Evroliga
Moderator: Moderator
Re: Evroliga
Real je u Kaunasu u poslednja cetiri minuta dao 2 poena i to iz slobodnih bacanja. Taj period je Zalgiris dobio 8:2, a Real je sutirao 0-3 za dva i 0-5 trojke
- Irriducibili
Sudijski kriterijum do kog je Zvezda došla u EL, mogu da poremete samo Oly i eventualno Real, otuda nismo još došli do KLS nivoa
U krajnjem slučaju legitimno, ova liga zahteva kompletnu logistiku kao preduslov za uspeh. Ali iritira što su se posle otimačine u Pireju, svi redom bavili (opravdano) samo sudijskom režijom, dok ce se večeras slušati samo o hrabroj Zvezdi, Rižika i dvojicu mu saučesnika, niko nece ni pomenuti
U krajnjem slučaju legitimno, ova liga zahteva kompletnu logistiku kao preduslov za uspeh. Ali iritira što su se posle otimačine u Pireju, svi redom bavili (opravdano) samo sudijskom režijom, dok ce se večeras slušati samo o hrabroj Zvezdi, Rižika i dvojicu mu saučesnika, niko nece ni pomenuti
non mollare mai
Evroliga objavila da ce vecerasnja utakmica izmedju Barselone i Zvezde poceti u 21h umesto u 20:30 kako je prvobitno planirano posto su Zvezdini dresovi osteceni tokom pranja posle utakmice sa Baskonijom i nova garnitura treba da stigne u Barselonu.
- Irriducibili
- Irriducibili
non mollare mai
- Batica ubica
Mislim da je to navijačka baza kojoj najmanje treba da bi se zapalila.Irriducibili wrote: ↑Sat Apr 04, 2026. 3:25 amhttps://sportklub.n1info.rs/kosarka/eur ... -ulaznice/
Ovi su veca sekta i od nas![]()
![]()
![]()
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Selektor Slovenije Aleksander Sekulić je novi trener Dubaia, ugovor je do kraja tekuce sezone uz mogucnost da se produzi na leto.
- Irriducibili
- Batica ubica
Zasto cudna?...Mislis da je 11. mesto u EL zadovoljavajuci rezultat kada uzmemo u obzir roster?...Ok,bilo je dosta povreda ali isto tako klub je reagovao posle svake momentalno.
Licno bih ga smenio jos na pocetku sezone kada je davao minutazu Dangubicu ispred Andersona....Mislim o cemu dalje pricati i sta dalje tumaciti....
Nije uspeo da ukalupi slaninu,divljao je i divljao....A kad je tako,toj ekipi srece nema...Marginalizovao Prepelu....Kabengelea nije koristio na max,jedan od dominantnijih petica u EL...
Po mom misljenju bas ozbiljan fijasko Golemca...
Drugi par opanaka je sto su doveli Sekulica koji im nista nece doneti dugorocno...
- Batica ubica
Nije im sezona bila toliko loša, ipak imaju 19 pobeda i i dalje kakvu takvu šansu da upadnu u plej in ako Barsa izgubi od Bajerna a oni dobiju Valensiju. Razumeo bih otkaz u ovom momentu da su imali tipa 11 pobeda ali kad posle prve sezone u EL imaš 19-18 pusti čoveka da završi sezonu. Takođe u ABA su prvi pred poslednje kolo. Naravno nije Golemac trener za napad na EL ali za 1. sezonu i njega i kluba u EL uradio je dobar posao.Čekićar wrote: ↑Wed Apr 15, 2026. 3:55 amZasto cudna?...Mislis da je 11. mesto u EL zadovoljavajuci rezultat kada uzmemo u obzir roster?...Ok,bilo je dosta povreda ali isto tako klub je reagovao posle svake momentalno.
Licno bih ga smenio jos na pocetku sezone kada je davao minutazu Dangubicu ispred Andersona....Mislim o cemu dalje pricati i sta dalje tumaciti....
Nije uspeo da ukalupi slaninu,divljao je i divljao....A kad je tako,toj ekipi srece nema...Marginalizovao Prepelu....Kabengelea nije koristio na max,jedan od dominantnijih petica u EL...
Po mom misljenju bas ozbiljan fijasko Golemca...
Drugi par opanaka je sto su doveli Sekulica koji im nista nece doneti dugorocno...
Ne sumnjam da će Dubai ići po jako ime na leto i da je Sekulić privremeno rešenje. I to mi je ok, ali pusti čoveka da završi sezonu. Ima i dalje teoriju za plej in a ostaje i borba za titulu u ABA.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Nema rezona za naprasnu smenu zbog jednog poraza, ishitreno, baš greška u koracima. Trebalo je završiti sezonu, pa podvuci crtu. Nemam trenutno saznanja, ali deluje mi kao da se nešto desilo iza kulisa
non mollare mai
Pedro Martinez je dobitnik Aleksandar Gomeljski nagrade za trenera godine.
- Irriducibili
Jean Montero ja izabran za najboljeg mladog igraca Evrolige (Rising Star nagrada).