FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Slazem se za novac, koeficijent je bitnije odrzati do nekih srecnijih vremena.
čekaj, ako nas zabole za Evropu i domaće prvenstvo nam je prioritet, a koji će nam moj koeficijent?
Pamtite li 2004/05 po dominaciji u domaćem prvenstvu ili po prezimljavanju u Evropi?
Pamtite li 2002/03 po dominaciji u domaćem prvenstvu ili po petardi od Rapida?
Pamtite li Šamrok ili iks u Užicu?
Da se ne zajebavamo..
Pamtite li 2004/05 po dominaciji u domaćem prvenstvu ili po prezimljavanju u Evropi?
Pamtite li 2002/03 po dominaciji u domaćem prvenstvu ili po petardi od Rapida?
Pamtite li Šamrok ili iks u Užicu?
Da se ne zajebavamo..
Bitnija je naša liga zato što jedino tako možeš doći do jedinog pravog takmičenje, Lige šampiona, gde za sam ulazak zaradiš isto para koliko i kada osvojiš Ligu Evrope. Pritom, prvo mesto u ligi ti sigurno donosi i tu LE, koja je realno nižerazredno takmičenje. Sama finansijska nagrada pokazuje da je tako i UEFA tretira.
Pa da Partizan sad ne igra, otprilike da bi prva utakmica LE koju bih pogledao bilo neko polufinale, verovatnije finale. Takmičenje u kome su četvrtfinalne utakmice negledljive.
Pa da Partizan sad ne igra, otprilike da bi prva utakmica LE koju bih pogledao bilo neko polufinale, verovatnije finale. Takmičenje u kome su četvrtfinalne utakmice negledljive.
mi nemamo tim za dva takmicenja, to je fakat.. znaci mozemo mi da se zavaravamo i pricamo sta je 180 minuta nedeljno za jednog igraca, ali to jednostavno nije tako, jer da jeste ne bi Pep imao 24 igraca koja rotira, vec 11.. znaci imamo ekipu za jedno takmicenje (a i to je upitno)..
ako hocemo da se posvetimo prvenstvu, vrlo je jednostavno, Zvezda gubi 4-6 poena godisnje bez derbija.. sto znaci da mi nemamo prava na kiks i onda da gledamo derbi da odluci sampiona.. ali onda ne mogu da se ocekuju Asano ili Natko, jer oni nece doci da igraju samo prvenstvo, vec napadas ligu sa Scekarom, malim Stevanovicem koji sa 16 godina treba da odigra 30 utakmica i tako dalje..
a onda i ako osvojis ligu, u ligu Sampiona ulazis sa koeficientom gde si nepovlascen vec u drugom kolu, pa ajde udji..
sa druge strane Evropa ti donosi kakve takve igrace, kakve takve utakmice, pa i kakve takve pare.. jer kazem da nema Evrope Ozeg bi bio prvi spic verovatno..
ako hocemo da se posvetimo prvenstvu, vrlo je jednostavno, Zvezda gubi 4-6 poena godisnje bez derbija.. sto znaci da mi nemamo prava na kiks i onda da gledamo derbi da odluci sampiona.. ali onda ne mogu da se ocekuju Asano ili Natko, jer oni nece doci da igraju samo prvenstvo, vec napadas ligu sa Scekarom, malim Stevanovicem koji sa 16 godina treba da odigra 30 utakmica i tako dalje..
a onda i ako osvojis ligu, u ligu Sampiona ulazis sa koeficientom gde si nepovlascen vec u drugom kolu, pa ajde udji..
sa druge strane Evropa ti donosi kakve takve igrace, kakve takve utakmice, pa i kakve takve pare.. jer kazem da nema Evrope Ozeg bi bio prvi spic verovatno..
Sve koji si naveo došli su u toku kvalifikacija, kada apsolutno nikakva garancija nije postojala da ćemo Evropu igrati. Tako da ne stoji argument da bi Ožegović bio prvi špic i da bismo napadali titulu sa Stevanovićem od 16 godina.
Liga šampiona treba da bude primarni cilj, LE utešno takmičenje, a ne da padamo u nesvest što smo ga izborili. Jedini izgovor za neigranje Evrope može da bude neka aždaja u kvalifikacijama, kao prošle godine Bešiktaš.
Pogledao sam hajlajtse od juče, realno je trebalo da damo 3-4 komada.
Liga šampiona treba da bude primarni cilj, LE utešno takmičenje, a ne da padamo u nesvest što smo ga izborili. Jedini izgovor za neigranje Evrope može da bude neka aždaja u kvalifikacijama, kao prošle godine Bešiktaš.
Pogledao sam hajlajtse od juče, realno je trebalo da damo 3-4 komada.
dosli su, ali smo mi imali zelju da igramo LE.. ako hoces da tankujes, ispadas u prvom kolu..
naravno da LS treba da bude cilj, ali smo mi u vrzinom kolu.. za LS moramo da pustimo Evropu niz vodu jedne sezone, a onda sve i da odigramo perfektnu sezonu, ulazimo u kvalifikacije za LS sa pitanje kakvim sastavom i losim koeficijentom..
idealno bi bilo da uzmemo Zvezdanovu logiku, ulozimo 5-6 miliona u igracki kadar pa napadnemo prvenstvo i LS i onda nam se sve vrati..
naravno da LS treba da bude cilj, ali smo mi u vrzinom kolu.. za LS moramo da pustimo Evropu niz vodu jedne sezone, a onda sve i da odigramo perfektnu sezonu, ulazimo u kvalifikacije za LS sa pitanje kakvim sastavom i losim koeficijentom..
idealno bi bilo da uzmemo Zvezdanovu logiku, ulozimo 5-6 miliona u igracki kadar pa napadnemo prvenstvo i LS i onda nam se sve vrati..
Pavlovic i zvanicno produzio na 5 godina.
Pravom navijacu Partizana titula mora da bude na prvom mestu. Jer:
1. To znaci da si SAMPION
2. To znaci da smo bolji od naseg NAJVECEG rivala, Crvene Zvezde.
3. To znaci da igramo kvallifikacije za najelitnije Evropsko takmicenje.
4. To znaci da nismo isti sa Vojvodinom, Cukarickim, Radnickim...
Onoj osobi kojoj titula nije primarna, ne treba da navija za Partizan posto ga uopste ne razume. A taj stav da je "Evropa vaznija" je direktan krivac za cinjenicu da nasi igraci vec u Septembru udju u kurcobolja mod. Sav takmicarski duh i pritisak nestanu, posto jelte Evropa je primarna i to ne iz takmicarskih nego finansijskih razloga, a titulu ko jebe, slavicemo kup ko prevara od trenera(Djukic za one koji ne znaju). Sekundarno Evropsko takmicenje, sekundarni domaci trofej, sekundarna ekipa u zemlji. Nema sta, cinjenica kojoj se treba diviti i koju treba slaviti
Onoj osobi kojoj titula nije primarna, ne treba da navija za Partizan posto ga uopste ne razume. A taj stav da je "Evropa vaznija" je direktan krivac za cinjenicu da nasi igraci vec u Septembru udju u kurcobolja mod. Sav takmicarski duh i pritisak nestanu, posto jelte Evropa je primarna i to ne iz takmicarskih nego finansijskih razloga, a titulu ko jebe, slavicemo kup ko prevara od trenera(Djukic za one koji ne znaju). Sekundarno Evropsko takmicenje, sekundarni domaci trofej, sekundarna ekipa u zemlji. Nema sta, cinjenica kojoj se treba diviti i koju treba slaviti
-
OnlineBatica ubica
Potpisujem od reči do rečiViduka wrote: ↑Mon Sep 02, 2019. 7:09 pmPravom navijacu Partizana titula mora da bude na prvom mestu. Jer:
Onoj osobi kojoj titula nije primarna, ne treba da navija za Partizan posto ga uopste ne razume. A taj stav da je "Evropa vaznija" je direktan krivac za cinjenicu da nasi igraci vec u Septembru udju u kurcobolja mod. Sav takmicarski duh i pritisak nestanu, posto jelte Evropa je primarna i to ne iz takmicarskih nego finansijskih razloga, a titulu ko jebe, slavicemo kup ko prevara od trenera(Djukic za one koji ne znaju). Sekundarno Evropsko takmicenje, sekundarni domaci trofej, sekundarna ekipa u zemlji. Nema sta, cinjenica kojoj se treba diviti i koju treba slaviti![]()
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Nikako nisam saglasan sa izjavom da se opraštamo od prvenstva. Koja je svrha igranja fudbala onda?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Mislim da Savina(Savova) izjava nije bila u tom kontekstu,već kao pokušaj da se svi razdrmaju od igrača do ovih u loži...
Nije on lik koji odmah odustaje.
Nije on lik koji odmah odustaje.
-
Dragan Mance
Pa šta je Savo trebao izjaviti. Vruća glava posle neuspeha pa se nekada kaže i malo oštrije što se drugačije prezentuje u uhu javnosti. Ali nije daleko od istine. Svrha fudbala je pobeđivati i gubiti tako je od vajkada ali jedino u Srbiji svaki izgubljeni bod tera te sve više u ambis i oproštaj od šampionskih snova. Ne bi tu bilo ništa čudno i specijalno da oni drugi ne dobijaju gde se pojave. Nije bitno dal izvode najjaču postavu ili neretko drugu-treću kada je slavlje zagarantovano.
-
Dragan Mance
Ako se nisu razmrdali igrači i ljudi od gore posle Kruševca zašto bi posle Topole trebalo biti drugacijee. Očito kod nas nije plan biti adekvatan takmac u borbi za tron pa smo počeli tražiti izgovore od kojih mi se pegla baca. Jednostavno sadašnji Partizan nema resurse parirati problemima. Suviše kancera kod nas koji svakim novim danom metastaziraju u sve većem obliku.
čemu kvalifikacije za najelitnije evropsko takmičenje kad je domaća titula bitnija?
samo se vrtimo u krug i lažemo sami sebe.
fala Bogu da je titula bitna, svaki trofej je bitan i za sva tri treba da se borimo do kraja, dobrog ili lošeg, ali te priče da nam je titula najvažnija a ostala takmičenja da se poređaju kako im volja za rezultat imaju Đurine sezone dominacije bez iskoraka. A iskoraka nema bez onog što nam je šatro sekundarno.
trčanje sa Radničkim, Proleterima i Javorima neće od nas stvoriti prave šampione. A Evropa vuče sve više i više para, i jedini je način da se pola budžeta zaradi.
I opet, razmislite šta pamtite iz prošlosti, ako niste bili na utakmicama poput Partizan - Osijek 6:4 pa imate svoje doživljaje i viđenje Golca i njegovog tima, pričate li o tom vremenu preko Seltika ili Čelika, preko Dinama Bukurešt ili Dinama Zagreb? Šta je preživelo test vremena?
fala Bogu da je titula bitna, svaki trofej je bitan i za sva tri treba da se borimo do kraja, dobrog ili lošeg, ali te priče da nam je titula najvažnija a ostala takmičenja da se poređaju kako im volja za rezultat imaju Đurine sezone dominacije bez iskoraka. A iskoraka nema bez onog što nam je šatro sekundarno.
trčanje sa Radničkim, Proleterima i Javorima neće od nas stvoriti prave šampione. A Evropa vuče sve više i više para, i jedini je način da se pola budžeta zaradi.
I opet, razmislite šta pamtite iz prošlosti, ako niste bili na utakmicama poput Partizan - Osijek 6:4 pa imate svoje doživljaje i viđenje Golca i njegovog tima, pričate li o tom vremenu preko Seltika ili Čelika, preko Dinama Bukurešt ili Dinama Zagreb? Šta je preživelo test vremena?
A koji smo to iskorak napravili pod ovom garniturom? Sad nema ni titule, a ni iskoraka. Iskren da budem, mene je bilo sramota kad sam video koliko se Djukic raduje osvojenom kupu. Zar je to Partizan koji treba da podrzavamo? Vidim da su te ubili u pojam, posto si prihvatio LE kao de facto stanje(aludiram na "jedini je način da se pola budžeta zaradi."). Ne dao bog da probamo da uzmemo titulu i probamo kroz LS da obezbedimo ceo budzet i jos pride, jer je to nemoguca misija za neki Srpski klub...Osim za Zvezdu, dve sezone za redom, ali to je Zvezda, mi ne treba ni da probamo...LE je OK, pola budzeta je OK, prihvatiti sudbinu sekundarnog kluba je OK...medjutim wrote: ↑Mon Sep 02, 2019. 9:31 pmčemu kvalifikacije za najelitnije evropsko takmičenje kad je domaća titula bitnija?