FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Tue Sep 24, 2019. 6:20 pm

On je prolazan, a Partizan će živeti i nakon njega.

Nije velika uteha, ali ostaće zapisano gde se jedino čula reč protiv najvećeg zla za naš klub.

Više ga voli ovo nego hiljadu praznih šetnji.

Treba očekivati neke nove batinaše na JNA.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Sezione

Post by Sezione » Tue Sep 24, 2019. 7:20 pm

White Mamba wrote:
Tue Sep 24, 2019. 5:06 pm
Javio se i mentol :lol:
Sutra ce sve objasniti o parama, kao i to koliki je derpe :lol:
Kakva je ono lajsna leptejebo, sto bi rekao Dragan Torbica, otisao na kvasinu, prespojio na masu.

Podrzavam ga da kaze sve, i za Mirka i Djenku i Kristinu i za Lakijevu malverzaciju oko modernizacije i za Aksentijev falsifikat i za Bilijeve prevare drzave. :happy-jumpeveryone:

MMM

Post by MMM » Tue Sep 24, 2019. 8:53 pm

Pera

Post by Pera » Wed Sep 25, 2019. 2:50 am

Peder je veliki to znamo, šta peder, pederčina, a da će reći tačno koliko je ko dobio i to od 2012 neće sigurno. Uhvati će se za nekih par godina i to je to.
Puno mi je srce bilo kad sam čuo pesmu i skandiranje.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Sep 25, 2019. 11:17 am

Danas jako vazan mec.

Ovde se pokazuje karakter, ovo su mecevi koji resavaju ligu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Sep 25, 2019. 12:03 pm

Svaka utakmica u prvenstvu biće finale.

Otvaranje protivnika u prvom delu susreta daće neophodno samopouzdanje.

Očekujem Lazara od početka meča.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Sep 25, 2019. 1:10 pm

VPJTS

Bekdor

Post by Bekdor » Wed Sep 25, 2019. 1:32 pm

Samo jako Brežančić Rajko!

Sezione

Post by Sezione » Wed Sep 25, 2019. 7:00 pm

Bravo za pobedu, Markec klasa ozbiljna.

Brezancic dosta visi pozadi, ocigledno je zasto Urosevic trenutno ima prednost ali se odlicno dopunjuju.

Broj odigranih minuta gospodina Sadiqa nema veze sa osnovama fudbala kao sto su sut i prijem ili osecaj da se sutne glavom sa 7 metara u 35 minutu jerbo si napadac bajo(ili nisi :D)

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Sep 25, 2019. 7:02 pm

Bravo momci, usputno sam gledao, drugi gol i propustio, ali vazna pobeda.

Ovo je karatker, ovo su vazne tekme, gde se liga gubi...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Wed Sep 25, 2019. 8:02 pm

Bravo za ekipu, pokazali su karakter na izuzetno teskom gostovanju, samo tri dana posle derbija. Jako bitna pobeda, kako je @CikaZika pre mene napisao. Lep drugi gol Markeca i dobra asistencija Sume kod prvog.

Ajmo redom.

Stojkovic odlican danas, sto znaci da je imao posla. A imao ga je i to bas. Ispravio par kikseva odbrane, skinuo par dobrih suteva igraca iz Ivanjice i jednostavno po 100 milioniti put pokazao ekstra klasu.

Ostojic je danas bio kriminalan, ocajne reakcije, gomila pogresnih poteza, bez problema je mogao da nas kosta bar dva gola. Na zimu bi trebalo potraziti validnu zamenu za njega. On je solidan i zahvalan igrac, ali sa 35 godina nije za startera iz meca u mec. Ali to nije njegova krivica.

Vujacic danas veoma dobar. Covek posteno odradjuje svoj ugovor. Za ove SL utakmice, sasvim solidna izmena.

Brezancic los defanzivno, ali poseduje iskustvo kojim moze da zamaskira taj nedostatak, naravno samo u SL. Za Evropske utakmice, Urosevic #1.

Miletic standardno dobar. Deluje da je i on pomalo umoran, ali sobzirom da izgleda da na Pesukica uopste ne racunamo, morace da stisne zube. Opet, nekako se sve nadam da ce Lutovac hteti da se prebaci na tu poziciju.

Scekic u Scekic modu. Iako ga ovde neki hvale, ja ne vidim nista dobro u njegovoj igri. Tako da se iskreno nadam pojacanju na toj poziciji u nekom o narednih prelaznih rokova.

Zdjelar standardno dobar. Nista specijalno, ali nema puno gresaka. Par solidnih pasova, standardno dosta pretrcao, ali i on deluje umorno.

Suma solidan. Dosta se trudi, podelio je asistenciju, jednostavno radi ono za sta je doveden. U sezoni gde je vec sakupio 5 golova i isti broj asistencija, ne mogu previse da mu zameram. Mada mislim da moze i bolje. Odusevio me je kada je stao u odbranu Sadika.

Stevanovic nije odigrao dobar mec. Ali dobro, decko koji je danas napunio 17 godina, od mene jedino moze da dobije cestitku za rodjus. Tako da... Srecan 17 rodjendan, da ostavis traga u Partizanu, potom napravis veliki karijeru, da te izbegnu povrede i da ako je nekako moguce, nadjes vremena da i dalje budes dete.

Markovic...Markovic klasa. Dva gola, drugi izuzetno lep, dosta pretrcao, lepo se otvarao, trazio loptu...u sustini radio sve sto se od igraca njegovog kvaliteta i ocekuje. Najbolji pojedinac danasnje utakmice.

Sadik je stvarno cudan lik. Zelja i borba na visokom nivou, tehnika suta ocajna, ali sto meni nekako najvise upada u oci, jeste njegova agresija u skoku. Skoro uvek ide na igraca, maltene svaki put dobije zuti karton zbog toga ili bude opomenut i on ne prestaje. Neko mora sa njim da poprica ozbiljno i da se vidi da li ce da bude koncentrisan svih 90' ili forsirati Asana.

Izmene:
O Gigicu ne treba arciti tastaturu. Sramota da on nosi dres Partizana.

Lutovac nevidljiv. Delovao je apsolutno nezainteresovan i bez motiva, sto je mozda razumljivo, ali meni neprihvatljivo. Na njemu je da se dokaze i da iskoristi svaki minut. Ovo danas mu nije pomoglo, bar sto se tice vece minutaze.

Dinga???

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Wed Sep 25, 2019. 8:20 pm

Ako nista drugo, jasno nam je da se na Gigu Moravca ne moze racunati :D

MMM

Post by MMM » Wed Sep 25, 2019. 8:36 pm

Viduka, odlučna analiza, još jedna. :)

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Sep 25, 2019. 9:05 pm

Lazar u vr' navale :D
Odma se vidi da si trenirao :D u jacim klubovima poslednjih godina, kretanje, resenja, pas..uf a i dalje je brz ko metak :D

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Thu Sep 26, 2019. 12:01 am

Sve ste rekli - Lazar je majstor. Mnogo je napredovao u jakim klubovima u inostranstvu, pogotovo u snazi. Ostojic katastrofalan i to su ti njegovi kiksevi. Vojvoda odlican za JSL, ocekujem da vidimo i Pesukica na nekom od narednih meceva. Brezancic iskusan, bice dobar za nasu ligu i neke meceve u Evropi, dok se Lutovac mora vise razigravati i mora vise igrati. Decko moze biti odlicna zamena za Tosica, ili pak Miletica u nekim situacijama. Pogotovo sto nasi imaju nameru da prodaju Tosica na zimu ili u junu.
私は1つの名前しか知りません

Locked