FK Partizan
Moderator: Moderator
- Brižni-ponovo napada
Re: FK Partizan
Valja napomenuti da mozda i ne bi prosli da nisu domaci imali 2 crvena
Pusti,pusti da te Mozli
Upali smo u najbolju mogucu grupu sto se tice prva dva tima, a AZ bas i nije morao da nam se pridruzi... Po transfermarketu najskuplja i po koeficijentu najjaca ekipa iz 4. sesira, ali ipak u realnosti mislim da cemo lakse s njima nego sa Rendzersom, Vitorijom ili Trabzonom. S druge strane, mogli smo da dobijemo jedno 7-8 sigurno laksih protivnika iz IV...
Da čestitam Savi i igračima plasman u grupe, itekako zaslužen. Prvo poluvreme smo sasvim pristojno odigrali, bili prilično bolji, i onda u drugom poluvremenu totalno drugačija ekipa. Skroz smo se povukli, igrli plašljivo i čekali kraj utakmice. Pošto tako ne sme i ne može da se igra usledila je kazna u vidu klasičnog Partizan gola (čitaj: idiotski da idiotskije ne može biti). Posle je ekipa pokazala karakter, odličan korner i - doviđenja Molde Norveška, dobar dan Mančester Engleska.
Iako od voline Ožegovića retko šta može da me iznenadi, sinoć je uspeo jako bezobraznim potezom. Ako ni zbog čega drugog zbog toga je zaslužio momentalan raskid ugovora. Ako treba i na našu štetu samo da ga više ne gledam.
Što se tiče grupe, zadovoljan sam. Atraktivna je i takmičarska, odnosno može da se igra nismo u startu otpisani. Osim Mančestera, i AZ i Astana su itekako pobedivi u Beogradu, sad tamo da izvučemo nerešeno i trebalo bi da bude dovoljno. Sa Mančesterom igramo za čast i slavu, svaki bod je bonus. Da sumiram - IDEMO DALJE!!!1!
Iako od voline Ožegovića retko šta može da me iznenadi, sinoć je uspeo jako bezobraznim potezom. Ako ni zbog čega drugog zbog toga je zaslužio momentalan raskid ugovora. Ako treba i na našu štetu samo da ga više ne gledam.
Što se tiče grupe, zadovoljan sam. Atraktivna je i takmičarska, odnosno može da se igra nismo u startu otpisani. Osim Mančestera, i AZ i Astana su itekako pobedivi u Beogradu, sad tamo da izvučemo nerešeno i trebalo bi da bude dovoljno. Sa Mančesterom igramo za čast i slavu, svaki bod je bonus. Da sumiram - IDEMO DALJE!!!1!
I turn horrifying behavior into salaries
Sad cu da pocnem da gledam utakmice Astane, posto je to jedini protivnik o kom bas nista ne znam. Prve dve stvari koje zapazam iskljucivo sa betting sajtova jeste da su drasticno bolji kao domacini i da im je najbolji igrac Hrvat Tomasov.
- sir oliver
Moj osnovni utisak je da smo dobili trenera. Uigrani prekidi, dobro skautiran protivnik, ekipa 'naspanovana' da se bori, fizicki dobro pripremljena, vidi se da ih tera da igraju tranziciju na prvu loptu uz puno kretanja bez lopte. Nemamo kvalitet, pa ne kontrolisemo pas. Neki igraci su dosli kasno pa nisu pripremljeni. Neki su bili povredjeni a nemamo prave alternative. Ali, kada je u pitanju strucni rad, meni ovo izgleda bolje nego u mnogo poslednjih godina. Plasirati se u Ligu Evrope bez krstenog spica, sa par igraca poteza (Tosic, Suma) koji nemaju kontinuitet tokom meca, a ne doprinose ni u defanzivi, bez dubinskog pasa (osim kada je u igri nepripremljeni Izraelac), sa mucenim Vujacicem koji je morao cak i da igra a ne samo da sedi na klupi, sa Pavlovicem koji putuje u Rim na medicinske preglede par dana pred odlucujuci mec... - svakako je za kapu dole i veliko postovanje
Grupa odlicna, nismo bez sansi ni protiv Astane, ni protiv AZ Alkmara. Bice festa sa Mancesterom. Sigurno cemo biti bolji nego do sada, nakon sto se pripreme i uigraju oni koji su kasno dosli i oni koji ce, nadajmo se, doci u narednih par dana...Dokle ce nas to dovesti, videcemo...
Grupa odlicna, nismo bez sansi ni protiv Astane, ni protiv AZ Alkmara. Bice festa sa Mancesterom. Sigurno cemo biti bolji nego do sada, nakon sto se pripreme i uigraju oni koji su kasno dosli i oni koji ce, nadajmo se, doci u narednih par dana...Dokle ce nas to dovesti, videcemo...
U nedelju nas cela ozbiljna provera protiv ekipe TSC-a. Odlicna utakmica da se vide ambicije u ligi.
Danas se ja druzimo sa vama ovde, a ne na stadionu, iz zdravstvenih razloga. Tako da idemo na live temu. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Izvinjavamo se za kasno otvaranje teme po završetku utakmice.
Neće se ponavljati više.
Neće se ponavljati više.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Brižni-ponovo napada
- Monogamija
Šta se desilo sa Ožegovićem na ovoj utakmici, nisam ispratio?
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Za Ozegovica se ovakvo izdanje ocekuje, navikli smo.
Medjuti, iz utakmice u utakmicu Asano pokazuje takvo neznanje da je to neverovatno. Prvo dibidus je nespreman. Nivo fizicke snage kao saborac Suma, odnosno juniori. Drugo, ne ume sa loptom nista. Bice ovo jos jedan fijasko ako se ne uozbji.
Savo nocas izlupao i sa izmenama i sa pripremom i taktikom. Drugi njegov opasan kiks.
Medjuti, iz utakmice u utakmicu Asano pokazuje takvo neznanje da je to neverovatno. Prvo dibidus je nespreman. Nivo fizicke snage kao saborac Suma, odnosno juniori. Drugo, ne ume sa loptom nista. Bice ovo jos jedan fijasko ako se ne uozbji.
Savo nocas izlupao i sa izmenama i sa pripremom i taktikom. Drugi njegov opasan kiks.
Uf ne slažem se. Asano danas možda najopasniji po gol od svih naših igrača. Jedino mu sebičnost zameram.
U suštini nisam ni nezadovoljan, fino smo igrali, milion šansi smo stvorili, ali jbg nije se dalo. A malo i ne umemo da ga damo. Treba nam surovi egzekutor, neko ko će ga dati iz polušanse, a o ovim 100% da ne pričamo. Tu idu sve zamerke, bukvalno loš špic nam poništi gomilu dobrih stvari koje smo uradili.
U suštini nisam ni nezadovoljan, fino smo igrali, milion šansi smo stvorili, ali jbg nije se dalo. A malo i ne umemo da ga damo. Treba nam surovi egzekutor, neko ko će ga dati iz polušanse, a o ovim 100% da ne pričamo. Tu idu sve zamerke, bukvalno loš špic nam poništi gomilu dobrih stvari koje smo uradili.
Verujem da je Savo poslao poruku upravi ovim mečom,nema drugog objašnjenja za izostanak treće izmene.
Fićko bi ovo rešio.
I ne krivim ga što je tako,ne sme da prestane teranje magaraca iz uprave svako malo kad vežemo period dobrih rezultata.
Suma nije loš nego je standardan,one njegove dobre partije su izuzetak i splet okolnosti.To što on igra može bilo ko od nas,ne učestvuje u igri nego čeka u zadnoj 1/3 da podeli pas u prostor ili na stranu,ne vidi se na terenu kad je frka nema šta da ponudi.
Asano nedefinisan,iako drugo poluvreme dosta bolji ,često sebičan glava u pod i teraj...Takav može samo u napad.
Ne znam što se ne proba sa Tošićem na poziciji sume ako već ne vide Lazara Pavlovića tu od početka.
Plačemo i za desnim bekom ,Ćelavi toliko dobrih lopti dobija sa desne strane ali džabe čovek nije bek.
Igramo dobro ali platićemo i već plaćamo realizacijom....
Sadik bi umuvao možda još nešto da je ostao ko zna,OVAJ je neupotrebljiv skroz,pada širi ruke ,gestikulira ka nebu...
Natko najbolji fudbaler ekipe.
Fićko bi ovo rešio.
I ne krivim ga što je tako,ne sme da prestane teranje magaraca iz uprave svako malo kad vežemo period dobrih rezultata.
Suma nije loš nego je standardan,one njegove dobre partije su izuzetak i splet okolnosti.To što on igra može bilo ko od nas,ne učestvuje u igri nego čeka u zadnoj 1/3 da podeli pas u prostor ili na stranu,ne vidi se na terenu kad je frka nema šta da ponudi.
Asano nedefinisan,iako drugo poluvreme dosta bolji ,često sebičan glava u pod i teraj...Takav može samo u napad.
Ne znam što se ne proba sa Tošićem na poziciji sume ako već ne vide Lazara Pavlovića tu od početka.
Plačemo i za desnim bekom ,Ćelavi toliko dobrih lopti dobija sa desne strane ali džabe čovek nije bek.
Igramo dobro ali platićemo i već plaćamo realizacijom....
Sadik bi umuvao možda još nešto da je ostao ko zna,OVAJ je neupotrebljiv skroz,pada širi ruke ,gestikulira ka nebu...
Natko najbolji fudbaler ekipe.
Asano je doveden kao najzvucniji igrac i verovatno kao najskuplji, a on jedan jedini duel ne moze da izgura. Nije u stanju da sebi obezbedi prostor. Da igra protiv ozbiljnih igraca pa da kazem OK, ali on igra protiv momaka koji su do juce bili druga liga. Sto kaze Dovla, spusti glavu i samo ide pravo. To mora da menja inace zaista je bezopasan po protivnike. Suma, takodje ocajan. Meni su oni danas iskljucivi krivci (pored nesretnog Ozegovica koji definitvno nema pojma - cak mislim da bi Giga bio bolji).
Možda ću ispasti glup ali kako on sam sebi da obezbedi prostor?