KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Taj ''realan'' cilj ne donosi EL, a to je jedino bitno. S obzirom da osvojimo ABA ne smemo, jedini cilj mora da bude finale EC za koje sam misljenja da nemamo kvaliteta ali svakako ne bi bila senzacija kad bi dosli do toga. Nama ostaje da damo podrsku Trinkijeriju i momcima i da im budemo vetar u ledja za razliku od prethodnih godina.
Publika je bila vetar u ledja klubu prethodnih sezona....
Ostoja odobri budzet za beka i odjednom nista od toga?
Ostoja odobri budzet za beka i odjednom nista od toga?
- Brižni-ponovo napada
Imamo 2 puta,jedan je da kao sampionski tim poderemo Megu i udarimo svim silama na Zvezdu a kasnije i na nebitni trofej ako prodjemo pa bez alibi price u Veneciju u novu bitku...
Drugi put je da danas spustimo gas i odmah zapalimo za Veneciju kao cipiripi klub...
Drugi put je da danas spustimo gas i odmah zapalimo za Veneciju kao cipiripi klub...
Zagrevanje pred meč ABA Superkupa i pred temu uživo.
-
bogotac licno
zamisli placas stranca da ti bude pomocni igrac .pa nismo mi real madridIrriducibili wrote: ↑Sat Sep 21, 2019. 4:31 pmMosley je drvo, uopšte ne dobacujem do zadovoljstva koje vlada zbog njegovog dolaska. Potpuno neobučen igrač, dobar atleta, ali izrazito nizak, igrač čiji pick možeš obesmisliti u krajnjem slučaju slanjem na liniju slobodnih bacanja. Izrazito sam nezadovoljan izborom petica
Po trofej nego sta.
Da ne igramo sa ciganima u 1/2 pa i da se kalkulise, ovako osvojiti ovo nebitno takmicenje pa u Veneciju po pobedu.
Da ne igramo sa ciganima u 1/2 pa i da se kalkulise, ovako osvojiti ovo nebitno takmicenje pa u Veneciju po pobedu.
- Misa Baksuz
- Tajler Darden
Selimo se na uživo komentarisanje utakmice.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Parahuski strasno brine.
- Misa Baksuz
Ima ovdje jako puno posla za Trinkijerija. Fizički smo dominantni, jak defanzivni kontakt, trčanje u leđa isto dosta dobro ali i mučenje u pozicionom napadu. Nasušno je potrebno dovesti skorera ako se misle ostvariti ciljevi. Egal utakmica dok se Pejdž nije razgoropadio. Mega 20 promašenih slobodnih bacanja. Plejmejkeri su danas potpuno podbacili, prije svega Volden. Nit poena nit kreacije.
Suđenje sramotno, 58 prekršaja + tehnička Miloju, šta je previše previše je.
Suđenje sramotno, 58 prekršaja + tehnička Miloju, šta je previše previše je.
to die by your side is such a heavenly way to die
- Brižni-ponovo napada
- White Mamba
Drugari sta ce biti s profom ?
Jos se ne zna ?
Jos se ne zna ?