Uživo komentarisanje utakmica SP 2019.

Sve o predstojećem svetskom prvenstvu.

Moderator: Moderator

Locked

Da li Sasa Djordjevic treba da ostane selektor Srbije?

Da
16
84%
Ne
3
16%

Total votes: 19

Dragan Mance

Re: Uživo komentarisanje utakmica SP 2019.

Post by Dragan Mance » Thu Sep 12, 2019. 2:44 pm

Jokić i odbrana - dva pojma.

Borca

Post by Borca » Thu Sep 12, 2019. 3:04 pm

Asterix

Post by Asterix » Thu Sep 12, 2019. 3:29 pm

Jbt ovo se moglo ladno osvojiti

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Sep 12, 2019. 3:30 pm

Cestitke nasima, ipak podignutog cela idemo!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Thu Sep 12, 2019. 4:07 pm

Idemooo još zadnju odigrati muški i uzdignuta čela vrnuti se u Srbiju.

Sledi ozbiljna analiza i napraviti plan za odlazak u Tokio. To je prevashodni zadatak. Da se vidi ko želi sa velikim žarom žrtvovati se za Srbiju.

Viduka

Post by Viduka » Thu Sep 12, 2019. 4:34 pm

Vauuuu, pobedili smo 5 tim Americke reprezentacije. Nema sta, treba balkon da im organizujemo. Fuj.

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Sep 12, 2019. 4:49 pm

Kakvi su da su, predstavljaju Ameriku. Neuspeh je za nas sve, ali posle svega nisu pali, pokazali su dostojanstvo. Njima je 15x teze nego nama.

Spanci su poslednja 2 prvenstva ispali u 1/4, desava se, zivot ide dalje.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Thu Sep 12, 2019. 5:22 pm

CikaZika wrote:
Thu Sep 12, 2019. 4:49 pm
Kakvi su da su, predstavljaju Ameriku. Neuspeh je za nas sve, ali posle svega nisu pali, pokazali su dostojanstvo. Njima je 15x teze nego nama.

Spanci su poslednja 2 prvenstva ispali u 1/4, desava se, zivot ide dalje.
Kome je tesko? Eno sve ih boli ki*a. Vec zamisljam Jokica i Bjelicu u fazonu...
Image

Ljudi stalno zaboravljaju koliko sport znaci ovoj zemlji. Posle svake medalje, gomila klinaca izadje da imitira sportiste koji su je doneli. To je pogotovo bilo izrazeno u kosarci. A to sta Spanci, Rusi, Nemci, Ameri, Litvanci... jesu ili nisu uradili, me stvarno zabole. Sramotan rezultat, za ekipu koja ko zna da li ce se vise ikad u ovom sastavu skupiti.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Sep 12, 2019. 5:48 pm

Viduka wrote:
Thu Sep 12, 2019. 4:34 pm
Vauuuu, pobedili smo 5 tim Americke reprezentacije. Nema sta, treba balkon da im organizujemo. Fuj.
Ne mogu se saglasiti s tobom. Oni možda jesu 5. tim Amerike, ali kvalitetom nisu lošiji od našeg. Ne znam odakle to vec ustaljeno mišljenje o nama kao neprikosnovenom favoritu? Pa naš najbolji igrač nije starter u ekipi koja nije ušla u plej of, dok s druge strane nipodaštavamo all star igrače. Često nam fali malo realnosti
non mollare mai

Viduka

Post by Viduka » Thu Sep 12, 2019. 6:36 pm

Irriducibili wrote:
Thu Sep 12, 2019. 5:48 pm
Viduka wrote:
Thu Sep 12, 2019. 4:34 pm
Ne mogu se saglasiti s tobom. Oni možda jesu 5. tim Amerike, ali kvalitetom nisu lošiji od našeg. Ne znam odakle to vec ustaljeno mišljenje o nama kao neprikosnovenom favoritu? Pa naš najbolji igrač nije starter u ekipi koja nije ušla u plej of, dok s druge strane nipodaštavamo all star igrače. Često nam fali malo realnosti
Realnost je da cemo ko zna kad ponovo imati ovako jak sastav na raspolaganju. Realnost je da Srbija slavi pobedu nad petim timom USA-a i to u borbi za plasman. Ova reprezentacija je trebala da uzme zlato i kraj. Stalno im se nesto povladjuje, stalno se trazi opravdanje, stalno se prelazi preko neuspeha. Nemoj za 10ak godina da se iznenadite kad budu kao drugari im iz fudbalske reprezentacije.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Sep 12, 2019. 7:10 pm

Mogli smo imati i jači da nije bilo povreda

Nisam primetio da neko slavi, a ne znam ni čemu toliko potcenjivanje rivala. Zašto peti tim, koliko je to boljih igrača ostalo kuci?

Mogli smo da uzmemo zlato, ali nismo morali, nismo bili ni blizu apsolutnog favorita. Još pre prvenstva sam apostrofirao izjednačenost ekipa, ne vidim po čemu smo superiorni u odnosu na Španiju, Francusku ili Australiju?

Ovo jeste relativni neuspeh i ne prelazi se preko toga. Ali i to se dešava. Ozbiljniji je problem što za 10 godina košarkaši zaista mogu da budu poput fudbalera. Ako se izuzmu povrede, sramno ponašanje Kalinica, te sukob selektora i Micova (koji je btw vec u poznim igračkim godinama), to je sve što mi imamo. Ko bi mogao da zauzme mesto beka, na kom smo zbog povreda ostali deficitarni? Nema naslednika ni u najavi, kad ovi što su sad igrali odu, nastace teško vreme za srpsku košarku
non mollare mai

Viduka

Post by Viduka » Thu Sep 12, 2019. 8:13 pm

Irriducibili wrote:
Thu Sep 12, 2019. 7:10 pm
Mogli smo imati i jači da nije bilo povreda

Nisam primetio da neko slavi, a ne znam ni čemu toliko potcenjivanje rivala. Zašto peti tim, koliko je to boljih igrača ostalo kuci?

Mogli smo da uzmemo zlato, ali nismo morali, nismo bili ni blizu apsolutnog favorita. Još pre prvenstva sam apostrofirao izjednačenost ekipa, ne vidim po čemu smo superiorni u odnosu na Španiju, Francusku ili Australiju?

Ovo jeste relativni neuspeh i ne prelazi se preko toga. Ali i to se dešava. Ozbiljniji je problem što za 10 godina košarkaši zaista mogu da budu poput fudbalera. Ako se izuzmu povrede, sramno ponašanje Kalinica, te sukob selektora i Micova (koji je btw vec u poznim igračkim godinama), to je sve što mi imamo. Ko bi mogao da zauzme mesto beka, na kom smo zbog povreda ostali deficitarni? Nema naslednika ni u najavi, kad ovi što su sad igrali odu, nastace teško vreme za srpsku košarku
Ma svestan sam ja da se porazi desavaju, ali ne mogu da predjem preko Raduljicinog "Kosarka je samo igra". Potom se pojavi Milicic da ih brani???Ej! Taj "kosarkaski" gubitnik ima nesto da kaze? Koga on ima prava da savetuje. Luzer najobicniji. Niko ne uzima u obzir da su mozda zlata iz perioda 90ih, 00ih..mozda bila razlog zasto su neki od sadasnjih reprezentativaca i pocela da se bave kosarkom. Koliko klinaca se upise posle nekog uspeha reprezentacije na kosarku? Koliko dece izadje na basket posle reprezentativnog uspeha? Ja se secam kako su izgledali tereni za basket posle 97,01,02 pa cak i 95 iako sam tad bio bas mali. Mrakcina, nas 30 na jednom terenu. Sutradan ako je i bilo skole, dobijao se slobodan dan. Od jutra do sutra se igrao basket. Dolazili ljudi od 60 godina da i oni sutnu po koju. Ja mogu da se kladim da je silazak Hrvata 95 sa postolja odrzao ovu zemlju da totalno ne propadne. To je sad sve postalo irelevantno. U sustini, nije ni vazno. Ako imaju pravo da ih boli k*ta za rezutat, tako i ja imam pravo da me boli k*ta za sve njih.

Asterix

Post by Asterix » Thu Sep 12, 2019. 11:19 pm

Ne znam je li oki odje da okacim ali evo da glasate za Bogdana da bude MVP http://www.fiba.basketball/basketballwo ... -world-cup

Vesely.24

Post by Vesely.24 » Thu Sep 12, 2019. 11:36 pm

Bogdan trenutno vodi sa 54 posto glasova dok je Satoranski drugi sa 39.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.

Asterix

Post by Asterix » Thu Sep 12, 2019. 11:52 pm

Da samo sto ovo nije sluzbeno glasanje, mislim da ce teko dobiti MVP nagradu obzirom da nismo u finalu to obicno dobija neko iz sampionske ekipe mada je 2002 Novicki dobio Njemci su bili treci a mislim da je to jedini primjer... Mada Bogdan ima odje 55% na 77 hiljada glasova a broj rapidno raste treba ovu anketu stavit na stranicu Fenerovih navijaca :D

Locked