Bas sam pre neki dan komentarisao pa nece valjda Cedevita opet bez klasicnog bekap centra kad ono stigao mozda i prvi centar
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
- Misa Baksuz
Propao je on ko šaraf
to die by your side is such a heavenly way to die
Slazem se da nije vise isti igrac ali verujem da ce biti korektan...Svakako plus u odnosu na samog Stipanovica.
- Tajler Darden
Zvanično.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Misa Baksuz
Golemac gospodin, oborio ritam na kraju da ne ponizi protivnika 
- Tajler Darden
Baš lepo posložen sastav. Imaju i glavu i rep.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Vidi se ogromna razlika što su oni maltene u istom sastavu kao prošle sezone, za razliku od CZ kojoj treba još dosta rada i vremena.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
CZ ubedljivo najbolja ekipa lige, cudo ce se dogoditi ako ne osvoje Aba ligu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
ABA liga j.t.d. Skupština je na svojoj sednici, održanoj 27.9.2019. U Zagrebu, donijela niz odluka s ciljem daljeg jačanja i napretka konkurencije.
ABA liga j.t.d. Skupština je odlučila da formira Radni odbor koji će u saradnji sa stručnom agencijom što je pre moguće definisati konačnu listu kandidata za izbor direktora i sportskog direktora ABA lige. Radni odbor će biti sastavljen od predstavnika četiri najbolje plasirane ekipe iz sezone 2018/19, kao i aktuelnog predsednika ABA lige. To znači da će je činiti predstavnici Crvene zvezde mts, Budućnost VOLI, Cedevita Olimpija, Partizan NIS i Cibona.
Članovi Assemlija su pokazali visok nivo jedinstva i otvorenom i krajnje konstruktivnom raspravom potvrdili listu sudija i komesara za sezonu 2019/20. Oni su takođe potvrdili nove interne akte koji će doprineti daljem jačanju i razvoju konkurencije.
ABA liga j.t.d. Skupština je odlučila da formira Radni odbor koji će u saradnji sa stručnom agencijom što je pre moguće definisati konačnu listu kandidata za izbor direktora i sportskog direktora ABA lige. Radni odbor će biti sastavljen od predstavnika četiri najbolje plasirane ekipe iz sezone 2018/19, kao i aktuelnog predsednika ABA lige. To znači da će je činiti predstavnici Crvene zvezde mts, Budućnost VOLI, Cedevita Olimpija, Partizan NIS i Cibona.
Članovi Assemlija su pokazali visok nivo jedinstva i otvorenom i krajnje konstruktivnom raspravom potvrdili listu sudija i komesara za sezonu 2019/20. Oni su takođe potvrdili nove interne akte koji će doprineti daljem jačanju i razvoju konkurencije.
- Misa Baksuz
Budućnost opet očajno složila roster. Promašili su barem 3 igrača. Ako se Mornar iti malo uigra i posloži ostaju đetići bez polufinala ove godine.
Cedevita ulazi u sezonu bez ijedne krštene četvorke ali zato bekova imaju za izvoz.
FMP ugodno iznenađenje opet, imaju odličnog trenera i ne bi trebali imati problema ni ove sezone.
Mega mora dovesti iskusnog pleja da posloži malo ovo što igraju, možda i jednog iskusnijeg igrača pod koš, inače bi mogli ući u probleme.
Zadar, Cibona i Krka teška borba za opstanak, tu ne znaš ko je gori. Blaga prednost Ciboni zbog imena i jer predsjednik ABA lige dolazi iz njihovog kluba...
Cedevita ulazi u sezonu bez ijedne krštene četvorke ali zato bekova imaju za izvoz.
FMP ugodno iznenađenje opet, imaju odličnog trenera i ne bi trebali imati problema ni ove sezone.
Mega mora dovesti iskusnog pleja da posloži malo ovo što igraju, možda i jednog iskusnijeg igrača pod koš, inače bi mogli ući u probleme.
Zadar, Cibona i Krka teška borba za opstanak, tu ne znaš ko je gori. Blaga prednost Ciboni zbog imena i jer predsjednik ABA lige dolazi iz njihovog kluba...
- Brižni-ponovo napada
Trener Future ne zna kud udara...ono sinoc nije licilo ni na sta.
Dao je potpunu slobodu Kobsu i stvarno to ponekad izgleda amaterski.
Ja najvise ocekujem ove sezone od Popa i Dzonija.
Wood nece dugo.
Dao je potpunu slobodu Kobsu i stvarno to ponekad izgleda amaterski.
Ja najvise ocekujem ove sezone od Popa i Dzonija.
Wood nece dugo.
Pusti,pusti da te Mozli
Po meni je Zadar ubedljivo najslabiji i ako Nazor uspe opet da ih iscupa treba mu podici spomenik:)
Wood i Buducnost nece jos dugo kako stvari stoje..Wood ima samo sut i nista vise u svim ostalim segmentima je daleko ispod proseka ali ruka je dobra...I ako igra a nemas izgradjenih akcija za njega,bolje da ne igra...
Nikolic je vec uzeo sve Meiersu
Martin juce los,komentatori ga bas nagrdise a meni je mnogo simpa...Donosi energiju,aktivan na skoku,ima ono nesto debeli brat...bice bolji
Bamford nece spustati ispod 20...
Kada se vraca Dzoni Zec?
Inace Subotica ne bih nikada doveo a kada je vec tu,najurio bih ga posle prijateljskih utakmica,sta je tip radio
Wood i Buducnost nece jos dugo kako stvari stoje..Wood ima samo sut i nista vise u svim ostalim segmentima je daleko ispod proseka ali ruka je dobra...I ako igra a nemas izgradjenih akcija za njega,bolje da ne igra...
Nikolic je vec uzeo sve Meiersu
Martin juce los,komentatori ga bas nagrdise a meni je mnogo simpa...Donosi energiju,aktivan na skoku,ima ono nesto debeli brat...bice bolji
Bamford nece spustati ispod 20...
Kada se vraca Dzoni Zec?
Inace Subotica ne bih nikada doveo a kada je vec tu,najurio bih ga posle prijateljskih utakmica,sta je tip radio
- Brižni-ponovo napada
Dzoni ima pored povrede ramena zadobijenu na SP i povredu skocnog zgloba.
Ali,mislim da ce se oporaviti do pocetka lige.
Inace,oni jednu akciju nisu napravili sinoc...pa jebo ga ti,zar mora opet Danilo Nikolic da resava?
O Martinu dijelim misljenje sa Cekicem.
Samo ni oni jos nisu kompletirali roster,trazi se jos jedno pojacanje i ne sumnjam da ce uskoro stici
Ali,mislim da ce se oporaviti do pocetka lige.
Inace,oni jednu akciju nisu napravili sinoc...pa jebo ga ti,zar mora opet Danilo Nikolic da resava?
O Martinu dijelim misljenje sa Cekicem.
Samo ni oni jos nisu kompletirali roster,trazi se jos jedno pojacanje i ne sumnjam da ce uskoro stici
Pusti,pusti da te Mozli
Ocekujem tu tumbanja tokom sezone i u rosteru i na klupi....
Sezona za zaborav u najavi....
Sezona za zaborav u najavi....
Igrači na poziciji 4:
CZ: D. Brown, Faje, Simanić (+ Davidovac, Stratos)
FMP: Tejic, Radovanović, Brit, Pecarski, Popović (+Bursać)
Još malo i kompletna dvanestorka.
CZ: D. Brown, Faje, Simanić (+ Davidovac, Stratos)
FMP: Tejic, Radovanović, Brit, Pecarski, Popović (+Bursać)
Još malo i kompletna dvanestorka.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!