FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
medjutim

Re: FK Partizan

Post by medjutim » Wed Sep 04, 2019. 8:47 pm

Pita li neko njega da li hoće da bude bek?

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Wed Sep 04, 2019. 11:08 pm

Tommen wrote:
Wed Sep 04, 2019. 6:49 pm
Po youtube-u deluje da igra dobro Lutovac desnom dok ovo malcice sto sam ga gledao kod nas mi je nekako delovao kao da mu je dosta jaca leva, iako je Ozegola pogodio u trepavicu desnom. Definitivno ga probati u domacici na beku, nije da imamo sta da izgubimo.
Mogao bi on da igra wingbacka sigurno, po desnoj strani. Dovoljno je dobar i defanzivno, sigurno više nego Volkov, koji je igrao isto wingbacka. Plus dobar centaršut, to bi bio pogodak. Treba probati.
私は1つの名前しか知りません

Sezione

Post by Sezione » Wed Sep 04, 2019. 11:33 pm

medjutim wrote:
Wed Sep 04, 2019. 8:47 pm
Pita li neko njega da li hoće da bude bek?
Upravo to, pitanje da li je covek igrao beka ikada

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Wed Sep 04, 2019. 11:55 pm

Ko te pita? Radiš što ti šef kaže :D Poslednja odredba svakog ugovora o radu u Srbiji: "Radiš to i to, zaduženje to i to...i sve ostalo što ti nadređeni kaže". Kad je mogao Milan Stojanovski da igra odbranu i napad, može i on jednu poziciju nazad da ide :D
私は1つの名前しか知りません

medjutim

Post by medjutim » Thu Sep 05, 2019. 12:01 am

To je deo dogovora s igračem.

Ne dovodiš tek tako igrača kao rezervu Tošiću da bi ga dva meseca kasnije prebacio na drugu poziciju.

Što bi rekli igrači u menadžeru, "feels he was brought to the club under false pretencies"..

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Thu Sep 05, 2019. 12:08 am

Naravno, sve je stvar dogovora a verujem da bi se i on složio, ukoliko bi koristio ekipi, jer je Lutovac pravi timski igrač. Možda bi ga trebalo probati. Videćemo...Dobro si me podsetio. Davno nisam igrao FM. Mogli bi otvoriti temu, ukoliko je nema...jel izašao najnoviji?
私は1つの名前しか知りません

Monogamija

Post by Monogamija » Thu Sep 05, 2019. 8:46 am

Hamato_YoSHi wrote:
Thu Sep 05, 2019. 12:08 am
Naravno, sve je stvar dogovora a verujem da bi se i on složio, ukoliko bi koristio ekipi, jer je Lutovac pravi timski igrač. Možda bi ga trebalo probati. Videćemo...Dobro si me podsetio. Davno nisam igrao FM. Mogli bi otvoriti temu, ukoliko je nema...jel izašao najnoviji?
Imamo temu Gejmerski kutak, videćemo, za sad ćemo tamo piskarati, a ako se razvije tema otvaramo novu. Po najavama novi FM izlazi u novembru i ja ga iskreno jedva čekam. :text-offtopic:

Vraćamo se na FK Partizan :D
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Viduka

Post by Viduka » Thu Sep 05, 2019. 8:56 am

Sobzirom da sam ja potegao temu prebacivanja Lutovca na WB, dacu sebi za pravo da malo obrazlozim zasto smatram da bi bilo dobro napraviti tu rokadu. Prvi i glavni ralog je dolazak Markeca. Ako uzmemo kao pretpostavku da ce Markovic biti koristen na poziciji gde je i igrao u prethodnom mandatu, a to je desnokrilni napadac, onda Lutovac automatski gubi mesto u timu. U tome cemo se valjda svi sloziti. Ili neko mozda misli da ce Tosic da leti iz ekipe? Sa druge strane, nama je pozicija DB-a ionako deficitarna, kao i pozicija CB-a. Prebacivanjem Lutovca liniju iza, em dobijamo opciju na DB-u, em Celavi moze na CB-a po potrebi. Na sve to, kao sto sam vec napisao u prethodnom postu, Lutovac ima bolji centarsut od Miletica(bolje receno Miletic uopste ne poseduje centarsutu u svom repertoaru), brzi je od istog, a poseduje i dovoljno snage da ne padne na prvi kontakt, tako da bi sa njim dobili jos jednu opciju u napadu. Jos jedna dodatna stvar, kako se stil fudbala u globalu promenio, pozicije defanzivaca postale mnogo bitnije, a pogotovo bekova koji znaju sa loptom, Lutovac sigurno ne bi izgubio praveci tu rokadu. Moje licno misljenje je da bi samo dobio ako bi kojim slucajem presao u defanzivnu liniju.

Naravno da bi se ovo radilo u dogovoru sa Lutovcem(sto sam napisao u prethodnom postu), kao i pod pretpostavkom da ce Markovic desno. U slucaju da Savo odluci da Markovica koristi na levom boku, a Asana kao spica, cela prica pada u vodu.

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Thu Sep 05, 2019. 9:07 am

Monogamija wrote:
Thu Sep 05, 2019. 8:46 am
Hamato_YoSHi wrote:
Thu Sep 05, 2019. 12:08 am
Imamo temu Gejmerski kutak, videćemo, za sad ćemo tamo piskarati, a ako se razvije tema otvaramo novu. Po najavama novi FM izlazi u novembru i ja ga iskreno jedva čekam. :text-offtopic:

Vraćamo se na FK Partizan :D
Hvala za info. Davno nisam vezao celu sezonu, jedva cekam. :D
Viduka wrote:
Thu Sep 05, 2019. 8:56 am
Sobzirom da sam ja potegao temu prebacivanja Lutovca na WB, dacu sebi za pravo da malo obrazlozim zasto smatram da bi bilo dobro napraviti tu rokadu. Prvi i glavni ralog je dolazak Markeca. Ako uzmemo kao pretpostavku da ce Markovic biti koristen na poziciji gde je i igrao u prethodnom mandatu, a to je desnokrilni napadac, onda Lutovac automatski gubi mesto u timu. U tome cemo se valjda svi sloziti. Ili neko mozda misli da ce Tosic da leti iz ekipe? Sa druge strane, nama je pozicija DB-a ionako deficitarna, kao i pozicija CB-a. Prebacivanjem Lutovca liniju iza, em dobijamo opciju na DB-u, em Celavi moze na CB-a po potrebi. Na sve to, kao sto sam vec napisao u prethodnom postu, Lutovac ima bolji centarsut od Miletica(bolje receno Miletic uopste ne poseduje centarsutu u svom repertoaru), brzi je od istog, a poseduje i dovoljno snage da ne padne na prvi kontakt, tako da bi sa njim dobili jos jednu opciju u napadu. Jos jedna dodatna stvar, kako se stil fudbala u globalu promenio, pozicije defanzivaca postale mnogo bitnije, a pogotovo bekova koji znaju sa loptom, Lutovac sigurno ne bi izgubio praveci tu rokadu. Moje licno misljenje je da bi samo dobio ako bi kojim slucajem presao u defanzivnu liniju.

Naravno da bi se ovo radilo u dogovoru sa Lutovcem(sto sam napisao u prethodnom postu), kao i pod pretpostavkom da ce Markovic desno. U slucaju da Savo odluci da Markovica koristi na levom boku, a Asana kao spica, cela prica pada u vodu.
Razmišljanje ti je odlično, isto to sam i ja mislio nakon evropskih utakmica. Vidi se po njemu da ima snage, deficitarna pozicija plus odličan centaršut, a ćelavi je već igrao CB, još u Vojvodini, kao i kod nas u jednom periodu. Iako mu to nije primarna pozicija. Pratio sam juče medije, Sava, Pantića, novinare koji prate klub...izgleda da se ne zna definitivno gde će Savo sa Markovićem. Po najavama Pantića i još nekih medija koji prate Partizan, najverovanije će napadati sa oba boka, levi i desni AMF. Sigurno je da će i Tošića odmarati više. Pantić kaže da će na levi bok, ali videćemo.
私は1つの名前しか知りません

sir oliver

Post by sir oliver » Thu Sep 05, 2019. 10:07 am

Mislim da ce osnovna pozicija Markecu biti levo (a Asano u spicu) ali ce naravno menjati i Babija desno a ponekad i Sumu centralno. Sam Markec je pominjao sve ove pozicije kao nesto sto moze da igra. Sasvim sigurno se smanjuje prostor za Lutovca. Bilo bi vrlo inteligentno od njega da pristane da proba kao DB. Uz dobar rad, on bi tu mogao da postane reprezentativan kalibar.

Dovla_

Post by Dovla_ » Thu Sep 05, 2019. 9:17 pm

Natko u 11 za Izrael koga zanima,SK2

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Sep 05, 2019. 10:02 pm

Odlican je..
Klasan igrac, iako i dalje nije blizu 100%

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Thu Sep 05, 2019. 10:14 pm

U prvom ubedljivo lider Izraela. Vidi se da mu je još uvek duša u nosu ali pleni sa loptom u nogama. Miran i siguran pas njegova najveća odlika. Malo greši.

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Fri Sep 06, 2019. 10:36 am

Sa njim smo dobili nešto poput Saleta Ilića, odličan igrač. Mogu da zamislim kad uše u formu i kad bude 100% fit, koliko će nam značiti. Njegove lopte "imaju oči", što se kaže...mnogo važna karakteristika što malo greši i što mu je pas siguran i precizan...hvala Tošiću što ga se setio i doveo.
私は1つの名前しか知りません

Viduka

Post by Viduka » Fri Sep 06, 2019. 1:04 pm

Sad ce ozbiljan teret da padne na pleca Zdjelara.

Locked