KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Johnathan Motley i zvanicno novi igrac Zvezde, klub je objavio da je u pitanju visegodisnji ugovor. On se sinoc zvanicno i rastao sa Hapoelom.
- Tajler Darden
Ko li je vaš Jovan Mijailović?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Postoji sigurno neko sa "spiskom" zelja posto su u zadnjih par godina dovedeni igraci koji su se spominjeli dugo, kao da neko ima spisak sa imenima koja su "zanimljiva" pa ce se dovesti kada/ako se ukaze prilika.
Treneri se menjali "ko na traci" pa ne mozemo da kazemo to je davna zelja trenera kao npr u slucaju da je isti trener godinama unazad tu pa se ti igraci dovedu po njegovoj zelji kad se ukaze prilika.
Ojeleye, Chris Jones, Motley, Đurišić (on je jos mlad domaci igrac pa da kazes logicno) su se bukvalno pominjali po "insajderskim" nalozima godinama pre nego sto se njihov potpis i desio, a broj trenera koji se promenio izmedju prvog pominjanja njihovih imena i potpisa je > 2 sigurno.
Patrick Baldwin Jr. navodno u pregovorima sa Zvezdom.
- Irriducibili
Jako dobar potpis za KKCZ, koji se nigde nije pojavio kao opcija. Ovaj tim je, po meni, mnogo bolje ukomponovan od onog iz prosle sezone
non mollare mai
Andrej Bejlic i zvanicno novi igrac, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
Nikola Kalinić objavio da zavrsava karijeru i da ce u naredne 2 sezone biti pomocni trener u Zvezdi, a takodje ce zavrsavati posao oko trenerske licence.