FK Partizan
Moderator: Moderator
- White Mamba
Re: FK Partizan
Ne znam drugovi...
Ovaj kreten ce me ubiti..
Bakljada u ofanzivi...pa prekid
Sve naopako danas..
Igra ok, jedan njihov sut, nekoliko nasih sansi..
Trebao nam je spic jako..
Natko je strasan igrac, nespreman jbg..
Ovaj kreten ce me ubiti..
Bakljada u ofanzivi...pa prekid
Sve naopako danas..
Igra ok, jedan njihov sut, nekoliko nasih sansi..
Trebao nam je spic jako..
Natko je strasan igrac, nespreman jbg..
Poceo je Savo da baulja na sve strane. Vec 3-4 utakmice neki pojedinci ne igraju ni priblizno na nivou na kom bi trebalo, dok drugi ne dobijaju sansu iako su je zasluzili. Ko moze da objasni malom Stevanovicu zasto ne dobija priliku pre Asana? Razlika izmedju jednog i drugog je samo u cinjenici da Stevanovic postize golove, dok je Asano u zavrsnici nevidljiv. Sto se tice Ozegovica, na vecerasnjem mecu nije zasluzio da dobije priliku. Sadik je bio dobar. Pogresna izmena! Suma je trebao da bude izveden, a mozda ne bi bilo lose i da propusti koji mec, posto je opet krenuo da trokira. Ja razumem da Savo smatra da individualni kvalitet Sume i Asana moze u svakom momentu da napravi prevagu, ali nije u redu da zbog toga trpi tim.
Mislim da smo se sa vecerasnjim kiksom oprostili od titule, sto je i sam Savo koliko toliko potvrdio u izjavi posle utakmice, sto samo po sebi znaci da ovaj tim vise nema nikakvog smisla. Ova ekipa je na pocetku izgledala spremna da se "pobije" sa Zvezdom za titulu, ali posle vecerasnjeg meca, nema uopste poentu!
Mislim da smo se sa vecerasnjim kiksom oprostili od titule, sto je i sam Savo koliko toliko potvrdio u izjavi posle utakmice, sto samo po sebi znaci da ovaj tim vise nema nikakvog smisla. Ova ekipa je na pocetku izgledala spremna da se "pobije" sa Zvezdom za titulu, ali posle vecerasnjeg meca, nema uopste poentu!
Driblingom ili pak brzim kretanjima. On je statican igrac (mimo one prve utakmice gde je odbrana Malatije bila izrazito visoka). Nocas je celo prvo poluvreme prekampovao na istom mestu, sa povremenim ubacivanjem u sredinu u kazneni prostor gde je inferioran.
Ja bih voleo da gresim, al mislim da smo nabavili japanskog Sumu.
- Irriducibili
Jad, beda, čemer...
Sezona je tek počela, a vec je svima jasno da je titula nedostižna. Ne što oni zatvaraju, vec zbog naše jalovosti. Neka nas pokradu, neka nam otmu, a ne da.se lagano prošetaju dok se mi sa pola lige mučimo
Jednog dana ce izaci na videlo pozadina epske nesposobnosti aktuelne uprave, koja nece otici do poslednjeg evra. U svojoj, a ne u klupskoj kasi. Devastacija na svim poljima, rupe u prvom timu su veličine kratera, a dopustili su čak i da Teleoptik ispadne, mi praktično nemamo više razvojni tim. Posledice ce se vrlo brzo pokazati
Da nismo prošli u grupnu fazu LE, vec bi bili mrtvac koji hoda, ovako je agonija produžena. Ispostavlja se kao.dobro.što je propao Pavlovicev transfer, jer bi se iz toga izrodio jebeni Haskic. Nije nam bilo dosta što smo Simovicu napunili dzepove idiotskim kupovinama, nego bi da i Tončevu platimo livadarsko smece. Trebalo bi da budemo.srecni ako živi dočekamo dan odlaska postojece bagre, o rezultatima i trofejima ne bi trebalo ni da sanjamo
Sezona je tek počela, a vec je svima jasno da je titula nedostižna. Ne što oni zatvaraju, vec zbog naše jalovosti. Neka nas pokradu, neka nam otmu, a ne da.se lagano prošetaju dok se mi sa pola lige mučimo
Jednog dana ce izaci na videlo pozadina epske nesposobnosti aktuelne uprave, koja nece otici do poslednjeg evra. U svojoj, a ne u klupskoj kasi. Devastacija na svim poljima, rupe u prvom timu su veličine kratera, a dopustili su čak i da Teleoptik ispadne, mi praktično nemamo više razvojni tim. Posledice ce se vrlo brzo pokazati
Da nismo prošli u grupnu fazu LE, vec bi bili mrtvac koji hoda, ovako je agonija produžena. Ispostavlja se kao.dobro.što je propao Pavlovicev transfer, jer bi se iz toga izrodio jebeni Haskic. Nije nam bilo dosta što smo Simovicu napunili dzepove idiotskim kupovinama, nego bi da i Tončevu platimo livadarsko smece. Trebalo bi da budemo.srecni ako živi dočekamo dan odlaska postojece bagre, o rezultatima i trofejima ne bi trebalo ni da sanjamo
non mollare mai
Nisam gledao danas utakmicu, tako da ne mogu teren da komentarišem, već ću da napišem jedno drugo zapažanje.
Jasno je da cigani neće kiksnuti nigde, i ne treba uopšte gajiti iluzije, jer su naučili na greškama iz Markove sezone i više ništa ne prepuštaju slučaju. Nakon što su ukinuli podelu bodova, imamo još teži zadatak. Ne zaluđujem se da nemamo i mi po neku zatvorenu utakmicu, ali su oni zatvorili apsolutno celu ligu. Jedina nepoznanica mi je ovaj TSC, i da li će možda oni da odigraju pošteno protiv njih, pošto ništa ne duguju ni ovoj državi, ni ovom smrdljivom savezu.
S obzirom na sve ovo, matematički, mi ako hoćemo titulu, uz sve 3 pobede u derbiju, smemo da prospemo 9 bodova u toku sezone. 2. septembar je, a već smo na 4...
I umesto da se ogoli sve kao pre 3 godine, pa da priča o neregularnosti ima smisla, mi ćemo opet da završimo na -20 do januara.
Jasno je da cigani neće kiksnuti nigde, i ne treba uopšte gajiti iluzije, jer su naučili na greškama iz Markove sezone i više ništa ne prepuštaju slučaju. Nakon što su ukinuli podelu bodova, imamo još teži zadatak. Ne zaluđujem se da nemamo i mi po neku zatvorenu utakmicu, ali su oni zatvorili apsolutno celu ligu. Jedina nepoznanica mi je ovaj TSC, i da li će možda oni da odigraju pošteno protiv njih, pošto ništa ne duguju ni ovoj državi, ni ovom smrdljivom savezu.
S obzirom na sve ovo, matematički, mi ako hoćemo titulu, uz sve 3 pobede u derbiju, smemo da prospemo 9 bodova u toku sezone. 2. septembar je, a već smo na 4...
I umesto da se ogoli sve kao pre 3 godine, pa da priča o neregularnosti ima smisla, mi ćemo opet da završimo na -20 do januara.
Nesto ste tihi. Fina fudbalska predstava u drugom poluvremenu koje stigoh da odgledam, mislim da je i to jedini nacin za posmatrati situaciju.
Puna podrska za Sava i tim se nastavlja, ocekitavi titulu u situaciji gde se jednima sipa sakom i kapom, dovode se pojacanja ''nesto skuplja od milion evra
'' i imas majmune u upravi koji nisu u stanju da ti obezbede krstenog napadaca vec igras sa Solomonom 2 i 51 je bas ambiciozno.
E da, kako je Prisli iskusno zatvorio utakmicu, vrh.
Puna podrska za Sava i tim se nastavlja, ocekitavi titulu u situaciji gde se jednima sipa sakom i kapom, dovode se pojacanja ''nesto skuplja od milion evra
E da, kako je Prisli iskusno zatvorio utakmicu, vrh.
-
Dragan Mance
Slažem se u većini sa Tommenom. Ovo je svojevrsna borba protiv raznih vetrenjača i tu smo i pre starta osuđeni na propast. Al mene nervira nešto drugo. Znamo kako Srbija danas funkcioniše. Nismo slepi da ne prepoznamo kako smo građani drugog, trećeg reda, klub kojem se za zlo uzima svaka sitnica, odvajaju mrvice za puno preživljavanje, dok nekoliko metara dalje komšije ničim izazvano žive u raskoši i luksuzu najviše vrste. I kad već znamo sve to, kad nas tope i uništavaju razni mešetari zašto mi dozvoljavamo sami sebi sipati so na ranu. Zašto tako često dozvoljavamo raznim klubčićima da se kočoperaju u duelu sa nama, neretko, šta više prečesto uzimaju nam bodove. Došli smo do stadijuma da smo izgubili moć i silu. Svako od sada ko dolazi na ogled s nama, vidi šansu da nas dodatno rani i savlada. Nekada su zazirali od dolaska na JNA sad se raduju jer znaju da imaju istorijsku šansu ne bi li nas savladali. Za ono protiv Napretka i naročito sinoć protiv Topole nisu krivi ni zvezdosrbija, Vučić, tajkuni, Terzić, sudije...krivci su isključivo u našim redovima. Imamo upravu koja nije ranga Grafičara. Neuke ljude kojima jedina misao kada otvore oči i dođu u svoje kancelarije kako izmusti još para i pojačati svoje kućne fondove. Ne samo da ne znaju materiju posla već su i ortodoksni lažovi. Celo leto pričaju ko papagaji kako će se tim ojačati, Savo dobiti željena pojačanja da pokrpe sve rupe. Naravno ispunili su do pola obećanje. Pre uzvrata u Norveškoj javno su obećali Savi 2-3 pojačanja valjda nateravsi i prenuvši momke i stručni štab ne bi li izvukli dvomeč na svoju vodenicu. Momci i Savo sa saradnicima su ispunili obećano, uprava naravno, po ko zna koji put, širila lažnu sliku i dezinformaciju. Niko nije stigao. Ako će se vaditi zbog propalog već viđenog transfera Strahinje u Lacio onda nek istog trenutka podnesu kolektivne ostavke jer nisu kadri "iskopati" sredstva za ozbiljno funkcionisanje kluba. Na šta nas je VVV bagra napravila ne samo da napuste za sva vremena svoje udobne kožne fotelje već da pred sudskim organima odgovaraju zbog besomučnog otuđivanja para. Nisam više optimista niti imam volje gledati kako klub pati, propada a ništa se po tom pitanju ne radi. Vrhunski potez i ključni bilo je zavadjenje južne tribine, deljenje na frakcije i sa tim se dobio željeni domino efekat. Dok se ne popravi stanje na kopu mi ne možemo pričati o nekakvom kretanju ka napred.
- Brižni-ponovo napada
realno mi nemamo tim za dva fronta, pogotovo posle onakovog kraja prelaznog roka..
sad onaj juce mec i nije bio toliko los, napadalo se, borili su se momci, ali fali realizacija..
opet uvek pre biram Evropu prezimljavanje, pa i po cenu treceg mesta i -20 u odnosu na cigane, nego ispadanje u prvom kolu LE i "jako" drugo mesto u ligi..
da mi dobro odigramo Evropu, Savo da se dobro proda u neki klub, da sto manje radi sa idiotima iz uprave, a mi opet da okrenemo jedan krug..
sad onaj juce mec i nije bio toliko los, napadalo se, borili su se momci, ali fali realizacija..
opet uvek pre biram Evropu prezimljavanje, pa i po cenu treceg mesta i -20 u odnosu na cigane, nego ispadanje u prvom kolu LE i "jako" drugo mesto u ligi..
da mi dobro odigramo Evropu, Savo da se dobro proda u neki klub, da sto manje radi sa idiotima iz uprave, a mi opet da okrenemo jedan krug..
-
Dragan Mance
Al ne razumem jedno. Šta imate sa Evropom ako smo u prvenstvu konstantno u zaostatku? Evropa znači samo punjenje džepova ala iz uprave.Houdini wrote: ↑Mon Sep 02, 2019. 12:12 pmrealno mi nemamo tim za dva fronta, pogotovo posle onakovog kraja prelaznog roka..
Dolazi novac u klub i odrzava se koeficijent.
-
Dragan Mance
Šta vredi što ulazi kada se koristi u pogrešne svrhe.
Novac od Lige Evrope je toliko smešan, da je bedno i jadno da nam od njega zavisi budućnost i opstanak kluba.