Gasim strim
Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
Re: Italijanska Serija A
0-1 sledi 

Gasim strim
Gasim strim
- White Mamba
Olomljen Milan 
Asamoa sjajan
Asamoa sjajan
Inter-Lazio 1-0
Mister Antonio Conte in
@Inter
so far:
5 matches in
@SerieA
5 wins
10
scored
1
conceded
*4/5 clean sheets
9
difference
1⃣place after 5 rounds, only 100% team in the league
*⃣Best defense
*⃣Best GD
*⃣6 different scorers
*⃣victory against Milan
Close to perfection.
Doktore moj porobi cizmu,srusi gospodara
Doktorat na apeninima.
Mister Antonio Conte in
@Inter
so far:
5 matches in
@SerieA
5 wins
10
1
*4/5 clean sheets
9
1⃣place after 5 rounds, only 100% team in the league
*⃣Best defense
*⃣Best GD
*⃣6 different scorers
*⃣victory against Milan
Close to perfection.
Doktore moj porobi cizmu,srusi gospodara
Doktorat na apeninima.
- Irriducibili
Lazio nije zaslužio da izgubi, bio je u najmanju ruku ravnopravan, ali to je vec hronična boljka Lacijala da je igra bolja od rezultata
Inter opet igra prilično traljavo, ali i sa takvom igrom redom pobedjuje. Ipak mislim da još uvek nema dovoljne koncentracije kvaliteta da bi se srušio Juventus. A nije da ne bih voleo
Inter opet igra prilično traljavo, ali i sa takvom igrom redom pobedjuje. Ipak mislim da još uvek nema dovoljne koncentracije kvaliteta da bi se srušio Juventus. A nije da ne bih voleo
non mollare mai
Lukaku ozbiljno razgrce i u kalcu.
Danas Inter gostuje u Djenovi,pisi tamo 0-1 
- Brižni-ponovo napada
- Brižni-ponovo napada
Kakav gol Pjanića 
Svakako ne mogu vjerovati da su ljudi ladno Sarija doveli na klupi...
Svakako ne mogu vjerovati da su ljudi ladno Sarija doveli na klupi...
Pusti,pusti da te Mozli
Jedan se pita,zapamti
Pustena i juznoamericka uzavrela krv sa lanca..Gol i crveni
Ko je sledeci?
Daj taj Djubrentus vise
Edit:Hudini na aparatima
desi Cekic brate
mnogo dobro gledati utakmicu a ne nervirati se
kad se samo setim prethodne sezone, pa i sa 2 gola razlike nista nije sigurno, a da ne idem dalje u sezone kada na nista nismo licili..
sada gledam 1:0, kao da gledam 3:0.. pa i danas i posle gola i crvenog, opet je delovalo da dobijamo ovo..
nakon par kola da dam vidjenje nekih igraca..
Handanovic standardno dobar, mada osim prvog poluvremena protiv Lacija i nije imao mnogo posla..
odbrana je odlicna.. De Vrij igrao fenomenalno, ovo u srcu odbrane od tri igraca mu bas lezi. Godin standardno dobar, jedino je Skriniar malo losiji nego prosle sezone, ali ne sumnjam da ce i on biti bolji kada se malo adaptira.. Bastoni danas solidan bio.
Bokovi, Dambrosio je fenomenalan, dobar je bio i prosle sezone, ali ove ubija gde god da ga stavi Konte.. Asamoa odlican, Kandreva bolji nego prosle godine, ali bice jos bolji.. Biraghi solidan, ali je tek dosao..
Sredina je odlicna.. Barela hvata zalet, ali od njega su ocekivanja i bila velika, ali Sensi je takvo iznenadjenje da nemam reci.. mozda i najbolji igrac do sada.. proigrava, vuce, sutira, fenomenalan.. Brozovic isto tako, ima ga i napred i nazad, asistira, daje golove.. Gagliardini koristi sansu kad god dobije, samo je Vesino tanak i od svih najlosiji..
napad ce biti sve bolji.. Lukaku igra ono sto se od njega ocekuje, prihvati loptu, ostavi veznjacima, povuce, realizacija mu je uvek bila mali problem, ali je dobar za sada, vidi se da uziva.. Martinez je prenervozan, ulazi u prilike ali promasuje puno, mislim da mora malo da se smiri i da ce i on nadoci.. Politano je presaltan sa krila u napad i sasvim solidno odradjuje posao.. Sancez je nespreman, hvata zalet, steta zbog crvenog danas, mada je i bio malo prestrog..
o Konteu nema sta mnogo da se kaze, covek je preporodio ekipu za dva meseca
e sad titula je jos daleko, mada sam nakon ovih par kola blizi verovanju da mozemo da se pobijemo, nego sto sam bio na pocetku.. ne toliko zbog 6 pobeda kao 6 pobeda, nego sto karakterno delujemo kao da smo mi sampioni.. Juve pobedjuje, ali ne rutinira sa pola snage kao prethodnih sezona.. sa druge strane mi delujemo mentalno bas jaki.. sad opet kvalitet je na strani Juventusa, ali opet Konte je Konte
sledeci vikend cemo malo vise znati, ako kojim slucajem dobijemo, onda krece frka..
jos jedna stvar koja nije vezana za teren, Inter deluje mnogo ozbiljno van terena.. Suning od kada je kupio klub nije se zaletao, nisu bacali pare, polako su sredjivali racune, pravili dobre poteze i klub sve vise lici u svakom smislu na ozbiljan evropski klub..
kad se samo setim prethodne sezone, pa i sa 2 gola razlike nista nije sigurno, a da ne idem dalje u sezone kada na nista nismo licili..
sada gledam 1:0, kao da gledam 3:0.. pa i danas i posle gola i crvenog, opet je delovalo da dobijamo ovo..
nakon par kola da dam vidjenje nekih igraca..
Handanovic standardno dobar, mada osim prvog poluvremena protiv Lacija i nije imao mnogo posla..
odbrana je odlicna.. De Vrij igrao fenomenalno, ovo u srcu odbrane od tri igraca mu bas lezi. Godin standardno dobar, jedino je Skriniar malo losiji nego prosle sezone, ali ne sumnjam da ce i on biti bolji kada se malo adaptira.. Bastoni danas solidan bio.
Bokovi, Dambrosio je fenomenalan, dobar je bio i prosle sezone, ali ove ubija gde god da ga stavi Konte.. Asamoa odlican, Kandreva bolji nego prosle godine, ali bice jos bolji.. Biraghi solidan, ali je tek dosao..
Sredina je odlicna.. Barela hvata zalet, ali od njega su ocekivanja i bila velika, ali Sensi je takvo iznenadjenje da nemam reci.. mozda i najbolji igrac do sada.. proigrava, vuce, sutira, fenomenalan.. Brozovic isto tako, ima ga i napred i nazad, asistira, daje golove.. Gagliardini koristi sansu kad god dobije, samo je Vesino tanak i od svih najlosiji..
napad ce biti sve bolji.. Lukaku igra ono sto se od njega ocekuje, prihvati loptu, ostavi veznjacima, povuce, realizacija mu je uvek bila mali problem, ali je dobar za sada, vidi se da uziva.. Martinez je prenervozan, ulazi u prilike ali promasuje puno, mislim da mora malo da se smiri i da ce i on nadoci.. Politano je presaltan sa krila u napad i sasvim solidno odradjuje posao.. Sancez je nespreman, hvata zalet, steta zbog crvenog danas, mada je i bio malo prestrog..
o Konteu nema sta mnogo da se kaze, covek je preporodio ekipu za dva meseca
e sad titula je jos daleko, mada sam nakon ovih par kola blizi verovanju da mozemo da se pobijemo, nego sto sam bio na pocetku.. ne toliko zbog 6 pobeda kao 6 pobeda, nego sto karakterno delujemo kao da smo mi sampioni.. Juve pobedjuje, ali ne rutinira sa pola snage kao prethodnih sezona.. sa druge strane mi delujemo mentalno bas jaki.. sad opet kvalitet je na strani Juventusa, ali opet Konte je Konte
jos jedna stvar koja nije vezana za teren, Inter deluje mnogo ozbiljno van terena.. Suning od kada je kupio klub nije se zaletao, nisu bacali pare, polako su sredjivali racune, pravili dobre poteze i klub sve vise lici u svakom smislu na ozbiljan evropski klub..
Trenutne kvote
Juventus 1,57
Inter 3,75
Napoli 6,5
...
...
Atalanta 51
Roma 67
Lacio 81

Juventus 1,57
Inter 3,75
Napoli 6,5
...
...
Atalanta 51
Roma 67
Lacio 81
- Irriducibili
Milan još jednom demoliran, mogao bi ponovo na Kosmet da igraju sa sebi ravnima
Odavno nisu bile takve standing ovation gostujucem igraču, kakve je dobio Riberi sinoc na San Siru. Velemajstor....
Odavno nisu bile takve standing ovation gostujucem igraču, kakve je dobio Riberi sinoc na San Siru. Velemajstor....
non mollare mai
- Irriducibili
non mollare mai
Preminuo je predsednik Sassuola, Giorgio Squinzi.
Verovatno covek koji je uradio najvise za svoj klub od svih rukovodioca klubova.
On je bio i vlasnik firme Mapei koja je sponzorisala FK.
Verovatno covek koji je uradio najvise za svoj klub od svih rukovodioca klubova.
On je bio i vlasnik firme Mapei koja je sponzorisala FK.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Monogamija
Fiorentina preko Milinkovića do 3 boda. Udineze ne liči na sebe već nekoliko sezona, od kad je Di Natalie završio karijeru.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.