KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Možda ne izlazimo njima u susret 
Sutra duel u Klužu?
Jedva čekam ovaj turnir, mislim da će dosta pokazati, čak i više nego onaj u Poljskoj...
Jedva čekam ovaj turnir, mislim da će dosta pokazati, čak i više nego onaj u Poljskoj...
Da sutra od 17h prvi mec i drugi ako budemo bolji od Barana u nedelju od 19h finale sa nadam se Fenerom.
Apropo mladosti u KKP delim Pavlakin stav oko (ne)kvaliteta, ali i klubu kakav smo treba rezultat.
Apropo mladosti u KKP delim Pavlakin stav oko (ne)kvaliteta, ali i klubu kakav smo treba rezultat.
AKo ima neko strim za sjutra neka okaci posto nemam sportklub vec arenu ;(
- Brižni-ponovo napada
Ja bih vise sa Kluzom da igramo, nego sa Fenerom. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
I ja. 
Šteta što u 1/2 nismo sa Klužom pa u finalu sa Fenerom.
Šteta što u 1/2 nismo sa Klužom pa u finalu sa Fenerom.
Andrea o svemu.
Last edited by Vesely.24 on Sat Sep 14, 2019. 1:41 pm, edited 1 time in total.
Reason: Link
Reason: Link
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Zašto Dule ovako loše izgleda? Znam da je bolestan, ali ga nisam ovakvog viđao. Baš baš loše
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
- Hamato_YoSHi
Svi se nadamo da će biti bolje...naš Dule, general...Lepo reče Andrea, da li radi mase ili iz srca, ali je istina: “Neće niko biti kao Dule! Vremena su se promenila. Imam ogromno poštovanje za čoveka. Za obrazovanje čoveka. Koliko je uložio sebe u ovaj klub. To je nedostižno. Mogu samo da pružim moje najbolje. Ali on, kako da ti objasnim… Nije on meni izazov, on je meni master! On je napisao svoje ime u knjigu ovog kluba. Ja još nisam”. Andrea Trinkijeri...
私は1つの名前しか知りません
SK3 od 16:55, turnir u Kluzu, KK Partizan-KK Mornar.
Ako neko nadje link neka ostavi.