FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
pa mi smo ga i primili iz prekida i to poprilično nesrećeno...
mislim da smo pokazali da smo bolji i od njih i od turaka i od velšana, tj od svih protivnika sa kojima smo igrali i sasvim zasluženo prošli dalje. nema tu zavaravanja.
da ima stvari na kojima mora da se poradi, to je tačno, kao i da su nam neke pozicije kritične.... ali sasvim smo pristojno izgledali u dosadašnjim kvalifikacijama.
kad je tako, red je da imaš i malok sreće :)
mislim da smo pokazali da smo bolji i od njih i od turaka i od velšana, tj od svih protivnika sa kojima smo igrali i sasvim zasluženo prošli dalje. nema tu zavaravanja.
da ima stvari na kojima mora da se poradi, to je tačno, kao i da su nam neke pozicije kritične.... ali sasvim smo pristojno izgledali u dosadašnjim kvalifikacijama.
kad je tako, red je da imaš i malok sreće :)
- Гроф Тинторето
Igramo Superkup Evrope sledeceg leta 
Ocekivao sam penale veceras to bi bilo tako Grobarski zato razocaran sam.
Mnogo smo tanki za EL bice potrebno da se momci konsuliduju i dovidu barem dva igraca koja bi pravila razliku.
Mnogo smo tanki za EL bice potrebno da se momci konsuliduju i dovidu barem dva igraca koja bi pravila razliku.
U Surdulici.
- Batica ubica
E ovako prolaz je najbitniji, kako smo igrali to će da se zaboravi za 15 dana
Postavka u prvom je bila odlična, kompaktan srednji blok , nisu im dali prostor između linija. Čaki i Ostoja najbolji deo odbrane, može se reći i jedini pismeni igrači u odbrani. Pavlović čak i solidan danas, mada sirov je dosta. Ćelavi je kod Batice bio među najboljima, ove sezone dosta loše, pravi početničke gerške. Za gol svaka čast!
Zdjelar i Šćekić su najbolji deo tima, zaključali su sredinu ugušili kreaciju pokupili sve ničije lopte, nisu grešili u pasu.
E sada dolazimo do najvećeg problema a to su krila u odbrani. Bambiju svaka čast za asistenciju ali danas je samo odmagao Miletiću. Asano možda i gori u defanzivi. Suma kao da nije imao s kim da igra. Treba nam špic, Sadik koliko god ja verovao u njega nije taj kvalitet. Igra je bila zadovoljavajuća većim delom meča, neke stvari kao krila u odbrani moraju da se poprave. Bravo crno-beli!
Postavka u prvom je bila odlična, kompaktan srednji blok , nisu im dali prostor između linija. Čaki i Ostoja najbolji deo odbrane, može se reći i jedini pismeni igrači u odbrani. Pavlović čak i solidan danas, mada sirov je dosta. Ćelavi je kod Batice bio među najboljima, ove sezone dosta loše, pravi početničke gerške. Za gol svaka čast!
Zdjelar i Šćekić su najbolji deo tima, zaključali su sredinu ugušili kreaciju pokupili sve ničije lopte, nisu grešili u pasu.
E sada dolazimo do najvećeg problema a to su krila u odbrani. Bambiju svaka čast za asistenciju ali danas je samo odmagao Miletiću. Asano možda i gori u defanzivi. Suma kao da nije imao s kim da igra. Treba nam špic, Sadik koliko god ja verovao u njega nije taj kvalitet. Igra je bila zadovoljavajuća većim delom meča, neke stvari kao krila u odbrani moraju da se poprave. Bravo crno-beli!
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Nisam uspeo zbog posla da odgledam drugo poluvreme, ali bice prilike. Za razliku od vecine, ne mogu da budem zadovoljan samom cinjenicom da smo prosli. Nismo igrali dobro(bar u prvom poluvremenu koje sam odgledao), bar ne u meri koja je za mene prihvatljiva. Smatram da tim previse oscilira i da ce to da se odrazi u ligi, koja je za mene imperativ(bila i kod Djukica). Mozda bi posle ovog ulaska trebalo povijati Leonarda, a Asana gurnuti u napad umesto Sadika(koji ispade teska neznalica).Kako god, cestitke na prolazu u LE i samo se nadam da taj ulazak nece postati izgovor za izdanja u domacoj ligi. Titula je imperativ.
iako za razliku od prosle kada se gurao samo Nis, ove godine imaju dva tima, Vojvodina i Orbanova Topola, mislim da sama ekipa mnogo bolje deluje nego lani i da drugo mesto ne bi trebalo da dodje u pitanje..
Nemam snage a ni zivaca da ulazim u dublju analizu, samo da konstatujem da sam sokiran cinjenicom da je Nikolic oteran po svaku cenu radi ova dva mentola...Sadik ne zna, decko je promasio sport, ali ovaj nivo bezobrazluka koji Ozegovic pokazuje, uzas. Poslati ga autobusom kuci ili ga ostaviti Rosenborgu kao poklon.
Ni oni, ni turci.
Sasvim korektno stojimo pozadi, samo sto smo bogovi gresaka, pa se to cesto ne vidi.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Prvo poluvreme smo odigrali odlično. Poništili smo ih totalno. Nisu šutnuli ka golu uopšte. I onda izlazimo na drugo defanzivno i dekocentrisano, dešava se par situacija koje su mogle da budu veoma opasne, i na kraju naravno da primamo nama svojstven glup gol.
Pošto sam posle prošle utakmice napljuvao Šćekića, red je da ga pohvalim za izdanje u prvom poluvremenu.
Znao sam da Ožegović nije trebalo da odigra ni minut, ako je postojala ikakva mogućnost da zajebemo ove iz Rozenborga. Definitivno više ne postoji ni promil šanse da se transfer realizuje, tako da ćemo uživati u bravurama najlošijeg napadača LLTSL.
Na kraju zaslužen prolaz, ali dosta razloga za zabrinutost.
Nadam se da će nas sreća pogledati na žrebu i da ćemo dobiti protivnike protiv kojih se može igrati.
Pošto sam posle prošle utakmice napljuvao Šćekića, red je da ga pohvalim za izdanje u prvom poluvremenu.
Znao sam da Ožegović nije trebalo da odigra ni minut, ako je postojala ikakva mogućnost da zajebemo ove iz Rozenborga. Definitivno više ne postoji ni promil šanse da se transfer realizuje, tako da ćemo uživati u bravurama najlošijeg napadača LLTSL.
Na kraju zaslužen prolaz, ali dosta razloga za zabrinutost.
Nadam se da će nas sreća pogledati na žrebu i da ćemo dobiti protivnike protiv kojih se može igrati.
- White Mamba
Bravo mi
Ozegovicu bitango
Ozegovicu bitango