FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Mi sa ovakvim upravama ne bismo iskorak napravili ni da 2x zaredom osvojimo Ligu šampiona.
Remi protiv Napretka je bio kiks, jer smo igrali očajno i voljni momenat je bio u debelom minusu.
Sinoć su igrači pokazali želju za pobedom, napadali smo, videla se želja. Jbg, nisu ni ovi iz TSC losa ekipa. U svakom iole pristojnom prvenstvu, ovakav remi bi bio i očekivan, naročito posle velikog pražnjenja u četvrtak.
Remi protiv Napretka je bio kiks, jer smo igrali očajno i voljni momenat je bio u debelom minusu.
Sinoć su igrači pokazali želju za pobedom, napadali smo, videla se želja. Jbg, nisu ni ovi iz TSC losa ekipa. U svakom iole pristojnom prvenstvu, ovakav remi bi bio i očekivan, naročito posle velikog pražnjenja u četvrtak.
Izvini, Marče Viduko, a šta nam je de facto stanje ako nije LE sa 9 učešća u grupnoj fazi u 17 sezona? Je l' nam LE neka paralelna realnost?
Ove sezone nam LE JESTE jedini način da se pola budžeta zaradi mimo prodaja. Ako imaš bolju ideju, baš bih voleo da je čujem. A šansa da u LE prođemo dva kola na proleće je trenutno veća od šanse da uzmemo titulu.
Za ovo ostalo ne znam šta da ti kažem, ono što sam rekao je da nam je Evropa prioritet i zašto mislim da je prioritet.
Ono što nisam rekao je da treba da poklonimo titulu i prihvatamo sudbinu. Al' ako uživaš da razrađuješ temu sam sa sobom, slobodno, neću da smetam.
Ove sezone nam LE JESTE jedini način da se pola budžeta zaradi mimo prodaja. Ako imaš bolju ideju, baš bih voleo da je čujem. A šansa da u LE prođemo dva kola na proleće je trenutno veća od šanse da uzmemo titulu.
Za ovo ostalo ne znam šta da ti kažem, ono što sam rekao je da nam je Evropa prioritet i zašto mislim da je prioritet.
Ono što nisam rekao je da treba da poklonimo titulu i prihvatamo sudbinu. Al' ako uživaš da razrađuješ temu sam sa sobom, slobodno, neću da smetam.
1.Titula
2. Pokusaj ulaska u LS.
3. Ulazak u LE kroz 4 kolo kvalifikacija za LS.
To bi po meni bio neki normalan redosled ciljeva za klub kakav je Partizan. Na sve to, timovi koji ispadnu u 3 kolu kvalifikacija za LS idu u PO za LE. Tako da ne samo imas sansu da udjes u LS, nego i dve za LE.
Da razmislim...
Pod 1: Titula, mogucnost ulaska u LS, dve prilike za ulazak u LE, a usput potencijalno i kup.
Pod 2: Potencijalni kup, jedna sansa za ulazak u LE.
Stvarno, tezak izbor...
2. Pokusaj ulaska u LS.
3. Ulazak u LE kroz 4 kolo kvalifikacija za LS.
To bi po meni bio neki normalan redosled ciljeva za klub kakav je Partizan. Na sve to, timovi koji ispadnu u 3 kolu kvalifikacija za LS idu u PO za LE. Tako da ne samo imas sansu da udjes u LS, nego i dve za LE.
Da razmislim...
Pod 1: Titula, mogucnost ulaska u LS, dve prilike za ulazak u LE, a usput potencijalno i kup.
Pod 2: Potencijalni kup, jedna sansa za ulazak u LE.
Stvarno, tezak izbor...
Ako ćemo da biramo, ja biram da prezimimo u LŠ pre neigranja u Evropi.
Samo što nije sve do našeg izbora.. može da bude cilj, naravno, samo što "realnost nije briga na koju se obaziremo" u fudbalu traje do prvog lošeg rezultata..
Samo što nije sve do našeg izbora.. može da bude cilj, naravno, samo što "realnost nije briga na koju se obaziremo" u fudbalu traje do prvog lošeg rezultata..
- Tajler Darden
Milošević potpisao dvogodišnji ugovor.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Partizan nema ambicije da se bori za titulu, osnovni cilj ove godine je ispunjen plasmanom u LE. To je evidentno.
-
Dragan Mance
Ovo ne uzimanje špica i ako pozicija vapi za pojačanjem samo dokaz planskog rada a to je da FKP ne bude konkurentan državnoj mezimici.
ako ja dobro kapiram, Savo je dobio neogranicen budzet da dovede igrace.. al ni on ni strucni stab ne prate igrace po Evropi i onda se uhvatili cisto dvojice spiceva reda radi, Bentnera i Dumbije.. oni iako su imali blanko cek, odlucili su se da jos sinoc odu negde drugde..
i na sve to, danas Savo na N1 kaze da jos ne zna da li ce neko doci, zavarava svoje neznanje..
realno tim je kvalitetan za dva fronta, omladinska skola nikad jaca, Teleoptik igra visokorangirano takmicenje.. ako se ne uzme titula i ne prezimi u Evropi, Sava treba naglavacke iz kluba..
i na sve to, danas Savo na N1 kaze da jos ne zna da li ce neko doci, zavarava svoje neznanje..
realno tim je kvalitetan za dva fronta, omladinska skola nikad jaca, Teleoptik igra visokorangirano takmicenje.. ako se ne uzme titula i ne prezimi u Evropi, Sava treba naglavacke iz kluba..
Ako se ne uzme titula, skinuće ih Ostoja
-
Dragan Mance
Kapiram da iz tebe govori sarkazam.Houdini wrote: ↑Tue Sep 03, 2019. 6:32 pmako ja dobro kapiram, Savo je dobio neogranicen budzet da dovede igrace.. al ni on ni strucni stab ne prate igrace po Evropi i onda se uhvatili cisto dvojice spiceva reda radi, Bentnera i Dumbije.. oni iako su imali blanko cek, odlucili su se da jos sinoc odu negde drugde..
Bar se nadam...
Pantic na instagramu kaze da je Partizan jaci ali sustinski tim je pojacan jedino u sredini terena zbog dolaska Natha kao i Asana koji igra po krilu na mestu Zakarica kojeg je otpisao Savo a koji nije los igrac. Uz povratak Sume ali i odlazak standardnog igraca Pantica.
Na drugoj strani tim je drasticno oslabljen u napadu odlaskom Gomesa koji je bio najbolji igrac Partizana i najkonstantniji prosle sezone, cesto je golove davao bez sansi iz pozicija koje je sam kreirao. Tu sada imao jednog Sadika koji je prosecan nivo za JSL ligu i ima barem 10-tak boljih napadaca u ligi od njega. Uz amatera Gigica nikada losiji napad nije bio. U ovakvoj situaciji prerano su se odrekli Nikolica. Svakako da tandem Gomes i Nikolic je neuporediv sa Sadikom i Gigicem.
U odbrani videli smo da crnogorci nisu nikakva pojacanja vec drvna gradja i da jedino Brezancic predstavlja kvalitetnu opciju za rotaciju opet otisli su Valijente i Sehovic pa i tu nismo jaci niti imamo neku konkurenciju vec smo ostali na istom uz slabu rotaciju sa klupe koja je sada jos gora.
Na drugoj strani tim je drasticno oslabljen u napadu odlaskom Gomesa koji je bio najbolji igrac Partizana i najkonstantniji prosle sezone, cesto je golove davao bez sansi iz pozicija koje je sam kreirao. Tu sada imao jednog Sadika koji je prosecan nivo za JSL ligu i ima barem 10-tak boljih napadaca u ligi od njega. Uz amatera Gigica nikada losiji napad nije bio. U ovakvoj situaciji prerano su se odrekli Nikolica. Svakako da tandem Gomes i Nikolic je neuporediv sa Sadikom i Gigicem.
U odbrani videli smo da crnogorci nisu nikakva pojacanja vec drvna gradja i da jedino Brezancic predstavlja kvalitetnu opciju za rotaciju opet otisli su Valijente i Sehovic pa i tu nismo jaci niti imamo neku konkurenciju vec smo ostali na istom uz slabu rotaciju sa klupe koja je sada jos gora.
-
Dragan Mance
Iluzorno je polemisati jel smo slabiji ili jači kada trenutni roster ne može izdržati igru na tri fronta. Delimično je početak sezone, pojedinci već izrovareni i povređeni ,pitam se šta će biti kada se zahukta sezona. Ne daj Bože kada kartoni i suspenzije dođu na naplatu tada će se ovo o čemu pišem potvrditi u najgorem obliku. Al šta se mi sekiramo valjda Gmazura zna limite momaka i njihovu snagu 
- Hamato_YoSHi
Jeste Žika, stigao Laza Marković. Puno zdravlja mu želim, pre svega i da daje golove. Verovatno će onda po potrebi Asano da ide u špic.

私は1つの名前しか知りません