Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Italijanska Serija A
Sve to savršeno ilustruje kako italijanska liga tone u prosečnost, intenzivno gubeci korak sa ostalim ligama petice
non mollare mai
Veliki Klaudio Lotito, fudbalski romantik kome nije sve u parama i dovođenju skupih igrača, već je fudbal ono što u svojoj biti i jeste, a to je igra i vic..
I prolazak u finale kupa i pokazuje da gosn Lotito radi pravu stvar i da je to pravi put..
I prolazak u finale kupa i pokazuje da gosn Lotito radi pravu stvar i da je to pravi put..
- Irriducibili
Od srece što ste dobili standardnu žrtvu u finalu, sve ti se pobrkalo u glavi. Osoba kojoj nije sve u parama ih lako troši, ne čuva ih kao oči u glavi poput te nakaze. Nikad lakša dupla kruna u istoriji, italijanska CZ
non mollare mai
- Irriducibili
Houdinijevci dominiraju komičnom ligom, a parice se kote. Kakvi biznismeni
https://x.com/i/status/2047379969400008924
Dok oni lihvare, s druge strane, Chelsea neprikosnoveno na dnu
https://x.com/i/status/2047379969400008924
Dok oni lihvare, s druge strane, Chelsea neprikosnoveno na dnu
non mollare mai
Nakon sezone bez trofeja, vraćamo se na staze pobeda..
Svaka čast Kivuu, koji je digao klub, nakon neuspešne sezone.. Jedan trofej u džepu, sada po duplu krunu.
Svaka čast Kivuu, koji je digao klub, nakon neuspešne sezone.. Jedan trofej u džepu, sada po duplu krunu.
- Irriducibili
Sve čestitke rumunskom šverceru* na osvajanju duple krune u tako žestokoj konkurenciji
Red bi bio da još mnogo sezona nastavite zajedno
Ionako je izjavio da želi da igrate kao PSG i Bajern, čovek ima najviše ambicije
Red bi bio da još mnogo sezona nastavite zajedno
Ionako je izjavio da želi da igrate kao PSG i Bajern, čovek ima najviše ambicije
non mollare mai
Rumunski švercer krenuo od temelja, prvo da se nekako napravi šampionski mentalitet od ekipe koja je navikla na poraze u samom kraju sezone.. Pa posle dalje 
- Irriducibili
Pa jeste, navikla na poraze od PSG-a u finalu LŠ. Sve pre toga, uključujuci i eliminaciju Bajerna i Barselone, cemo se praviti da se nije desilo 
non mollare mai
-
OnlineBatica ubica
Tužan dan za Milan pre svega, umro je Franko Barezi, jedan od najvećih igrača Milana ikada.
Nisam imao priliku da ga gledam sem na snimcima i da čitam o njemu. Svakako velike ime, jedno od najvećih u istoriji Milana.
Nisam imao priliku da ga gledam sem na snimcima i da čitam o njemu. Svakako velike ime, jedno od najvećih u istoriji Milana.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
-
OnlineBatica ubica
I to je ostajao dva puta kad je Milan prvo izbačen u Seriju B zbog nameštanja a potom i kad su ispali u Seriju B. A sigurno je kao mlad igrač mogao da ode u neki klub u Seriji A.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
- Irriducibili
- Irriducibili
Čim naleti na ekipu jaču od Javora, za rumunskog švercera nastaju muke. Ne tako davno, ovaj tim je maltretirao Barsu i Bajern
Otpisana sirotiLJa nastavlja svoj hod, teško objašnjivo i pored drastičnog pada kvaliteta italijanske lige. Ne znam do kada ce trajati, ali lepo je videti
Free Lazio!
Otpisana sirotiLJa nastavlja svoj hod, teško objašnjivo i pored drastičnog pada kvaliteta italijanske lige. Ne znam do kada ce trajati, ali lepo je videti
Free Lazio!
non mollare mai
kod Intera je najveci problem ove sezone ulazak u mec, tacnije momenti dok ne budu u nokdaunu
Monza 1:1 pa 4:1
Napoli 0:2 pa 3:2
Udineze 0:2 pa 5:3
Roma 0:2 pa 5:3
jedini mec gde je od pocetka bilo timski naspanovano je Real, ali tu su dve individualne greske odlucile
ni meni se ne svidja ovaj Pazza Amala povratak Intera, ali zelim da verujem da taj psiholoski momenat nije slucajan, nego da je to neki rizik, kao kada treneri u kosarci u prvom delu sezone ne traze tajmaute na velikim serijama da bi igraci bili spremni sami da izadju iz kriza kada treba..
ali sve to na stranu za Kivua sam mislio da ce u Oktobru 2025. dobiti otkaz, ako se izuzme ovaj psiholoski momenat radi odlican posao.. od ekipe bez titula napravio je masineriju i siguran sam da ce se uzeti titula iako Roma i carobni Lotito nece se tako lako predati..
Monza 1:1 pa 4:1
Napoli 0:2 pa 3:2
Udineze 0:2 pa 5:3
Roma 0:2 pa 5:3
jedini mec gde je od pocetka bilo timski naspanovano je Real, ali tu su dve individualne greske odlucile
ni meni se ne svidja ovaj Pazza Amala povratak Intera, ali zelim da verujem da taj psiholoski momenat nije slucajan, nego da je to neki rizik, kao kada treneri u kosarci u prvom delu sezone ne traze tajmaute na velikim serijama da bi igraci bili spremni sami da izadju iz kriza kada treba..
ali sve to na stranu za Kivua sam mislio da ce u Oktobru 2025. dobiti otkaz, ako se izuzme ovaj psiholoski momenat radi odlican posao.. od ekipe bez titula napravio je masineriju i siguran sam da ce se uzeti titula iako Roma i carobni Lotito nece se tako lako predati..