FK Partizan - prelazni rok
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan - prelazni rok
On bi mogao da proslavi i Sadika ako igra ono što ja mislim da igra.
Još veznjak,desni bek,štoper? Maraš i Kopitović bi bili top tandem,ali znajući nas biće Kopitović-Dinga.
Od Lutovca očekujem dosta isto.
Još veznjak,desni bek,štoper? Maraš i Kopitović bi bili top tandem,ali znajući nas biće Kopitović-Dinga.
Od Lutovca očekujem dosta isto.
Pa nešto se plašim da dolazak Kopitovića isključuje dolazak Maraša, a sve na kraju verovatno zavisi od Ćelavog.
Beka ne verujem da ćemo dovoditi, a veznjak ako dođe da se udaramo nogama u dupe.
Beka ne verujem da ćemo dovoditi, a veznjak ako dođe da se udaramo nogama u dupe.
Samo da ga klan Bambi, Lola i Stojke ne uhvati da plodi, onda smo ga dzabe dovodili.. 
Doveli smo nekog klinca, golmana iz Vojvodine, Kacavendu.
Sa tim prezimenom moze samo pop da bude.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Monogamija
Nije čika Anđus bio glup kad je pričao o nauci o prezimenima.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Ako ne bude zna sa rujavicama i loptom, odmah da mu se da lopata.
Moze biti koristan, ako mu se nadje prava uloga.
Moze biti koristan, ako mu se nadje prava uloga.
- White Mamba
Ode lazni talenat Djerlek u Tursku za 0 (slovima nula para)
Ok tu su i procenti, mada zaista sumnjam da ce neko potrositi novac za njega
Ostaje misterija njegova minutaza prosle sezone
Imam ideju kako i zasto, al neka
Ok tu su i procenti, mada zaista sumnjam da ce neko potrositi novac za njega
Ostaje misterija njegova minutaza prosle sezone
Imam ideju kako i zasto, al neka
Pa reci nama koji nemamo predstavu kako i zasto 
- White Mamba
Stojane, dnevnik ! 
- Tajler Darden
Đerlek nije registrovan ni za jedno takmičenje. Biće da je na zahtev struke tako učinjeno.
Ispada da je ovo jedino rešenje. Nisam u pravnoj struci, ali ne može se igrač odstraniti neregistracijom. Može, ali klub snosi konsekvence.
Imamo ovih proseka na izvoz. Ukratko, klub sveden na amaterski nivo.
Ispada da je ovo jedino rešenje. Nisam u pravnoj struci, ali ne može se igrač odstraniti neregistracijom. Može, ali klub snosi konsekvence.
Imamo ovih proseka na izvoz. Ukratko, klub sveden na amaterski nivo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Zašto se igrač ne može odstraniti neregistracijom i kakve konsekvence snosi klub?
Đerlek je registrovan za ovu sezonu, što se može i videti ovde - https://www.superliga.rs/sezone/2019-20 ... 0-partizan
Pogotovo što on u ovoj kalendarskoj godini 1. januara još uvek nije napunio 19 godina, pa je registrovan na B listi, a tu je broj igača neograničen, za razliku od A liste na kojoj se može registrovati maksimalno 30 njih.
Ne mogu da verujem da na ime nisu mogli da izvuku neki evro pored ovih procenata...
Đerlek je registrovan za ovu sezonu, što se može i videti ovde - https://www.superliga.rs/sezone/2019-20 ... 0-partizan
Pogotovo što on u ovoj kalendarskoj godini 1. januara još uvek nije napunio 19 godina, pa je registrovan na B listi, a tu je broj igača neograničen, za razliku od A liste na kojoj se može registrovati maksimalno 30 njih.
Ne mogu da verujem da na ime nisu mogli da izvuku neki evro pored ovih procenata...
- Tajler Darden
Logika mi kaže da samom neregistracijom igraču se zabranjuje bukvalno da izbori svoje mesto u timu i samim tim mu biva povređeno pravo.
Ovo oko registracije mi je onda pogrešno preneto. A ovo poslednje... Napisao sam, amaterski klub.
Edit: Vidim da se i Rikardo vodi kao registrovan. Što su ga uopšte registrovali?
Ovo oko registracije mi je onda pogrešno preneto. A ovo poslednje... Napisao sam, amaterski klub.
Edit: Vidim da se i Rikardo vodi kao registrovan. Što su ga uopšte registrovali?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... lub=50162/
Evo, Đerlek čak registrovan i za Evropu. Zvezdica pored imena znači da je na B listi, kao što sam i rekao, dole je legenda.
Tvoje dužnosti kao klub su da igraču obezbediš termine za trening i da mu isplačuješ zaradu koja mu pripada po slovu ugovora. Na kraju krajeva, uvek možeš igrača da pošalješ u Teleoptik.
Šta znam što su Rikarda registrovali. Verovatno da se nije znalo kad će biti prodat, a možda bi zatrebao u domaćici ili Evropi.
Evo, Đerlek čak registrovan i za Evropu. Zvezdica pored imena znači da je na B listi, kao što sam i rekao, dole je legenda.
Ma nema to veze. Ne postoji slučaj na svetu da je klub snosio konsekvence zato što više ne računa na igrača. Koliko si puta čuo da neko trenira odvojeno od ekipe, pa zar nije i to diskriminacija?Tajler Darden wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 11:45 pmLogika mi kaže da samom neregistracijom igraču se zabranjuje bukvalno da izbori svoje mesto u timu i samim tim mu biva povređeno pravo.
Šta znam što su Rikarda registrovali. Verovatno da se nije znalo kad će biti prodat, a možda bi zatrebao u domaćici ili Evropi.