KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Za jedne strane mi je muka od ovoliko stranaca kao da smo Makabi,a sa druge je zalosno sto su domaci igraci u velikom broju slucajeva skuplji od ovih amera.Ludo neko vreme.
Pa niko ne trazi da bude ni prva cetvorka niti izmjena, eventualno na neke zicer utakmice da bude u 12 i odigra da odmori Tomas ili ko bude... Njegova uloga u svlacionici je od krucijalnog znacaja.. kazem kao 13. igrac
Pa nek odigra Pecarski te minute, nek se istrpi. Novica moze da ima ulogu u svlacionici i ako ima funkciju kao Kecman.
Pa Pecarski ih je vec imao..a mogli bi Pecarski ove sezonena na poziciji Stefana Jankovica.... tesko drugacije je kao funkcioner t.j. onda ga i dozivljavaju na drugi nacin
Za sad 1000 sezonskih bez rezervisanih, s tim da se uzme u obzir da je vreme godisnjih i da ce dosta ljudi uzimati pocetkom septembra.
“Nije uvek lako, ali je uvek lepo” 
- Tajler Darden
Zamazuju oči ovom cifrom.
Sve ispod sedam hiljada prodatih sezonskih je neuspeh. Do toga je moglo doći uz pravi marketing.
Ionako je to jedino što mogu da pokušaju da učine.
Sve ispod sedam hiljada prodatih sezonskih je neuspeh. Do toga je moglo doći uz pravi marketing.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
7 Hiljada je jako, jako tesko sve preko 4 k je uspjeh ogroman, mada kada ostoja baci dvije bombe na pozicije 2 i 5 ima da krenu sezonske kao ludeTajler Darden wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 6:41 pmZamazuju oči ovom cifrom.
Skroz okej. Vise nego ocekivano. Bice to izmedju 5 i 8 k. Zavisi od bombi kako ce pucati.
“Nije uvek lako, ali je uvek lepo” 
- Hamato_YoSHi
Morali su biti malo kreativniji sto se tice sezonskih. Marketing jako slab, nastavljaju po starom. Uvesti neke pakete, poklone...ne znam zasto je to tako tesko. Sve ispod 7K prodatih je neuspeh.Tajler Darden wrote: ↑Fri Aug 02, 2019. 6:41 pmZamazuju oči ovom cifrom.
私は1つの名前しか知りません
4500 je rekord a to je bila sezona nakon f4, prosle je prodato nepune 4000 ove sezone su karte duplo skuplje a vi ocekujete 7000 to je poprilicno smijesno.. 5 hiljada bi bio san
- Tajler Darden
Napisali smo i koji su preduslovi da bi bio prodat taj kontigent karata.
Partizan je poslednjih godina postao mesto uhlebljenja za nesposobnu poslušnu omladinu... Gomila je tu devojčica i dečaka, svi su neki pr tim, a zapravo su ništa.
Partizan je poslednjih godina postao mesto uhlebljenja za nesposobnu poslušnu omladinu... Gomila je tu devojčica i dečaka, svi su neki pr tim, a zapravo su ništa.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Na stranu sad o stvarima van terena, kako je - tako je. Mnogo toga je realnost današnje Srbije i o tome je glupo i polemisati. Moje je mišljenje bilo da su sezonske preskupe za stanje i ekonomiju u društvu, ali prodaja ide dobro (relativno dobro barem), tako da je sve u redu. Mislim da preko 5k nije realno, niti bi trebalo time da se opterećuje van kluba. Bilo 5 ili 10 k, to svakako pokriva samo jednog ili dva odlična igrača, ostalo se dobija od sponzora i države...
Nešto drugo kod ovog Partizana nije onakvo kakvo bih ja voleo da bude. I vezano je strogo za teren. Ne igraju klinci, niko već godinama nije u toku sezone eksplodirao i "porastao" od kraja klupe do nosioca. A nekada je tako izlazilo po 2-3 igrača svake godine... Neko će reći da Pecarski, Trifunović, Pažin, Tanasković i nisu neki talenti pa da zato ne dobijaju šansu, a meni to deluje kao mazanje očiju od strane onih koji preferiraju iskustvo, a nemaju hrabrosti da to javno i kažu. Ogroman talenat Deni Avdija nema dobar šut za 3, Zoosman nije imao ništa na elitnom nivou pa je igrao EL, svakom mladom igraču se može naći hiljadu i jedna zamerka kad neko samo to traži - a ne pozitivne strane.
Pecarski je, ma koliko neatletičan, MVP juniorskih šampionata. Kad je Partizan to imao poslednji put? DV je od trećepozivaca pravio legende (čitaj Novica), a sad nam ne valja MVP, ma kakav da je? I ovi drugi, možda nisu elitni prospekti, ali ni sa tim se ne bih složio. Dule Tanasković je potencijal kakav se retko viđa...ali za njih nema mesta u prvom timu? Zar nije bilo bolje umesto udomljavanja raznih i svačijih polovnjaka odabrati 4-5 klinaca i ubaciti u rotaciju od 14 igrača?
Nešto drugo kod ovog Partizana nije onakvo kakvo bih ja voleo da bude. I vezano je strogo za teren. Ne igraju klinci, niko već godinama nije u toku sezone eksplodirao i "porastao" od kraja klupe do nosioca. A nekada je tako izlazilo po 2-3 igrača svake godine... Neko će reći da Pecarski, Trifunović, Pažin, Tanasković i nisu neki talenti pa da zato ne dobijaju šansu, a meni to deluje kao mazanje očiju od strane onih koji preferiraju iskustvo, a nemaju hrabrosti da to javno i kažu. Ogroman talenat Deni Avdija nema dobar šut za 3, Zoosman nije imao ništa na elitnom nivou pa je igrao EL, svakom mladom igraču se može naći hiljadu i jedna zamerka kad neko samo to traži - a ne pozitivne strane.
Pecarski je, ma koliko neatletičan, MVP juniorskih šampionata. Kad je Partizan to imao poslednji put? DV je od trećepozivaca pravio legende (čitaj Novica), a sad nam ne valja MVP, ma kakav da je? I ovi drugi, možda nisu elitni prospekti, ali ni sa tim se ne bih složio. Dule Tanasković je potencijal kakav se retko viđa...ali za njih nema mesta u prvom timu? Zar nije bilo bolje umesto udomljavanja raznih i svačijih polovnjaka odabrati 4-5 klinaca i ubaciti u rotaciju od 14 igrača?
Treba biti prezadovoljan ovom cifrom od 1000+ sezonskih za 5 dana. Na ovakav marketing, organizaciju, cene ja nisam ocekivao ovoliki broj.
E sad, druga je prica sto je sve moglo toliko bolje da se napravi i organizuje, na 100 nacina se moze poboljsati taj broj.
Ali kada je vec ovako, ova brojka je odlicna.
E sad, druga je prica sto je sve moglo toliko bolje da se napravi i organizuje, na 100 nacina se moze poboljsati taj broj.
Ali kada je vec ovako, ova brojka je odlicna.
Partizan nikada nije imao klince koji su ovoliki kvalitet u svojim generacijama. Naravno, puno imaju mana, mladi su to igrac, sto je logicno, ali tu nosioci reprezentacije (Peca i Trifa), meni omiljeni Dule Tanaskovic, veliki potencijal. To su oni sto su "omirisali" prvi tim. Tu su bili Pazin, Milijasevic, ekstremni talenti. Ali, sva je prilika da niko nece dobiti sansu.
O Peci sam pisao, tu sam i obrazlozio zasto mislim da je krivica pola - pola. Medjutim, Dule Tanaskovic je meni neko ko se najvise svidja. Hocemo da mu trazimo manu? Spor je, nedovoljno atletski razvijen, ali trenutno. Uz ogroman rad i to ce unaprediti. Perfektan kosarkaski njuh, dobar sut sa poludistance,izuzetno dobro cita igru.
Meni je najvise zasmetalo, treci mec finala KLS, na centru Gagic i Jankovic koji se smenjuju. Obojica prvo skok ne mogu da zagrade, drugo prave gomilu glupih i nepotrebnih faulova i trece napadacki ucinak nemaju. I sada gledajuci utakmicu, ja se pitam sta to Dule moze gore od njih da uradi? Jedino sto mi pada je da pravi nesportski faul i na kraju detalj koji mozda i odlucuje je nesportski faul Nikole nad Beronom. I onda se pitam sta se dobije ovim? Nista.
Gde je bolji N. Jankovic trenutno? Misljenja sam da je brzi u piku u roku i da je spremniji za vise trcanja. Medjutim taj pik, koji on dobro roka ka kosu, nije dovoljan, jer on samo na cistom terenu, "livadi", moze da poentira, bilo kakav kontakt ili neko da mu zasmeta on to tesko resava, dovodi do gubljenja zivaca...
I sada cu se jako razocarati, ako Dule ne bude treci centar. Velika bi steta bila...
O Peci sam pisao, tu sam i obrazlozio zasto mislim da je krivica pola - pola. Medjutim, Dule Tanaskovic je meni neko ko se najvise svidja. Hocemo da mu trazimo manu? Spor je, nedovoljno atletski razvijen, ali trenutno. Uz ogroman rad i to ce unaprediti. Perfektan kosarkaski njuh, dobar sut sa poludistance,izuzetno dobro cita igru.
Meni je najvise zasmetalo, treci mec finala KLS, na centru Gagic i Jankovic koji se smenjuju. Obojica prvo skok ne mogu da zagrade, drugo prave gomilu glupih i nepotrebnih faulova i trece napadacki ucinak nemaju. I sada gledajuci utakmicu, ja se pitam sta to Dule moze gore od njih da uradi? Jedino sto mi pada je da pravi nesportski faul i na kraju detalj koji mozda i odlucuje je nesportski faul Nikole nad Beronom. I onda se pitam sta se dobije ovim? Nista.
Gde je bolji N. Jankovic trenutno? Misljenja sam da je brzi u piku u roku i da je spremniji za vise trcanja. Medjutim taj pik, koji on dobro roka ka kosu, nije dovoljan, jer on samo na cistom terenu, "livadi", moze da poentira, bilo kakav kontakt ili neko da mu zasmeta on to tesko resava, dovodi do gubljenja zivaca...
I sada cu se jako razocarati, ako Dule ne bude treci centar. Velika bi steta bila...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Za Duleta bi moralo da bude mesta u 12. Ja bih ga malo i na 4 gurao, iako je jasno da ce kroz karijeru igrati 5. Za razliku od ostalih klinaca koje smo na kilo pokupovali prethodnih sezona, obecavsi im sve i svasta, dete je kluba, zna sta je Partizan i verujem da je i odnos prema klubu pravi.