstinom, a sada je postao bušan poput ementalera, sve je to valjalo postici preko noci. Izuzetno umece
Srecom da te odlaskom iz palanke, nije napustio palanački mentalitet, biti prvi u selu i svoj si na svome. Čari velike scene su za neke druge
Rumun sve jace tekme po pravilu ne dobija do pre koji dan dok slabije reseva…Pa to moze jos 70% trenera random da ga biras…
Izgubio kod kuce od Milana,u gostima od Juvea i Napolija,nereseno kod kuce sa Napolijem…Sad uzeo Juve na teske guzove zbog igraca vise,prima ga lagano sa igracem vise…A ima znatno jaci roster od svih i titulu ce uzeti jer su ostali losi pa su dosta kiksali a ne sto su oni dobriI…Da napravis mini tabelu top4 ekipe,Inter je na dnu…iz aviona se vide limiti…
- Batica ubica
Slažem se da ne treba suditi po jednoj utakmici ali oni će ostati upisani kao ekipa koja je za 70 godina postojanja evropskih kupova najubedljivije izgubila finale.Čekićar wrote: ↑Fri Feb 20, 2026. 2:27 pmSurovo je suditi nekome na osnovu jedne utakmice,i Emery je svojevremeno doziveo katastrofu npr..neki moj generalni utisak vezano za Inzagija je da je svetlosnim godinama ispred rumuna takticki…Mnogo je ozbiljniji Inter bio…Batica ubica wrote: ↑Fri Feb 20, 2026. 1:04 pmSeti se da ipak pričaš o timu koji je doživeo najveći poraz u istoriji finala evrokupova.Irriducibili wrote: ↑Fri Feb 20, 2026. 12:35 pmAko Inter, a hoce, uzme patofne, kao sinonim za nešto što vredi samo kod kuce, bice to uprkos, a ne zahvaljujuci Rumunu. Calcio je postala liga u kojoj ne postoji konkurencija
Rumun sve jace tekme po pravilu ne dobija do pre koji dan dok slabije reseva…Pa to moze jos 70% trenera random da ga biras…
Izgubio kod kuce od Milana,u gostima od Juvea i Napolija,nereseno kod kuce sa Napolijem…Sad uzeo Juve na teske guzove zbog igraca vise,prima ga lagano sa igracem vise…A ima znatno jaci roster od svih i titulu ce uzeti jer su ostali losi pa su dosta kiksali a ne sto su oni dobriI…Da napravis mini tabelu top4 ekipe,Inter je na dnu…iz aviona se vide limiti…
Moja poenta je da Inzagi nije toliko dobar koliko Irr piše da jeste a nije ni toliko loš koliko Hudini piše da jeste. Istina je negde između.
Inzagi je dobar trener ali ne i vrhunski trener. I pitanje da li će ikad biti sa odlaskom u SA.
Cekic poredis trenera koji ima iskustva godinu dana i trenera koji ima 10 godina iskustva..
a sta je Inter dobio od te taktike? 1 scudetto i 2 kupa za 4 godine, sa isto tako najjacom ekipom u Italiji..
Batice ja ne mislim da je Inzaghi los trener, samo mislim da nije trener za trofeje.. odlican overachiever, mislim da bi bio idealan za PL tipa T'tham, West Ham ili Aston Vila, ali ima dva velika problema i oba se osete u periodu kad se uzimaju trofeji.. prvi je psihologija jednostavno nije pobednik i ne zna psihicki da pripremi ekipu, nacin na koji se ponasa jednostavno odise tim i tu sam apsolutno saglasan sa Dikaniom.. a drugi je sto veruje malom broju igraca, maksimalno ih izraubuje i onda polako pada ekipa tamo od Aprila..
evo i sad u Saudi Arabiji ima najjacu ekipu, na koju su mu jos doveli i Benzemu, umesto da prekuca ligu, ne bi se zacudio da krene sad neki pad..
a sta je Inter dobio od te taktike? 1 scudetto i 2 kupa za 4 godine, sa isto tako najjacom ekipom u Italiji..
Batice ja ne mislim da je Inzaghi los trener, samo mislim da nije trener za trofeje.. odlican overachiever, mislim da bi bio idealan za PL tipa T'tham, West Ham ili Aston Vila, ali ima dva velika problema i oba se osete u periodu kad se uzimaju trofeji.. prvi je psihologija jednostavno nije pobednik i ne zna psihicki da pripremi ekipu, nacin na koji se ponasa jednostavno odise tim i tu sam apsolutno saglasan sa Dikaniom.. a drugi je sto veruje malom broju igraca, maksimalno ih izraubuje i onda polako pada ekipa tamo od Aprila..
evo i sad u Saudi Arabiji ima najjacu ekipu, na koju su mu jos doveli i Benzemu, umesto da prekuca ligu, ne bi se zacudio da krene sad neki pad..
- Irriducibili
Ti kao da su vam diletanta nametnuli, a ne da ste ga odabrali kao da vam je Lotito bio savetnik
Vec sam ti ukazao na mentalitet, jebao te scudetto. Kao da diskutujem s navijačem Lecea, pa da je to vrhunsko dostignuce, san
KKP je osvojio EL i time postavio svoj standard. Drage su meni sve titule, F4, ali to opet nije to. Kada dostigneš zvezde, sve ispod toga se nekako podrazumeva. Bar da imate kome krv da pijete godinu dana, no ste vi unikatan slučaj protivprirodnog bluda sa gradskim rivalom. Valjda zajedno i slavite, ko god da osvoji
Čuj, Simone izrabljuje glavne igrače i onda mu ekipa pada od aprila. Slučajno se završnica LŠ dešava posle tog aprila, a do nje bez tih nosioca svakako ne bi stigli. Isti oni nosioci, koji su sada u slobodnom padu od početka sezone, neprepoznatljivi u svakom pogledu
@Batica
Nikada nisam rekao da je Simone vrhunski trener, što evidentno nece ni postati, jer je odabrao bogatstvo umesto karijere. Ali ni Inter nije vrhunski tim, a on ga je učinio da tako izgleda. Sa rumunskim švercerom smo dobili i objektivnu sliku realnosti
Vec sam ti ukazao na mentalitet, jebao te scudetto. Kao da diskutujem s navijačem Lecea, pa da je to vrhunsko dostignuce, san
KKP je osvojio EL i time postavio svoj standard. Drage su meni sve titule, F4, ali to opet nije to. Kada dostigneš zvezde, sve ispod toga se nekako podrazumeva. Bar da imate kome krv da pijete godinu dana, no ste vi unikatan slučaj protivprirodnog bluda sa gradskim rivalom. Valjda zajedno i slavite, ko god da osvoji
Čuj, Simone izrabljuje glavne igrače i onda mu ekipa pada od aprila. Slučajno se završnica LŠ dešava posle tog aprila, a do nje bez tih nosioca svakako ne bi stigli. Isti oni nosioci, koji su sada u slobodnom padu od početka sezone, neprepoznatljivi u svakom pogledu
@Batica
Nikada nisam rekao da je Simone vrhunski trener, što evidentno nece ni postati, jer je odabrao bogatstvo umesto karijere. Ali ni Inter nije vrhunski tim, a on ga je učinio da tako izgleda. Sa rumunskim švercerom smo dobili i objektivnu sliku realnosti
non mollare mai
- Batica ubica
Da se nadovežem na Čola, mislim da je glavni problem što više nema defanzivce kakve je imao nekad. Samo pogledati ko je činio zadnju liniju protiv Briža i uporediti sa Huanfranom, Godinom, Savićem, Himenezom (koji je još tu ali je podložan povredama celu karijeru), Mirandom, Felipeom Luizom itd. Hancko, ovaj Pubilj, Lengle, Molina, Ruđeri ipak nisu taj nivo igrača. Himenez je tamo najbolji štoper ali je često povređen, mislim da bi Le Norman i on bili najbolji tandem.
Mislim da bi pre par godina bilo nezamislivo da Čolova ekipa ispusti 0:2 protiv protivnika Brižovog renomea. Elem, Brižovo levo krilo Dijakon deluje kao dobar potencijal, ozbiljnu brzinu i eksplozivnost poseduje. Očekujem da neko za njega istrese lepe novce u budućnosti.
Mislim da bi pre par godina bilo nezamislivo da Čolova ekipa ispusti 0:2 protiv protivnika Brižovog renomea. Elem, Brižovo levo krilo Dijakon deluje kao dobar potencijal, ozbiljnu brzinu i eksplozivnost poseduje. Očekujem da neko za njega istrese lepe novce u budućnosti.
- Irriducibili
Upravo tako, nekada je bilo pravilo, Atletiko.povede i zatvori utakmicu. Ali to je tadašnji sastav pit bulova mogao da sprovede, ovaj sada može samo da se nadigrava, ali ih trener sprečava u tome. Velika je šteta što sadašnji tim Atletika, nije u prilici da češce igra fudbal
non mollare mai
sve ovo stoji, da je osvojio LS, mogao je za 4 godine da zavrsi bez ijedne titule i to bi bio dobar rezultat i ostao bi upamcen.. ali on zapravo nije osvojio LS, on jeste osvojio 1 prvenstvo i 2 kupa i to sigurno nije rezultat za padanje na dupe..Irriducibili wrote: ↑Sat Feb 21, 2026. 1:15 amKKP je osvojio EL i time postavio svoj standard. Drage su meni sve titule, F4, ali to opet nije to. Kada dostigneš zvezde, sve ispod toga se nekako podrazumeva. Bar da imate kome krv da pijete godinu dana, no ste vi unikatan slučaj protivprirodnog bluda sa gradskim rivalom. Valjda zajedno i slavite, ko god da osvoji
recimo da je General samo otisao na f4, sa ekipom od dva miliona, tako sto je sa Slavkom i Tarzanom prosao PAO i Barsu grupi, a onda i Makabi bez prednosti domaceg terena, taj sam rezultat za KKP bi bio znacajniji nego 5 ABA liga jer KKP po budzetu i kvalitetu nije bio ni blizu top 10.. naravno general je osurio tu sezonu sa 3 titule i taj f4
Inter je top 10 klub, imas 2-3 Spanca koji su tu, imas 3-4 Engleza, imas Bajern i PSG.. nakon toga u ovom momentu nema bolji tim od Intera.. opet uspeh je igrati naravno finale, ali nije cudo nevidjeno kao sto je General to uradio da moze da zamaskira nedostatak trofeja..
i ajde da vidimo tu Ligu Sampiona i sezone pod Inzaghijem
2021/22 -> 1/8 poraz od Liverpula -> Ocekivano, Liverpul bio mnogo jaci, odigran ok dvomec. Ali u tom momentu oko tog dvomeca u 7 kola osvojeno 7 bodova i izgubljena titula.
2022/23 -> Finale prodjeni Porto, Benfika i Milan. Nijedan bolji tim od Intera, ali opet nije kiksano. Prvenstvo treci na tabeli u ligi. U Martu na 7 meceva 4 boda.
2023/24 -> 1/8 Atletiko nas izbacio, tu su negde bili timovi nije kiks sigurno. Serie A osvojena ubedljivo.
2024/25 -> Finale, prodjeni Fejnord, Bajern i Barselona. Serie A poslednjih 6 meceva 10 bodova osvojeno i izgubljena titula.
U kompletnom mandatu, dvomeci protiv Bajerna i Barselone su overachieving, odlicne partije i sve pohvale.. osim toga tu su porazi od objektivno jacih timova (Liverpul, PSG, City) ili tima istog nivoa (Atletiko)..
u prvenstvu 1 titula za 4 godine je los ucinak, iako bi recimo verovatno za Lacio to bio odlican rezultat.. o tome da se Serie A raspada to ne bih komentarisao, sa izuzetkom Atalante, Milan, Napoli, Juventus i Roma su se pojacali, niko nije slabiji..
sto se tice toga da su svi igraci u slobodnom padu, da jesu ne bi bili prvi u ligi gde je kontinuitet bitan.. u Ligi Sampiona nas je onaj penal koji nije bio kostao plasmana u top 8.. u padu je Acerbi jer mu ocigledno treba kontinuitet u ovoj i u padu je Somer koji je i protiv Bodea primio onaj gol u svoj ugao, sta je problem sa njim nisam siguran, mozda godine i blagi pad forme.. osim njega niko ne igra losiju sezonu, a da nije kao u slucaju Calhanoglua ili Tirama povreda..
Lautaro vec ima vise golova nego prosle sezone, Dimarko daleko najbolja sezona u karijeri, Pio Esposito prvi spic Italije sa 20 godina, Zielinski blizu nivoa Napolija..
Znaci sve u svemu nije Inzaghi nikakva cuda cinio, dvomeci protiv Bajerna i Barse su mu kruna za ove cetiri godine i ok dva finala LS jesu uspeh sigurno.. ali sa druge strane 1 titula u 4 godine u prvenstvu je ispod ocekivanja, iako je po tebi to verovatno ogroman uspeh.. ukupno gledano blago ispod proseka mandat..
sa druge strane ja prvi sam mislio da je Rumun tu da bude krpa preko stolice dok Fabregasu ne istekne ugovor.. izlazi se iz jednog ciklusa koji je zavrsen onakvim porazom finalu LS, Calhanoglu koji hoce da ide, tim kojem treba podmladjivanje, a niko ko zaista cini neku razliku i nije doveden.. i dolazi trener sa 3 meseca trenerskog iskustva.. ja sam mislio da nece ni do novembra izdrzati, mnogi su pricali da Inter nece ni u 4.. i za sada 2 kiksa ima ove sezone, Milan kuci i Bode.. prvi u prvenstvu, LS osmina finala je izmakla eto za taj izmisljen penal protiv Liverpula.. nikakva cuda Kivu ne radi, ali kada se pogleda startna pozicija radi i vise nego korektan posao..
- Irriducibili
Drago mi je da si se u trenucima dokolice potrudio da izanaliziraš. I to dobro ide dok se svodi na podatke, čim kreneš na tumačenje, preovladava krajnja pristrasnost
O Kaplaru ne bih trošio previše reči, njegovo školovanje, sujeta i želja da uspeh tima podredi razvoju igrača, koštala nas je još neke EL titule. Ti bi o Vranešu, a ja bih o Ganu, gde je imao ubedljivo najjači tim. Ali ne i potrebno znanje
Inter top 10 tim?! Sve i da je tako, a nije, ovi ispred njega su kvalitetom svetlosnim godinama udaljeni. A neko je umeo da ih eliminiše
Što se tiče pada igrača, navodiš Acerbia, a potpuno zanemaruješ na šta liče Barela i Bastoni, najbolji igrači iz prerhodne sezone. Uz naravno opšte prisutnu pristrasnost i kontradiktornost. Ako je vec Lautaro tako produkrivan, kako je Pio prvi špic Italije? Baš kao i kad pominješ da su se rivali pojačali. Na papiru jesu, u praksi rasipaju bodove kao nikada do sada. Jedino vi, kako je Batica primetio, rutinirate nejač
Polazna osnova Rumuna? Pa kako kazeš, nasledio je top 10 tim u Evropi, niko mu nije otišao. Samim tim to nije nikakav početak nekog novog ciklusa, vec nastavak tekuceg, gde je ostala još samo jedna stepenica. Nego ste proklizali sa trenerom početnikom, te vam je sada i ta pretposlednja jako udaljena, nedostižna. Nastavi slobodno da podržavaš Rumuna, ono jeste da ne štedite na igračima, ali bar po pitanju troška za trenera, niste uskratili Lotitu zadovoljstvo da se pozove na to da i najbolji škrtare
O Kaplaru ne bih trošio previše reči, njegovo školovanje, sujeta i želja da uspeh tima podredi razvoju igrača, koštala nas je još neke EL titule. Ti bi o Vranešu, a ja bih o Ganu, gde je imao ubedljivo najjači tim. Ali ne i potrebno znanje
Inter top 10 tim?! Sve i da je tako, a nije, ovi ispred njega su kvalitetom svetlosnim godinama udaljeni. A neko je umeo da ih eliminiše
Što se tiče pada igrača, navodiš Acerbia, a potpuno zanemaruješ na šta liče Barela i Bastoni, najbolji igrači iz prerhodne sezone. Uz naravno opšte prisutnu pristrasnost i kontradiktornost. Ako je vec Lautaro tako produkrivan, kako je Pio prvi špic Italije? Baš kao i kad pominješ da su se rivali pojačali. Na papiru jesu, u praksi rasipaju bodove kao nikada do sada. Jedino vi, kako je Batica primetio, rutinirate nejač
Polazna osnova Rumuna? Pa kako kazeš, nasledio je top 10 tim u Evropi, niko mu nije otišao. Samim tim to nije nikakav početak nekog novog ciklusa, vec nastavak tekuceg, gde je ostala još samo jedna stepenica. Nego ste proklizali sa trenerom početnikom, te vam je sada i ta pretposlednja jako udaljena, nedostižna. Nastavi slobodno da podržavaš Rumuna, ono jeste da ne štedite na igračima, ali bar po pitanju troška za trenera, niste uskratili Lotitu zadovoljstvo da se pozove na to da i najbolji škrtare
non mollare mai
neka bude da su nam tumacenja podataka drugacija, za tebe je 1 titula i 2 kupa u 4 sezone veliki uspeh za Inter, za mene nije..
evo uzmi proslu sezonu. Liverpul, City, Arsenal, Barselona, Atletiko, Real, Bajern, PSG. Koja ekipa je kvalitetnija jos od Intera?
Lautaro je Argentinac..
sto se tice skrtarenja na igracima, Lotito doveosad u zimskom prelaznom roku 3-4, a Inter nijednog
evo uzmi proslu sezonu. Liverpul, City, Arsenal, Barselona, Atletiko, Real, Bajern, PSG. Koja ekipa je kvalitetnija jos od Intera?
Lautaro je Argentinac..
sto se tice skrtarenja na igracima, Lotito doveosad u zimskom prelaznom roku 3-4, a Inter nijednog
- Irriducibili
Nisam napisao da je veliki uspeh, vec da ne smatram skupljanje limova po čizmi previše bitnim. Uzeli vi ili Milan, praktično svejedno
Možeš ove sezone dodati Bodo. Za sada. Što te ne remeti da potcenjuješ Porto i Benfiku
Dakle o repstaciji zborimo. Koliko znam, a znam, prvi špic je dobrovoljni jahač kamila Retegi, a društvo mu pravi Kin, vedeta davljenika Fiorentine. No, ti verovatno imaš neke vizije
Više koštaju Interovi ekonomi, nego Lotitova "pojačanja". Na stranu šta je sve prodao
Možeš ove sezone dodati Bodo. Za sada. Što te ne remeti da potcenjuješ Porto i Benfiku
Dakle o repstaciji zborimo. Koliko znam, a znam, prvi špic je dobrovoljni jahač kamila Retegi, a društvo mu pravi Kin, vedeta davljenika Fiorentine. No, ti verovatno imaš neke vizije
Više koštaju Interovi ekonomi, nego Lotitova "pojačanja". Na stranu šta je sve prodao
non mollare mai
Ako su prvenstva nebitna, to neko treba da kaže Realu i Barseloni da se ne svađaju oko suđenja.. A i Pepu čemu toliki trud toliko godina, Arsenalu i Liverpoolu da ne pate što ne osvajaju, itd. 
- Irriducibili
Naravno da su bitna, osetno više u zemljama gde postoje rivalstva. Kod vas nešto manje
non mollare mai
moram da kazem ozbiljna bruka Kivua, izgubiti od tima koga je 1 Milojevic rutinirao sa tries posto snage, neje dobro
jos su onomad kad ih je on pregazio ko plitak potok, bili sampioni svoje zemlje sad ni to..
okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu, da probamo da uzmemo skudeto sto nismo u poslednje dve sezone, a mozda i duplu krunu, koju nismo jos od vremena najveceg ikada
jos su onomad kad ih je on pregazio ko plitak potok, bili sampioni svoje zemlje sad ni to..
okrecemo se obavezama u domacem prvenstvu, da probamo da uzmemo skudeto sto nismo u poslednje dve sezone, a mozda i duplu krunu, koju nismo jos od vremena najveceg ikada