FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Čekićar

Re: FK Partizan

Post by Čekićar » Sat Aug 24, 2019. 12:20 am

Moram priznati da sam pogresio kada je Milosevic u pitanju,mislio sam da je poltroncina a pokazao je hrabrost i kohones..Igramo i korektan fudbal,navikli smo na gore😀..Ocekivao sam raspad sistema...

Jedino sto ne kapiram jeste kako je moguce da bivsi napadac dovede ono stablo na poziciji broj 9

Dovla_

Post by Dovla_ » Sat Aug 24, 2019. 12:22 am

Batica ubica wrote:
Sat Aug 24, 2019. 12:11 am
Dobro nema preteranog uživanja, ali vidi se da ovaj Partizan ima ideju da kroz presing i dosta trčanja pobedi protivnika. Uživanja u igri Partizana nema već jedno 50 godina, tako da se lepim fudbalom ne treba zamarati. Meni je bitno da se forsira disciplinovan stil igre, da se radi skauting svakog protivnika i da je ekipa fizički spremna. Grešaka ima ali one mogu da se isprave kroz analizu i trening.
Da se nadovežem na Baticin Partizan, nije igra bila za uživanje ali nije bio toliko loš koliko se potcenjivao. Da su Batici obezbedili 2 igrača napred koja je hteo mislim da bi se druga priča pričala. Ovako podrška Savi i momcima, pa da ugostimo neki Arsenal ili Junajted u LE :D
Batica je meni nešto najsličnije Marku Nikoliću, dosta taktiziranja,tvrdo i borbeno,da ne kažem italijanski fudbal :D Meni su se svidele neke stvari kod njega ali očigledno je neiskustvo učinilo svoje.

I Savo je neiskusan ali poimanje fudbala mu je na skroz drugom nivou,pritom je okupio sjajne saradnike.Mislim da ovo što on pokušava da implementira u Partizan ako ga isprati klub sa idejama može da bude veliki iskorak i ovde i u Evropi.

Ali ako nas je istorija nešto naučila to je da će uprava svesno ili nesvesno izbušiti svaki pokušaj dizanja kluba na viši nivo.Jebiga

Houdini

Post by Houdini » Sat Aug 24, 2019. 12:31 am

iz ovog malog uzorka, mislim da Savo ima dve jako dobre osobine.. prvo nema veliku sujetu, pa tako nema problem da izbaci Sadika koga je on trazio, nakon 45 minuta meca.. a druga da se ocigledno ne uplice u sve, nego zna sta moze, a sta ne zna ostavlja drugima..

za sada dobro funkcionise ovako, ali pocetak je tek, a ovde je makar lako razjebati ekipu spolja..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 24, 2019. 12:35 am

Dovla_ wrote:
Sat Aug 24, 2019. 12:22 am
Batica ubica wrote:
Sat Aug 24, 2019. 12:11 am
Dobro nema preteranog uživanja, ali vidi se da ovaj Partizan ima ideju da kroz presing i dosta trčanja pobedi protivnika. Uživanja u igri Partizana nema već jedno 50 godina, tako da se lepim fudbalom ne treba zamarati. Meni je bitno da se forsira disciplinovan stil igre, da se radi skauting svakog protivnika i da je ekipa fizički spremna. Grešaka ima ali one mogu da se isprave kroz analizu i trening.
Da se nadovežem na Baticin Partizan, nije igra bila za uživanje ali nije bio toliko loš koliko se potcenjivao. Da su Batici obezbedili 2 igrača napred koja je hteo mislim da bi se druga priča pričala. Ovako podrška Savi i momcima, pa da ugostimo neki Arsenal ili Junajted u LE :D
Batica je meni nešto najsličnije Marku Nikoliću, dosta taktiziranja,tvrdo i borbeno,da ne kažem italijanski fudbal :D Meni su se svidele neke stvari kod njega ali očigledno je neiskustvo učinilo svoje.

I Savo je neiskusan ali poimanje fudbala mu je na skroz drugom nivou,pritom je okupio sjajne saradnike.Mislim da ovo što on pokušava da implementira u Partizan ako ga isprati klub sa idejama može da bude veliki iskorak i ovde i u Evropi.

Ali ako nas je istorija nešto naučila to je da će uprava svesno ili nesvesno izbušiti svaki pokušaj dizanja kluba na viši nivo.Jebiga
Baš tako, Batica se najviše oslanjao na skauting protivnika što je radio jako dobro, prilagodljiv je, odličan je motivator i psiholog. Ima tu crtu kao Marko Nikolić, zna da prenese energiju na igrače. I njega su govna izbušila... Ima talenat za trenera i bila bi šteta da batali. Jedino što zameram Batici je to što nije doveo kondicionog :D
Savo forsira malo progresivniji fudbal, sa dosta trčanja i presinga. Nije presing baš najbolje ukomponovan ali to će se srediti vremenom, pre svega mislim na srednji blok, kao da igrači još nisu shvatili šta treba da rade. Ono što je bitno a što je karakteristika i kod Batice i kod Save, ova ekipa ima karakter i ne pada psihički. Setite se samo 159. derbija sa kakvim timom smo ih pojeli na terenu, a oni očekivali petardu. Ili finala kupa gde su već slavili duplu krunu.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Radonja

Post by Radonja » Sat Aug 24, 2019. 10:06 am

Batica je Tumbina škola, daleko od Marka

White Mamba

Post by White Mamba » Sun Aug 25, 2019. 12:29 pm

Danas, na Areni 4, Molde-ODD od 18:00
Ko zeli da isprati kako Norvezani igraju kuci

Viduka

Post by Viduka » Thu Aug 29, 2019. 9:29 am

Nadam se da cemo ozbiljno pristupiti vecerasnjem mecu i da necemo ponoviti igru iz Turske. Misljenja sam da ako postignemo gol, prolazimo sigurno, a u slucaju cuvanja trenutnog rezultata moze samo lose da se zavrsi po nas. Ocekujem da takozvani "nosioci" nase igre pokazu da to u stvari i jesu i da svojom dobrom igrom ne dovode u pitanje plasman u grupnu fazu LE. Veceras bi Sadik trebalo da odigra za desetku, posto u suprotnom slucaju i jos jednom mecu gde on ne postize bar jedan gol, ne vidim ga kao ozbiljnu napadacku opciju u nastavku sezone. Mozda bi trebalo i da se vidi da li postoji opcija da se ugovor o pozajmici raskine.

Џејси

Post by Џејси » Thu Aug 29, 2019. 9:37 am

Samo mirno i koncetrisano svih 90 minuta, bolji smo tim i verujem u prolaz.

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Thu Aug 29, 2019. 11:45 am

Slažem se sa Vidukom,ozbiljno struka da razmotri odluku o Sadiku,dok smo na vrijeme
Pusti,pusti da te Mozli

JoeSample

Post by JoeSample » Thu Aug 29, 2019. 11:47 am

Поздрав браћо... Ево и мене, надам се да ћу данас бити таличан.

Напред Партизан!

medjutim

Post by medjutim » Thu Aug 29, 2019. 11:55 am

Ne očekujem da otkaže Sadika, ali sasvim je moguće da će da bude peti stranac..

Dovla_

Post by Dovla_ » Thu Aug 29, 2019. 12:02 pm

Ako njega iseku i Oželoglu se proda trebaju nam onda bar 2 napadača ili bar 1 ofanzivno krilo i napadač...Što nije problem kad bi hteli da odreše kesu,ali iskustvo mi govori da će se opet prodati priča kako eventualni plasman u grupe obezbeđuje "normalno" funkcionisanje kluba sledećih 6 meseci...tj. finansiranje Vazurinih bahanalija

dusan007

Post by dusan007 » Thu Aug 29, 2019. 12:37 pm

Srecno veceras prijatelji sa druge strane brda :) Ocekujem da im date gol i prodjete manje vise lako, zaista to ocekujem...

Viduka

Post by Viduka » Thu Aug 29, 2019. 12:52 pm

Sadik je doveden da postize golove. Za sad se u tom segmentu nije pokazao. Ali kako vreme bude prolazilo i mecevi odmicali, nekad nece biti dovoljan neki Sumin ili Tosicev individualni potez da nas cupaju iz blata. Po meni on ima jos 1-2 utakmice max za dokazivanje, posle toga nisam siguran u njegov ostanak. Realno, to sto on radi moze i neki SL igrac, tipa Matic. Nama je potrebna ozbiljna 9ka da bi kompletirali ekipu.

Čekićar

Post by Čekićar » Thu Aug 29, 2019. 1:18 pm

Sadik ima jaci prijem nego sut,vise se lopta odbije posle prijema😂

Locked