KK Partizan
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan
Luni Voker završio u Denveru.
Nastavlja se dalje unutrašnje uništavanje kluba od bivšeg zdravog tkiva sns.
Nastavlja se dalje unutrašnje uništavanje kluba od bivšeg zdravog tkiva sns.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Imbecil ocigledno ne namerava u skorije vreme da dovede jos kojeg sposobnog kosarkasa
Sad ce jos malo da krene narativ na drustvenim mrezama i limarskim portalima kako imamo ratnicku ekipu i kako nam niko nece dati 70 poena, jer su oni nesposobni da dovedu bilo koga.
Imam osecaj da ce lagati za broj sezonskih jer ce ih biti sramota da pokazu rezultat svoje nesposobnosti...
Imam osecaj da ce lagati za broj sezonskih jer ce ih biti sramota da pokazu rezultat svoje nesposobnosti...
- Irriducibili
Razmišljaš li da li je imbecil u mogucnosti da dovede bilo kog sposobnog košarkaša?White Mamba wrote: ↑Mon Aug 10, 2026. 4:05 pmImbecil ocigledno ne namerava u skorije vreme da dovede jos kojeg sposobnog kosarkasa
non mollare mai
- White Mamba
Ir to nije moj problem. On je prdeo o jos vecem budzetu, ne ja. Cini mi se da je jedini budzet koji je povecan onaj za naknadu raznim pbg telesport brezovac botovima ostalo tanko
- Tajler Darden
Zaboravio si na nezavisnog Vladana.White Mamba wrote: ↑Tue Aug 11, 2026. 3:48 pmIr to nije moj problem. On je prdeo o jos vecem budzetu, ne ja. Cini mi se da je jedini budzet koji je povecan onaj za naknadu raznim pbg telesport brezovac botovima ostalo tanko
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Spisak Ostojinih govana je kod mene.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
On je postao problem svih nas, a to što laže čim zine, imao je od koga da nauči. Staviš se u poziciju igrača koji vredi, da li bi želeo da dodješ u ovakav KKP, ili bi preferirao klub sa takmičarskim ambicijama?White Mamba wrote: ↑Tue Aug 11, 2026. 3:48 pmIr to nije moj problem. On je prdeo o jos vecem budzetu, ne ja. Cini mi se da je jedini budzet koji je povecan onaj za naknadu raznim pbg telesport brezovac botovima ostalo tanko
non mollare mai
- Tajler Darden
On je problem svih nas devet godina, a ne poslednjih devet meseci.
VPJTS
VPJTS
- White Mamba
Problem svih nas koji ce se resavati na drugom mestu, a valjace se to resenje i braniti. U idealnom svetu odgovorio bi ti nesto smisleno ali, negovo bitisanje u klubu i nema puno veze sa kosarkom. Verujem da bi dzukela mozda i pobegla da sme ali politicki tata je strog. Moze drpanje ali mora i blamiranje. Ono sto meni zaista nije jasno, kome oni prodaju jednu istu fintu od 2 dinara. Stabilizacije vizije vojnici partizana i slicna sranja. Dal nas stvarno drze za tolke imbecile, ili se cisto mora opravdati ulozen novac za botovanje. Postedite nas, pobogu.Irriducibili wrote: ↑Wed Aug 12, 2026. 2:57 pmOn je postao problem svih nas, a to što laže čim zine, imao je od koga da nauči. Staviš se u poziciju igrača koji vredi, da li bi želeo da dodješ u ovakav KKP, ili bi preferirao klub sa takmičarskim ambicijama?
Moj prvobitni post je vise konstatacija, jasno je gde smo i sta smo i sta nam je namenjeno. Mada priznajem, ovoliko rasulo je premasilo i moja "ocekivanja"
- Irriducibili
Ja vidiš ne verujem da Ostoja ima nameru da ode, niti da ovo shvata kao blamiranje. Klub mu je statusni simbol, mnoga vrata mu je otvorio, a osecaj blama mu je potpuna nepoznanica. Ja čak ne mislim da on smatra da radi bilo šta pogrešno, okružio se poslušnicima i on sve zna najbolje. I to je imao od koga da nauči
non mollare mai
- White Mamba
Pa valjda bi nekad dosao u halu da je toliko delulu
Ovo traje..
Ovo traje..
- Irriducibili
Ne godi mu sujeti da bude meta cele Arene. Ali on živi u svom svetu, smatra da ni za šta nije kriv
non mollare mai
- Batica ubica
Itan Tompson će izgleda biti novi igrač, videćemo da li i pojačanje.
Radi se o momku koji ima 27 godina i koji ima odigrane 32 profesionalne utakmice u karijeri, sve prošle sezone za Indijanu koja je pustila sezonu niz vodu. Dakle momak se do 26 godine nije susreo sa ozbiljnom košarkom, G ligu ne računam, to je samo ispucavanje i divljanje, nivo KLSa.
Prošle sezone je u Indijani odigrao 32 utakmice na kojima je imao u proseku 7 poena, 2 skoka i 2 asistencije na 20.5' po utakmici. Šutirao je 33% za 3 na 4 dignute trojke po utakmici i 38% iz igre. Ipak treba ponovo reći da je Indijana pustila sezonu niz vodu povredom Halibartona i da su igrali rekreativnu košarku, te je zato i dobio šansu. Statistiku iz G lige neću ni komentarisati jer je to relevantno kao i da je igrao KLS otprilike.
Dakle momak će se tek sa 27 godina prvi put susresti sa fizikalnom i čvrstom košarkom, sa agresivnijim odbranama gde je defanzivcu dopušteno da igra odbranu, gde ima dosta više taktičkih detalja, gde nemaju defanzivne 3 sekunde, gde je linija za 3 bliže pola metra a samim tim ima manje prostora unutar linije za 3, kriterijum suđenja je drugačiji. Teško da će se neko ko do 26. godine nije video dalje od G lige prilagoditi na sve ovo i postati legitiman EL igrač.
Radi se o momku koji ima 27 godina i koji ima odigrane 32 profesionalne utakmice u karijeri, sve prošle sezone za Indijanu koja je pustila sezonu niz vodu. Dakle momak se do 26 godine nije susreo sa ozbiljnom košarkom, G ligu ne računam, to je samo ispucavanje i divljanje, nivo KLSa.
Prošle sezone je u Indijani odigrao 32 utakmice na kojima je imao u proseku 7 poena, 2 skoka i 2 asistencije na 20.5' po utakmici. Šutirao je 33% za 3 na 4 dignute trojke po utakmici i 38% iz igre. Ipak treba ponovo reći da je Indijana pustila sezonu niz vodu povredom Halibartona i da su igrali rekreativnu košarku, te je zato i dobio šansu. Statistiku iz G lige neću ni komentarisati jer je to relevantno kao i da je igrao KLS otprilike.
Dakle momak će se tek sa 27 godina prvi put susresti sa fizikalnom i čvrstom košarkom, sa agresivnijim odbranama gde je defanzivcu dopušteno da igra odbranu, gde ima dosta više taktičkih detalja, gde nemaju defanzivne 3 sekunde, gde je linija za 3 bliže pola metra a samim tim ima manje prostora unutar linije za 3, kriterijum suđenja je drugačiji. Teško da će se neko ko do 26. godine nije video dalje od G lige prilagoditi na sve ovo i postati legitiman EL igrač.
Nisam čiko, nisam čiko ja!