FK Partizan
Moderator: Moderator
- sir oliver
Re: FK Partizan
Samo se nadam da necemo kampovati na sopstvenoj polovini, kao protiv Turaka u revansu...
- Tajler Darden
Dobrodošlica već znanim prijateljima.
Mene je najviše strah nas samih.
Mene je najviše strah nas samih.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- White Mamba
Tacno..samo da ne napravimo nesto slicno kao protiv Malatije
Ajmo braco grobari ! Idemo po pobjedu,visoki presing na zadnju liniju Moldea . Umar daje 2 komada.
Mogao bi Bambi jedan gol iz slobodnjaka danas da da.
Nije odavno.
Nije odavno.
- Monogamija
Ajde jednom u životu da uzmem pare na Partizan 
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Sto će mi fantasy nalog kad nećeš biti u prvih 100k? 
Liga Evrope, ajmo za prolece u Evropi.
Svaka cast na uspehu i ulasku u LE ali jedan prekid ne sme da zavara,ocajno igramo u gostima...
Stoper nam igra desnog beka i nemamo spica...Spic je pod obavezno...Koliko bi nam samo znacio Rikardo ..
Stoper nam igra desnog beka i nemamo spica...Spic je pod obavezno...Koliko bi nam samo znacio Rikardo ..
- Monogamija
Čestitke komšije, zasluženo
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
Hvala, Monogamija!
Srce je srce!
Sa tim se ili rodis ili ne rodis. U ovoj ekipi su se mnogi rodili sa tim, zajedno na celu sa trenerom.
Srce je srce!
Sa tim se ili rodis ili ne rodis. U ovoj ekipi su se mnogi rodili sa tim, zajedno na celu sa trenerom.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Pošto se prošlo ...jedna laička analiza 
Stvarno ogromah uspeh i sve čestitke Savi ,veliki korak napred za ekipu i za njega kao trenera.
Meni je ipak utisak koliko rupa imamo izvučen je maksimum maksimuma od ovoga što imamo.
Nemamo igrača klasu u ekipi čitaj Leonardo ili sličan profil njemu,Suma je po meni i dalje promašaj vezao par SOLIDNIH partija ali u ostalim neprimetan,beži od odgovornosti nema šampionski karakter,nas je Tošićev voljni momenat doveo u LE on je odigrao ono što se od Sume očekivalo(iz nekog razloga).
Rupa je i u odbrani ne volim našu decu da kritikujem ali Pavlović mi tihu jezu uliva totalno neartikulisana igra loše procene slaba tehnika,to mora da se dovede pod kontrolu što pre.
Asano nije krilo u mečevima gde mi dominiramo,njemu utakmice gde se brzo transformišemo u napad odgovaraju,mislim da je malo nedefinisan igrač,čak kao što se spominjalo možda treba probati sa njim u napad.
Ćelavi danas rešio ali on bek nije,napred je užasan a pozadi malo brži igrači mogu ozbiljnu štetu da naprave.
Šćekić već sve rečeno,ja bih čak doveo agilnog zadnjeg veznog Natka malo napred gurnuo i napravio trougao sa brzim krilima.
Napad isto katastrofa,nadam se da Ožegovića više nećemo gledati ovo danas na kraju je bilo pišanje po zdravom razumu.Sadik u perspektivi možda nešto može ali trebaju nam golovi,znači ili novi napadač ili novo krilo a japanac u napad.
Mi smo igrački za nijansu jači nego prošle sezone(i to je upitno).
Da imamo Rikarda sad u prvoj bi rešili Molde...
Ako hoćemo nešto u LE bar 3 nova igrača.
Još jednom čestitke Savi i momcima apsolutno zasluženo u grupi.
Stvarno ogromah uspeh i sve čestitke Savi ,veliki korak napred za ekipu i za njega kao trenera.
Meni je ipak utisak koliko rupa imamo izvučen je maksimum maksimuma od ovoga što imamo.
Nemamo igrača klasu u ekipi čitaj Leonardo ili sličan profil njemu,Suma je po meni i dalje promašaj vezao par SOLIDNIH partija ali u ostalim neprimetan,beži od odgovornosti nema šampionski karakter,nas je Tošićev voljni momenat doveo u LE on je odigrao ono što se od Sume očekivalo(iz nekog razloga).
Rupa je i u odbrani ne volim našu decu da kritikujem ali Pavlović mi tihu jezu uliva totalno neartikulisana igra loše procene slaba tehnika,to mora da se dovede pod kontrolu što pre.
Asano nije krilo u mečevima gde mi dominiramo,njemu utakmice gde se brzo transformišemo u napad odgovaraju,mislim da je malo nedefinisan igrač,čak kao što se spominjalo možda treba probati sa njim u napad.
Ćelavi danas rešio ali on bek nije,napred je užasan a pozadi malo brži igrači mogu ozbiljnu štetu da naprave.
Šćekić već sve rečeno,ja bih čak doveo agilnog zadnjeg veznog Natka malo napred gurnuo i napravio trougao sa brzim krilima.
Napad isto katastrofa,nadam se da Ožegovića više nećemo gledati ovo danas na kraju je bilo pišanje po zdravom razumu.Sadik u perspektivi možda nešto može ali trebaju nam golovi,znači ili novi napadač ili novo krilo a japanac u napad.
Mi smo igrački za nijansu jači nego prošle sezone(i to je upitno).
Da imamo Rikarda sad u prvoj bi rešili Molde...
Ako hoćemo nešto u LE bar 3 nova igrača.
Još jednom čestitke Savi i momcima apsolutno zasluženo u grupi.
svaka cast igracima i strucnom stabu na prolasku i stvarno ogromnoj borbi..
kvalitet igraca nije na nekom visokom nivou, ali srce i karakter jeste sigurno..
fali tu jos svasta nesto, al veceras je to nebitno..
Ozeg danas minirao svoj transfer u Rozenborg, nemam drugo objasnjenje
kvalitet igraca nije na nekom visokom nivou, ali srce i karakter jeste sigurno..
fali tu jos svasta nesto, al veceras je to nebitno..
Ozeg danas minirao svoj transfer u Rozenborg, nemam drugo objasnjenje