KK Partizan

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

White Mamba

Re: KK Partizan

Post by White Mamba » Wed Jul 08, 2026. 10:52 pm

Trio fantastiko palja okvaseni, joca i taja jednog igraca ne mogu da zavrse :lol:
Zavrsice les Pajole i to mozda :lol:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Jul 09, 2026. 3:06 am

Pojavice se na kraju zalizani u vidu spasitelja, te nam popuniti roster igračima s kojim ne zna šta ce, ili ne može da postigne zamišljenu cenu
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jul 09, 2026. 2:19 pm

Irriducibili wrote:
Mon Jul 06, 2026. 4:47 pm
Na stranu što preCednik, poput njegovog preCednika, laže čim zine, postavlja se i pitanje motivacije igrača da dodju u klub iz kog svi odlaze. To je ujedno i odgovor na pitanje o povratku Zakarija, želi li uopšte da rekreativno igra u reinkarnaciji Albe, ili ima i sportskih ambicija
Predsednik laže čim zine od 2017. godine. Samo smo nekako čekali 2026. godinu da se to shvati.

Leta 2025. posle Budućnosti bio je ispraćen aplauzima u tunel, a nas 20-ak koji smo ga prozivali gledani smo kao budale.

Sećam se i derbija kada je Aleksa dao one silne trojke kako Čika Žika prozivao Ostoju prilikom izlaska u tunel, ljudi mu se smeju... Što bi rekao onaj sa klipa srpski narod treba jebati "smejte se sad majmuni jedni".

Većinski deo popušio je priču o zdravom tikvu sns, kako smo imali privrednika koji je preuzeo klub sa dugom (a i taj dug je nekada pet, nekada 15 miliona), da nam je doveo Željka, ako Željko kaže da je dobar (moje omiljeno), itd, itd, itd... Ima toga još.

U poslednje dve godine ima tribinu koja mu štiti dupe (ako se to uopšte može nazvati tribinom), više godina svoje Instagram stranice, portale, novinare...

Ko bi rekao da ćemo se posle spavanja sa naprednjakom probuditi upišani, nakon što se pevalo plati pivo Ostoja? 🥲

Što bi rekao jedan mudar čovek - putuj Evropo, super smo se družili, nama je lepo taman kako smo zaslužili.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Jul 09, 2026. 7:37 pm

Zaradili smo i na Miltonu. Napustio je klub.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jul 10, 2026. 9:18 am

Klub je napustio i Bruno Fernando. Otišao je u Efes. Naravno, Limarove biznis priče su bogatije za još jedno obeštećenje.

VPJTS

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Jul 10, 2026. 3:05 pm

Rasulo je potpuno
A trio nema ni ideju kako da se cupa. U svustini vrv ih boli i uvo

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jul 10, 2026. 4:57 pm

Tata i sin odlično znaju šta rade.

Sin se prvo igrao košarke u Partizanu pa mu je tata na grbači kluba napravio nekakav Partizan E sports da sin može obući odelo.

Sin sada drži i neki niželigaški klub, pa se igra i fudbala.
Po naređenju vrhovnog bolesnika klub se spušta na niske grane.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jul 13, 2026. 3:54 pm

Posle pušangije za Ledeja sad se već može napraviti i cela ekipa za koju je Partizan ispušio pod čačanskim privrednikom (u ozbiljnom svetu ovo znači sitan prevarant).

Bolesnik je namesniku dao naređenje da pod plaštom "jakog budžeta" uništi ovaj klub i svede ga na niži nivo od onoga što je uradio sa fudbalom.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jul 13, 2026. 7:01 pm

Sva ta imena, koja su raznorazni "insajderi" vezivali uz KKP, sasvim sigurno nisu bila u opticaju, no to ne menja činjenično stanje da je situacija katastrofalna

Ali je ključni razlog vrlo jednostavan, nema para. Jer je pare donosio Želimir samim svojim prisustvom. Ko ce Ostoji i Jovanu da da novac? Žvalavi komotno može da nastavi da daje sve naše pare koje je i do sada davao, svi dobrovoljni i oni drugi sponzori, mogu da ispunjavaju ugovorne obaveze, to jednostavno nije dovoljno. Ni približno

KKP sa sadašnjom upravom, ne može da prati konkurenciju u kojoj se nalazi, a EL ne želi novu Albu, kad su se konačno oslobodili one originalne. A pošto pošumljeni kompleksaš evidentno nema nameru da ode, preti nam potpuna katastrofa, da ostanemo bez teškom mukom izborene licence. Spremnih da plate ima koliko hoceš
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Jul 13, 2026. 9:48 pm

Ledej, Bruks i Briset su bili u opticaju, to znamo i ti i ja. Bio je i Mils, sreća uleteo Parker, inače bismo gledali čoveka od skoro četiri banke kao prvog igrača. Neki su i bili "naši", ali tad nastupa čačanski privrednik.

Suština je da jedini spas ovom sportskom društvu leži u padu bolesnog bolesnika. Da li će naloge da izvršava neka legenda (popišam im se u usta) ili naprednjak (imali smo ih i poštenih takoreći zdravo tkivo sns hehe) manje je važno. Sa padom bolesnog bolesnika svakog od pobrojanih uključujući i vazale zajedno sa naprednim govnima treba vijati.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Jul 13, 2026. 11:00 pm

Ja ne znam da je Briset bio u opticaju, zapravo sam ubedjen da nije, jer je za njega moralo da se plati obeštecenje, a para nema ni za osnovne ugovore po sadašnjim tržišnim cenama

Ljudi naprasno veruju pošumljenom kada tupi o najvecem budzetu, a znamo da toliko laže, da je upitno i da li se zove Ostoja, pošto se tako izjašnjava. Realnost je da para nema ni za licencu, aii evo država uplatila na KSS, pa ce ovi ovaj put dati i nama, da se bar taj problem prevazidje
non mollare mai

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 19, 2026. 1:48 pm

Hayes,Jekiri,Jo…

Sto bi rekao Edin,tankosava…

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 19, 2026. 3:48 pm

Čekićar wrote:
Sun Jul 19, 2026. 1:48 pm
Hayes,Jekiri,Jo…

Sto bi rekao Edin,tankosava…
Bojim se da će centarska linija biti još i dobra kakve će biti ostale pozicije :D :D

Kao pokušavaju da vrate Smailagića, to bi bio ok potez. Mocart je pisao juče da smo zainteresovani za Šengeliju ali bi tu trebalo da se plati obeštećenje. Kad smo već toliko zaradili od obeštećenja mogli bi onda i da deo tih para uložimo u neke u igrače.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 19, 2026. 4:43 pm

Ako su tacne informacije da smo zavrsili Almana,Tanaskovica,Payolu...EC tim

Spanci pisu da je moguce da Carlik napusti KKP...

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 19, 2026. 5:33 pm

Ajde Pajola i nekako, da pokrije tih 10'-15' dok Karlik odmara. Problem je što nosioci izgleda neće biti bolji od njega.

Bolje je bilo ostaviti prošlosezonsku ekipu uz jednu/dve izmene ako već ne možemo da napravimo bolju. Sad Braun, Vašington, Osetkovski i ostali i ne deluju tako loše :D :D

Ne bi me čudilo da Karlik zatraži da ode, kakva je poenta igrati u ekipi koja neće imati šanse da se bori ni za plej in.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Post Reply