FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Srđan Jovanović sudi derbi.
Srpski mediji ga zovu novi Mazic.
Znaci 2 penala za poluvreme da ocekujemo.
Znaci 2 penala za poluvreme da ocekujemo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Bas lepo vece u najavi. Arena pa gas kuci da se gleda Alkmar.
Kojih 11 ocekujete?
Ja ocekujem Scekica i Zdjelara i Natka ispred, Suma dzoker, kao i Markec. U prvoj Asano, Bambi i Sadik. Mozda cak i Filip umesto Japanca.
Kojih 11 ocekujete?
Ja ocekujem Scekica i Zdjelara i Natka ispred, Suma dzoker, kao i Markec. U prvoj Asano, Bambi i Sadik. Mozda cak i Filip umesto Japanca.
Na stadionu svi,verni grobari (ajmo djecurlijo
Daje Sadik 2 komada, cekicar u nevjerici.
- Tajler Darden
Nisam bio zadovoljan rasporedom mečeva, ali kada sam bolje razmislio, možda je bolje da odmah krenemo od biti ili ne biti mečeva.
Da vidimo od čega je tim satkan.
Verujem da će Natko biti u postavi, a Suma na klupi.
Da vidimo od čega je tim satkan.
Verujem da će Natko biti u postavi, a Suma na klupi.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Mene najviše brine odbrana naših krila, tj. Tošića i Asana i pre svega način na koji pristupaju defanzivnim obavezama. Često su daleko od svojih igrača gde se stvara višak na boku i situacije 2 na 1. Tošića je u revanšu sa Moldeom njihov levi bek obilazio par puta gde je nesrećni Miletić pokazivao sve svoje limite. Ako to sredimo danas može da se igra. Ne sme da bude bagova u defanzivi. Koliko sam upućen AZ je tim koji forsira napadački fudbal što je naša velika šansa jer mi upravo protiv timova koji ostavljaju dosta prostora igramo najbolje, jer imamo dobru tranziciju.
Naša možda i najveća mana je Sadik i njegova završnica, džabe Nathove dirigovane lopte ako Sadik bude u elementu...
Naša možda i najveća mana je Sadik i njegova završnica, džabe Nathove dirigovane lopte ako Sadik bude u elementu...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Tajler Darden
Trenutno ispred stadiona.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
NATHO
Celavi je stoper koji zbog svoje fizicke spremnosti moze u nasoj ligi bez briga da igra beka bez posledica, ovde se to kaznjava.
Celavi je stoper koji zbog svoje fizicke spremnosti moze u nasoj ligi bez briga da igra beka bez posledica, ovde se to kaznjava.
Lutovca pod hitno osposobiti za beka a Ćelavog na klupu.
Za ono napušavanje Asana je zaslužio i van konkurencije da bude.
Za ono napušavanje Asana je zaslužio i van konkurencije da bude.
Velika sansa. Strasno smo suplji nazad. Imam utisak i da bismo sa 3 igraca vise primili gol.
Jesam ja jedini koji misli da je Asano zasluzio napusavanje za onu sebicnost?
Ma odradio je Asano sve fudbalski u tom trenutku.
Kazahstan tamo će biti ključ. Ogromna je šansa ovde propuštena.
Bušni smo nazad neviđeno. Šćekić opet ničemu ne služi. Kad god su pola prešli bilo je opasno.
Kazahstan tamo će biti ključ. Ogromna je šansa ovde propuštena.
Bušni smo nazad neviđeno. Šćekić opet ničemu ne služi. Kad god su pola prešli bilo je opasno.
ne slažem se da je bilo fudbalski, da je dodao imao bi ćelavi prazan gol... znači ne 1 na 1 sa golmanom pa da mu ne veruješ, nego prazan...
Verujem da će Japanac biti sve bolji, ali sebičan je ozbiljno.
Verujem da će Japanac biti sve bolji, ali sebičan je ozbiljno.
Kao sto sam i napisao, sve zavisi od nas i nase igre. Ovo je morala biti pobeda. Stvarno ne znam vise sta raditi sa napadacima. Odluke koje oni donose u poslednjoj trecini, tehnika suta, preciznost..., sve na ispodprosecnom nivou. AZ dve sanse, dva gola. Na ovom nivou to je jedino prihvatljivo. Ostojic kriminalan. Nema vise tu baruta za ovoj nivo fudbala. Jbg. care, JSL izmena i da se sutira u guzicu. Mada veceras je imao konkurenciju u Celavom i Scekicu, cije su odluke bile ocajne. Ali to je vec Savova greska. Celavi je skoro beskoristan u napadu, a u utakmici u kojoj si vecinom na polovini protivnika, takav igrac nema svrhu. O Scekicu me vise mrzi da arcim tastaturu. Takticki nepismen igrac. Drvo, koji je naucilo da zakoci. Sa jednim dodavanjem, njega svaka ekipa izbaci iz meca. Covek koji niti igra zonsku odbranu, niti striktnu markaciju. Kad ga izbace pasom, "okrece" kao nosac aviona, a startan je kao dizelas. Nema sta. sve karakteristike vrhunskog zadnjeg veznog.
Kako god, ovo su morala biti 3 boda i mi smo iskljucivi krivci sto sva 3 nisu uzeta.
Kako god, ovo su morala biti 3 boda i mi smo iskljucivi krivci sto sva 3 nisu uzeta.