FK Partizan
Moderator: Moderator
- Hamato_YoSHi
Re: FK Partizan
Pozdrav svima, evo i mene. Pa odmah da se cekiram i napisem nesto na temi omiljenog mi kluba. Poseta dosta dobra juce, ali napad i sredina moraju biti ubojitiji i prodorniji. Tesim se da smo juce samo otaljavali posao. Bice interesantno videti nas protiv Malatije, dobrog tima za nase uslove ali nedovoljno iskusnog u Evropi i bez tradicije. Takvi su po navici prolazili lose u Evropi, barem prvih nekoliko godina ucesca. Dobrodoslica Japancu, licno sam ga trenirao i uveren sam u njegove kvalitete.
Salu na stranu, igrac sa dobrom biografijom i velikim potencijalom. Voleo bih da dodje i taj Natho, da Partizan sa njim sklopi pakt. Iskusniji je od nasih i mislim da moze da pomogne.
私は1つの名前しか知りません
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Uz Japanca u Fkp i na forum je stigao "Japanac", pratimo trendove.Hamato_YoSHi wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 4:00 pmPozdrav svima, evo i mene. Pa odmah da se cekiram i napisem nesto na temi omiljenog mi kluba. Poseta dosta dobra juce, ali napad i sredina moraju biti ubojitiji i prodorniji. Tesim se da smo juce samo otaljavali posao. Bice interesantno videti nas protiv Malatije, dobrog tima za nase uslove ali nedovoljno iskusnog u Evropi i bez tradicije. Takvi su po navici prolazili lose u Evropi, barem prvih nekoliko godina ucesca. Dobrodoslica Japancu, licno sam ga trenirao i uveren sam u njegove kvalitete.Salu na stranu, igrac sa dobrom biografijom i velikim potencijalom. Voleo bih da dodje i taj Natho, da Partizan sa njim sklopi pakt. Iskusniji je od nasih i mislim da moze da pomogne.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden

Lista potencijalnih rivala, ukoliko Partizan prođe Malatiju.
VPJTS
VPJTS
Sve sem prvog, eventualno drugog para ukoliko prodje Aris, mada bi tamo imali dobru podrsku.
Može Tun da Tunuje Spartak, a ja da ne moram daleko na gostovanje..
- Hamato_YoSHi
Ziveo Zika i uzdravlju se gledali!CikaZika wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 5:20 pmUz Japanca u Fkp i na forum je stigao "Japanac", pratimo trendove.Hamato_YoSHi wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 4:00 pmPozdrav svima, evo i mene. Pa odmah da se cekiram i napisem nesto na temi omiljenog mi kluba. Poseta dosta dobra juce, ali napad i sredina moraju biti ubojitiji i prodorniji. Tesim se da smo juce samo otaljavali posao. Bice interesantno videti nas protiv Malatije, dobrog tima za nase uslove ali nedovoljno iskusnog u Evropi i bez tradicije. Takvi su po navici prolazili lose u Evropi, barem prvih nekoliko godina ucesca. Dobrodoslica Japancu, licno sam ga trenirao i uveren sam u njegove kvalitete.Salu na stranu, igrac sa dobrom biografijom i velikim potencijalom. Voleo bih da dodje i taj Natho, da Partizan sa njim sklopi pakt. Iskusniji je od nasih i mislim da moze da pomogne.
![]()
![]()
あなたを見つけた
私は1つの名前しか知りません
- Tajler Darden
Dobrodošlica učitelju Jošiju. 
VPJTS
VPJTS
- Hamato_YoSHi
Inace, gostujuci navijaci sinoc na JNA nisu bili Velšani nego Škoti koji su prerano kupili karte 
- Hamato_YoSHi
Istina, video sam ih nekoliko na Slaviji. Gledam plavo-beli dresovi a znam da su ovi crveni, posle se setim o'kle ridjani
私は1つの名前しか知りません
- Tajler Darden
Asano će moći da igra u prvoj utakmici protiv Malatije.
VPJTS
VPJTS
Asano je veoma brz igrač i dosta tehnički potkovan, zaista se nadam da može da se uklopi u sistem rada Save Miloševića.
- Hamato_YoSHi
Odlicno, video sam da je registrovan. Nadam se samo da je fizicki spreman, da je trenirao, mada Japanac je to. ToyotaTajler Darden wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 11:57 pmAsano će moći da igra u prvoj utakmici protiv Malatije.
Mogao bi da bude najbolje pojacanje u poslednjih par godina, po potencijalu.
Btw, Kopitovic je presao u Bate. Mislim da je bolje tako jer ne znamo njegov kvalitet a partizanovci iz CG nisu uvereni, tako mi rekose. Plus bi zauzeo mesto stranca, a to mislim da je nepotrebno u odbrani. Maras bi bio pogodak, nadam se da ce ipak doci.
私は1つの名前しか知りません
I ja sam se bas isprzio na ovog Japanca, ocekivanja su mi velika 
Verujem da je spreman, jer je trenirao sa nekim timom a i Japanac je to, verovatno ne moze sebi da dozovli da dodje nespreman u klub. (Suma, Leonardo)
Verujem da je spreman, jer je trenirao sa nekim timom a i Japanac je to, verovatno ne moze sebi da dozovli da dodje nespreman u klub. (Suma, Leonardo)