KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Crvena zvezda
Falilo je energije...
Mada, što Čekić napisa, malo vam je potrebno.
Najbolji tim ubedljivo je CZ.
Mada, što Čekić napisa, malo vam je potrebno.
Najbolji tim ubedljivo je CZ.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Više me brine broj igrača u ekipi nego ovaj poraz.
U principu, ako se dobije u Atini, Superkup niko neće ni pominjati.
Za razliku od prošle sezone, ova ekipa ima odličan defanzivni potencijal.
Mora da bude zaštitni znak, a nas danas Jagodić Kuridza izmasakrira.
Ne moze profesionalni sportista da izgleda ovako kako je večeras izgledao Lorenzo Brown.
Neodgovorno, rastimovanao apsolutno van svakog ritma.
Opet su Davidovac i Dobrić pokazali najviše želje.
U principu, ako se dobije u Atini, Superkup niko neće ni pominjati.
Za razliku od prošle sezone, ova ekipa ima odličan defanzivni potencijal.
Mora da bude zaštitni znak, a nas danas Jagodić Kuridza izmasakrira.
Ne moze profesionalni sportista da izgleda ovako kako je večeras izgledao Lorenzo Brown.
Neodgovorno, rastimovanao apsolutno van svakog ritma.
Opet su Davidovac i Dobrić pokazali najviše želje.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Bravo Tomicu legendo, pacovcino odvratna
Ubedjen sam da ste ovo namerno izgubili i mislim da je to pametan potez.
Sto bi izgubili namerno?
Namjerno izgubili.... zar neko stvarno to može pomisliti? Zašto bi namjerno izgubili? Da odu odmorni na PAO koji je od 15 utakmica u EL kod kuće dobio 12?
Da li su pustili utakmicu ili ne, sazacemo u subotu. Ono sto je evidentno jeste da su omasili sa oba Brauna i da im je Perperoglu bleda senka onog od prosle godine. Ostalo standardno (nikakva novina u igri - vidjeno celu proslogodisnju sezonu).
Kako to mislis?..Znaci ako KKP dobije Primorsku zakljucicemo da je Zvezda pustila a ako KKP izgubi od Primorske znaci da je Primorska sila i da Zvezda nije pustila?
Prerano donosis zakljucke,cuj promasili sa oba Brauna a sezona nije ni pocela..D Brown je godinu dana bez takmicarske kosarke,sigurno je ispao iz ritma i raduju njegovi poludebilni sutevi sa 6m aka Earl Clark ali uhvati li ritam i formu bice spustaj gace..
L Brown je prvi put u evropi,tek je neozbiljno njega vec proglasiti promasajem..Sa skoro 2m na PG moze doneti mnogo toga...
Sto se tice Stratosa opet ce on puniti sa niskog posta 90% lige s pola gasa,Lazic mu nije bas najbolji mecap,odlicno ga je branio kameni Lazic koji ima telo za to...
Ako mi pobedimo Primorsku sa vise od 10 razlike lagano (nesto poput Mege juce) evidentno je da su komsije predale mec da bi nas izbegle iz samo njima znanih razloga. Bukvalno meni je ono sinoc delovalo na bezidejo od strane Tomica.
Da je Lorenco onaj od pre 4/5 godina pa da kazemo jos par utakmica i super. Čovek ne igra na ozbiljnom nivou odavno. Prosto je neverovatno da neko ko nije imao ozbiljne minute zadnje 3 godine, proradi nakon 10/15 utakmica.
Sto se tice Derika, on se po mom misljenju prosle godine penzionisao. Postoji minimalna sansa da ga vrate iz mrtvih, a znajuci kako se ameri oko toga cimaju...
Stratos nije ni 50% onog od prosle godine (nesto poput naseg Novice).
Po mom misljenju, komsijama fali ozbiljan igrac (cak i dva) ako ima za cilj da se dokopa medju 10 u EL u suprotnom, smesi im se sezona Buducnosti.
Da je Lorenco onaj od pre 4/5 godina pa da kazemo jos par utakmica i super. Čovek ne igra na ozbiljnom nivou odavno. Prosto je neverovatno da neko ko nije imao ozbiljne minute zadnje 3 godine, proradi nakon 10/15 utakmica.
Sto se tice Derika, on se po mom misljenju prosle godine penzionisao. Postoji minimalna sansa da ga vrate iz mrtvih, a znajuci kako se ameri oko toga cimaju...
Stratos nije ni 50% onog od prosle godine (nesto poput naseg Novice).
Po mom misljenju, komsijama fali ozbiljan igrac (cak i dva) ako ima za cilj da se dokopa medju 10 u EL u suprotnom, smesi im se sezona Buducnosti.
Ja bi banovao za ovo, al posto si Grobar evo jedna
"History has the name - Conor McGregor"
Mozete da pricate i ovo i ono ali cinjenica je da je ovaj superkup jedna velika nebuloza od takmicenja. Moje misljenje je da hoce ljudi da istreniraju za Atinu i da im se tacno hebe za KKPFC i poraz od istog.
Mislio sam da smo nakon prošle sezone završili sa otkazima, teranjem i penzionisanjem u Septembru mesecu.
Taj isti Lorenzo Brown je bio najbolji u većini pripremnih utakmica. Sto ne znaci da ga ne treba kritikovati zbog sinoć.
Ajde da vidimo da li Derrick moze ponovo da igra profi košarku. Telo mu je u odličnom stanju, ali to nije dovoljno, kao što ni los meč protiv Primorke ne znači da je promašaj. I Gist je dva puta bio suspendovan, pa se vraćao i donosio trofeje.
Stratos se penzioniše posle svake loše utakmice.
Primorka će se pamtiti do prve velike pobede, ali takvi smo mi navijaci.
Taj isti Lorenzo Brown je bio najbolji u većini pripremnih utakmica. Sto ne znaci da ga ne treba kritikovati zbog sinoć.
Ajde da vidimo da li Derrick moze ponovo da igra profi košarku. Telo mu je u odličnom stanju, ali to nije dovoljno, kao što ni los meč protiv Primorke ne znači da je promašaj. I Gist je dva puta bio suspendovan, pa se vraćao i donosio trofeje.
Stratos se penzioniše posle svake loše utakmice.
Primorka će se pamtiti do prve velike pobede, ali takvi smo mi navijaci.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Ovo takmicenje po vaznosti nije nista ispod nekog KRKa, a u poslednje vreme i KLSa. Broje se, zvanicni su. Snagu nemaju i ne donose nista. Sta ih razlikuje? Samo naziv.
Dakle ne slazem se za pocetak da je nebuloza od takmicenja. Fina medjusobna priprema i moze da posluzi kao neki zamajac onome ko uzme trofej.
Drugo,
Da su planirali poraz, ne bi ni dosli, vec otkazali ucesce.
Odigrali su lose i to je razlog poraza. Ko tankuje prvu utakmicu u sezoni aman?
I te floskule "lako cemo"... Sta bre lako cemo? Pa kad osetis tvrdo pojacaj, reaguj.... nisu valjda mislili 39 minuta i 59 sekundi lako cemo?! Kad je preuzela vodjstvo, Primorska je kontrolisala mec celim svojim tokom.
Treba im vremena da se konsoliduju kao i Partizanu sto treba. Bezbolan poraz. Ali oni moraju mnogo vise da rade nego sto neki misle i da se mole za zdravlje igraca. Regularni deo abe ce rutinirati, biti prvi. Ali za PO im treba dosta faktora na svojoj strani da bi opravdali ulogu favorita.
Rano je, ne bih se izjasnjavao ni za jednog igraca osim za L. Brauna. Tu im vidim promasaj.
"History has the name - Conor McGregor"