ABA liga
Moderator: Moderator
- MorningGlory
Re: ABA liga
Zele Igosi jako taj skalp u prvom kolu, ali Trinki kaze "no no signori".
Mornar, Igosi...jaka CedOlimpija..Ne znam za vas ali jedva cekam da krene Aba liga.
Mornar, Igosi...jaka CedOlimpija..Ne znam za vas ali jedva cekam da krene Aba liga.
I ja jedva cekam pocetak sezone, na kraju ce i CedOli napraviti zanimljiv tim iako u pocetku nije izgledalo optimisticno.
- Misa Baksuz
Danijel Jusup najvjerojatnije odlazi iz Širokog
to die by your side is such a heavenly way to die
Kontam da ce i Markota i Bjelica imati minute na 5 :)..Ne ide mi u glavu nikako kako nisu pojurili mobilnu,atletsku peticu koja bi bila mnogo kompatibilnija sa ovom spoljnom linijom od Lukovica i Begica...Tip centra kakav je Elis kojeg su imali bese u prvoj sezoni u ABA.dusan007 wrote: ↑Mon Jul 29, 2019. 3:55 pmKoliko je Micovic potcenjen igrac a koliko im je dobrih stvari donosio cele prosle sezone... Begic i Lukovic dole sa ovim snajperima gore, zivo me zanima koliko ce lopti dobiti bez da ih sami obezbede skokom, a i minuta Boga mi ne verujem da ce imati puno, nece moci taj ritam da prate uopste![]()
Triplirali su neke pozicije, napravili grešku na Mićoviću i sa pozicijom 5. Ali reagovaće ako bude bilo potrebe. Negde je išla izjava da na igrače troše 1.2 miliona evra ove sezone, što je ogroman novac. Sada i njih treba gledati kroz prizmu favorita.
Krka potpisala Djanija Lavala.
Kako ga samo iskopase
Kako ga samo iskopase
Bice ovo nikad zanimljivija liga, izdvojili su se odmah Partizan, diva, fuzija hr-slo, Futura i Mornar. Igokea isto moze da iznenadi i ubaci se u trku za top 4. Ostali su samo malo neugodnija gostovanja.
“Nije uvek lako, ali je uvek lepo” 
Dje ste , Kvinsi Miler u ciboni za dobrojutro
Po meni,najbolji amerikanac u istoriji Zvezde....Znam ko je sve bio,nema potrebe da sada nabrajate,ukusi su razliciti
Decko je bio hodajuci MM...Range,prodori sa dugackim koracima,prikucavanja,blokade....i sve to uz ozbiljnu energiju...Kada se lomi,preuzima,ne sakriva se..Nije ni cudo sto je Zvezda bas te sezone napravila najbolji rezultat plasmanom u top8.
Ozbiljna zverina je bio,radio je gotovo sve na terenu....ali sta napravi luda glava...
Navijam za njega i nadam se povratku...ali jako tesko...
Ne nam koliko ce Cibonu kostati ovo, ali koliko god da je, vredno je rizika rekao bih.
"History has the name - Conor McGregor"
- Misa Baksuz
Prije svega će je koštati jer uzima minute Roku Prkačinu.
P.S. Nadam se da je Kvinsi otporan na kašnjenje stipendija
to die by your side is such a heavenly way to die
Ono što je sigurno, biće masovnih odlazaka u toku sezone.
Igokea, Mornar autobuske stanice bili i ostali.
Ko veze dve dobre utakmice, pakuje kofere.
Igokea, Mornar autobuske stanice bili i ostali.
Ko veze dve dobre utakmice, pakuje kofere.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Je l imaju klubovi vajde od tih odlazaka ili su otvoreni ugovori?
Ma kakve vajde....
Seti se Keninga prošle sezone, zapalio iz Bara glavom bez obzira. Nit' se javio nit' se pojavio.
U igokei iz sezone u sezonu, čim odigras 3 dobre utakmice, odmah menjaš klub, tako da verujem da su svi na otvorene ugovore.
Seti se Keninga prošle sezone, zapalio iz Bara glavom bez obzira. Nit' se javio nit' se pojavio.
U igokei iz sezone u sezonu, čim odigras 3 dobre utakmice, odmah menjaš klub, tako da verujem da su svi na otvorene ugovore.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!