FK Crvena zvezda - prelazni rok
Moderator: Moderator
Re: FK Crvena zvezda - prelazni rok
Zvezdin desni bek Filip Stojkovic izgleda ide u Rapid i to bez obestecenja, a ne za 300.000 kako je ranije preneto.
Da se nadovezem za Matica. Mislim da je ta glasina za Matica vise zelja navijaca nego realna mogucnost.
Da se nadovezem za Matica. Mislim da je ta glasina za Matica vise zelja navijaca nego realna mogucnost.
Prica se da bi u Zvezdu mogao da se vrati i Katai kome krajem godine istice ugovor sa Cikagom, ali za sada nista konkretno u vezi toga.
- Monogamija
Slažem se potpuno.
Stojkovića smo se izgleda samo želeli što pre da se ratosiljamo.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Stojkovic odavno otpisan. Bolje i sto je otisao za dzabe nego da ostane i prima platu pola godine.
Prica se o dovodjenju Cavrica za 1.500.000 evra. Iskreno, ne bih voleo njega.
Cavric nije nekakav upgrade u odnosi na ovo sto sad imate.
- Monogamija
Čaušić 2 će biti.
Treba nekako oprati sve te pare..
-
Gaviria013
Eno komšije su se usrećile sa Sumom kao najboljim igračem Slovana. Te lige su apsolutno neverodostojne. Sećamo se Rikardinja koji je u Šerifu imao više od gola po utakmici i veliki broj asistencija. Jednostavno igrači koji su kvalitet u tim ligama, taj kvalitet ne mogu da pokažu u takmičarskijim ligama i još pod pritiskom. Čavrić je mogao da dodje kada nije bilo kasno i kada se od njega mogla očekivati prodaja. Uostalom, kako igrač koji nije ni blizu liga petice i koji nema iskustva iz evro takmičenja može da bude pojačanje za Ligu Šampiona? Igrače za Linglong imamo, imamo i omladince koji spremni čekaju šansu. Čaušić ne.
Cavric izgleda ipak nece doci, tako je izjavio. Po novoj Milojevoj izjavi rekao bih da mozda vise i nece biti dolazaka, vec da ce se dati nova sansa Ivanicu.
Da se nadovezem na Gaviria. Slovacka liga je preslaba da bi se iz nje dovodio igrac za Evropu, posebno ako nije Slovak u pitanju. Isto moze da vazi i za Cesku i slicne lige. To su lige u kojima je lako resetati, slicne nasoj. Nama treba igrac dokazan u Evropi ili nekoj jakoj ligi. Najbolji bi na samom kraju roka bio Katai, ali izgleda da ne zeli da se vraca.
Da se nadovezem na Gaviria. Slovacka liga je preslaba da bi se iz nje dovodio igrac za Evropu, posebno ako nije Slovak u pitanju. Isto moze da vazi i za Cesku i slicne lige. To su lige u kojima je lako resetati, slicne nasoj. Nama treba igrac dokazan u Evropi ili nekoj jakoj ligi. Najbolji bi na samom kraju roka bio Katai, ali izgleda da ne zeli da se vraca.
Otkupila FK CZ Degenekov ugovor.
- Monogamija
Odlično, potpisati dugogodišnji ugovor sa njim i staviti da sloboda košta 5-6 milki.
Izgleda da Zvezda zavrsava Van la Paru. Mislim da bi on mogao biti solidno pojacanje na krilu. Ima tehniku i zna da probije ali dugo je u drugom planu i pitanje u kakvoj je formi. Samo tri meca odigrana prosle sezone.
Izgleda da dovodimo La Paru za oko milion evra. Po mom misljenju odlican igrac, koji je verovatno van forme jer je malo igrao prosle sezone, ali opet dobra investicija. Bice malo problem da strancima u ligi jedino.
Bolje Van la Para nego Causic ili Moha. Covek je pre dve sezone bio standardan u timu koji je igrao Premier ligu i to vise znaci nego da je dao 20 golova u Slovackoj. Ima on kvaliteta i moze i desno i levo da igra, desna noga mu je jaca iako cesce igra levo.
Dobra kontrola lopte, prodoran igrac to je ono sto je Zvezdi trebalo po boku. 2017-8 u Premijer ligi je odigrao 33 meca i dao 3 gola .
Prosle sezone je jesenas odigao 5 meceva u Premijer ligi za Hadersfild da bi potom na prolece bio prosledjen Midlsbrou gde se nije naigrao.
Dobra kontrola lopte, prodoran igrac to je ono sto je Zvezdi trebalo po boku. 2017-8 u Premijer ligi je odigrao 33 meca i dao 3 gola .
Prosle sezone je jesenas odigao 5 meceva u Premijer ligi za Hadersfild da bi potom na prolece bio prosledjen Midlsbrou gde se nije naigrao.