FK Partizan - prelazni rok
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan - prelazni rok
Ja ga više očima ne mogu gledati posle ona 2 poteza u završnici s Moldeom.. Izgorio je sve navijače i saigrače... Da smo normalan klub ne bi primirisao terenu više. Pa neka udje onaj Gigic slobodno, ne može biti gori, sebicniji, odvratniji.
Ali je loša opcija za FK Partizan.
Možda sam subjektivan ali sve odvratne osobine koje jedan fudbaler može da poseduje su se skupile u njemu.
Možda sam subjektivan ali sve odvratne osobine koje jedan fudbaler može da poseduje su se skupile u njemu.
Nisi subjektivan, istina je to.
Ako ne uspeju da dovedu kasvetnog spica(ako vec ne dovode beka) nek se tornjaju u 3 pm. Jel moguce da ne znaju da to jebeno ide njima u korist jer em ce igrati ekipa bolje i uzeti koji bod u Le, em mogu da ga zavaljaju posle nekim arapima(citaj Gomes, Tavamba, Leonardo)?
Glupi su i imaju zle namere istovremeno. Najgora moguca kombinacija.
Ako ne uspeju da dovedu kasvetnog spica(ako vec ne dovode beka) nek se tornjaju u 3 pm. Jel moguce da ne znaju da to jebeno ide njima u korist jer em ce igrati ekipa bolje i uzeti koji bod u Le, em mogu da ga zavaljaju posle nekim arapima(citaj Gomes, Tavamba, Leonardo)?
Glupi su i imaju zle namere istovremeno. Najgora moguca kombinacija.
Dragan Mance wrote: ↑Sun Sep 01, 2019. 1:04 pm
Ja baš mislim da će ako odigra odličnu sezonu skočiti u ceni i da će se na leto za njega otimati mnogo jači i platežno moćniji timovi od Lacijala.
Verujem da ima psihičku barijeru. Nije lako već ugovoreni transfer tako lako potisnuti zarad nekakvih zdravstvenih problema. Treba ga sada zaštititi, verovati 1000% u njega i pomoći mu prebroditi krizni period. Suviše je mlad da lako potisne sve i krene dalje ko da ništa nije bilo.
Očekujem da će ga Savo danas odmoriti i sačuvati za naredne prepreke.
Pitanje je da li će i jedan ozbiljan tim hteti da rizikuje sa njim, čak i da ga poklonimo. Ne znam, po mom mišljenju baš teško da će ovoliki novac ikada više biti u igri što se njega tiče. Ne zbog kvaliteta, već zbog tog zdravstvenog problema koji će da ga prati kroz karijeru.
-
Dragan Mance
Pitanje koliko je ozbiljan taj zdravstveni problem. Ne verujem da u Partizanu ne vode računa o tome i da je ozbiljna stvar u pitanju sigurno se ne bi rizikovalo da Kalaba nastupa. Više verujem da su žabari pooštrili sve živo zbog tragedije sa Astorijem.
Ožegović prodat za 400k u Darmštad.
Postavlja se pitanje, imaju li Nemci oči? Hvala im puno, a sa Fireom da se ne ljubimo.
Postavlja se pitanje, imaju li Nemci oči? Hvala im puno, a sa Fireom da se ne ljubimo.
- Monogamija
Bolje ćuti, da se sve završi dok ne progledaju
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- White Mamba
Nemoj da bude ko s Rozenborgom, ne bi podneo.. 
Ajmo neki slobodan spic imbete..
Ajmo neki slobodan spic imbete..
Dzonatas i Soriano su slobodni ali mislim da i da hocemo ne bi mogli da ih dovedemo jer su od pre neki dan slobodni igraci...
Kapiram da možda ima neki kvalitetan slobodan igrač ali nisu slučajno slobodni 2.septembra..
Uglavnom prekaljeni istrošeni internacionalci
Uglavnom prekaljeni istrošeni internacionalci
Izgleda da prelazni rok još nije završen.
Kakav smo mi cirkus od lige i saveza
Kakav smo mi cirkus od lige i saveza
Pošto je sva prilika da prelazni rok nije gotov, možemo da se ložimo do večeras za transfere, i do sutra za free agente.
Kako nema neka spekulacija da se baci neko ime da se lozimo ovih par sati 
Kako? Letnji transfer rok se u Srbiji zavrsio 31.08. Mozemo samo da ocekujemo slobodne igrace.B13 wrote: ↑Mon Sep 02, 2019. 8:18 pmhttps://twitter.com/sv98/status/1168569 ... 05601?s=19
![]()
![]()
Pošto je sva prilika da prelazni rok nije gotov, možemo da se ložimo do večeras za transfere, i do sutra za free agente.
-
Dragan Mance
Evo za loženje. Špekuliše se po nekim forumima kako Prijović dolazi kod nas.
Nemoj samo da udarite po meni, samo sam objavio ono što se laprda već nekoliko sati. A mogućnost za to je ravno kao kada bi uprava večeras podnela kolektivne ostavke.