KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Cestitke momcima na trofeju, jos da vidimo ko ce biti taj bek 
Odusevilo me je kako smo stisli u 4/4, 4 poena, kao u vaterpolu...
Vrhunski odigrana utakmica, jedino ne znam sta je Bircina uloga, osim kao neke amajlije
Je l' zna neko kakva je ta Venecija u odnosu na proslu godinu? Na koga obratiti paznju?
Gledajuci roster samo ovaj Vidmar mi je poznat (mada ja slabo pratim, da ne pljujete odmah ako sam preskocio neko veliko ime
)
Vrhunski odigrana utakmica, jedino ne znam sta je Bircina uloga, osim kao neke amajlije
Je l' zna neko kakva je ta Venecija u odnosu na proslu godinu? Na koga obratiti paznju?
Gledajuci roster samo ovaj Vidmar mi je poznat (mada ja slabo pratim, da ne pljujete odmah ako sam preskocio neko veliko ime
Fino smo odradili ovaj superkup, ima tu jos prostora. Dobro delujemo za sada, bez poraza cini mi se, malo podsecamo na CZ sa pocetka prosle godine.
Sad krece prava kosarka, da vidimo mozemo li sta u tom EC...
Sad krece prava kosarka, da vidimo mozemo li sta u tom EC...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Iskreno ja sam odusevljen. Pristup utakmicama koji smo imali na ovom turniru je prosto fantastican. Odbrana na momente neverovatna. Tomas je apsolutno zasluzeno izabran za MVP-a turnira i stvarno pokazuje da ce biti ozbiljno pojacanje. Da se ne prenemazem mnogo, sve cestitke igracima i strucnom stabu na osvojenom prvom Super kupu za klub i ujedno prvom trofeju u novoj sezoni. Jedan bas lep vikend za svakog kome su crno-bele boje pri srcu.
- White Mamba
Ja sam zadovoljan, trofej, brat od tetke ubacio 3+1.. 
Bez zezanja sad, intenzitet igre na zavidnom nivou, rotacije defanzivno dobre cini mi se..
Spremni smo odlicno, mada smo nekad prenesebicni
Lepo ovo izgleda
Bez zezanja sad, intenzitet igre na zavidnom nivou, rotacije defanzivno dobre cini mi se..
Spremni smo odlicno, mada smo nekad prenesebicni
Lepo ovo izgleda
Tu je i Mitchell Watt koji je igrao za Albu koliko se secam, Austin Daye iz NBA i Galate, Julyan Stone koga znam samo po imenu jer se vukao malo po NBA i NBDL, iskusni Bruno Cerella, Bramos koji je igrao za PAO 2-3 sezone...sve u svemu grupa iskusnih igraca na stranu sto ostale ne znam ali tu su Cekic i Pavlakajupol wrote: ↑Sun Sep 29, 2019. 10:29 pmOdusevilo me je kako smo stisli u 4/4, 4 poena, kao u vaterpolu...
Vrhunski odigrana utakmica, jedino ne znam sta je Bircina uloga, osim kao neke amajlije![]()
Gledajuci roster samo ovaj Vidmar mi je poznat (mada ja slabo pratim, da ne pljujete odmah ako sam preskocio neko veliko ime)
Last edited by Tommen on Sun Sep 29, 2019. 10:51 pm, edited 3 times in total.
Utiske ću izneti kad nadjem prepisku sa tvitera gde si me ubedjivao da smo u najboljem slučaju drugi
mislim, u suštini nebitan trofej, ali kao što sam i pisao, imamo puno prostora za napredak, manje više svi željni dokazivanja i svi u potrazi za breakout sezonom i to treba da nam bude glavna prednost u odnosu na preiskusne cigane, koji igru baziraju na par igrača kojima je karijera u padu.
treba nam i to pojačanje, ali ga treba i pažljivo birati. bez divljaka, paziti da se ne remeti uloga Jaramazu i Zagorcu pre svega...
-
Dragan Mance
Mene nervira nipodaštavanje sadašnjeg tima i rostera. I to od nazovi Grobara kome su svi drugi bolji osim tvoga tima. Ako je nebitan trofej, kako se utrkuju izvestiti, zašto su onda cigani posle Primorske terali Lorenca Brauna i pljuvali pojedince. Nema nebitnih turnira. Sve se igra za istoriju i prestiž. Sviđa mi se ovakav energetski Partizan. Volim što možemo zapretiti i naškoditi protivniku na razne načine. Kada se sve kockice slože bićemo itekako takmac za sve trofeje.
Prvi od 5 trofeja ove sezone 
Meni ovo odlicno deluje. Uz Tomasa za koga mislim da ce biti najbolji igrac tokom cele sezone, uvek moze neko drugi da iskoci.
Hemija u ekipi mi deluje sjajna, to ce Novica odrzavati na visokom nivou tokom cele sezone.
Aj sada po brejk u Italiji.
Meni ovo odlicno deluje. Uz Tomasa za koga mislim da ce biti najbolji igrac tokom cele sezone, uvek moze neko drugi da iskoci.
Hemija u ekipi mi deluje sjajna, to ce Novica odrzavati na visokom nivou tokom cele sezone.
Aj sada po brejk u Italiji.
-
Dragan Mance
Nije Venecija bauk. Bacio sam pogled na roster gde sam posebno zapazio dva imena - Majka Bramosa i Ostina Deja. Obojica važe za dobre strelce, pogotovo znam kvalitete Deja. Ako uđe u šut može biti preterano neprijatan.
Pod koševima očekujem Parahuskog u pravom svetlu. Treba odgovoriti na snagu Gašpera Vidmara.
Pod koševima očekujem Parahuskog u pravom svetlu. Treba odgovoriti na snagu Gašpera Vidmara.
Svidja mi se ono sto Mozli radi, a to sam primetio i u italiji dok je igrao. Vrlo cesto gradi i gura se sa protivnickim najvisim igracem kako bi ostali mogli da pokupe skok. Ocisti reket i obavi 2/3 posla za saigrace. Ne znam jel uopste uhvatili nesto pod nasim kosem (mada su prilicno tanki na tim visokim pozicijama, ali ipak...) ?
Videcemo kako ce to izgledat protiv fizicki jacih centara, ali ako moze i sa njima da se nosi (verujem da moze, ali videcemo oni koji su visi po 10ak cm od njega kako ce ici), onda je to top stvar za nas. Zrtvuje svoj, ali omogucava ostalima da lakse dodju do lopte.
Od prvog meca pre mesec ipo dana pa sve do danas mi se cini kao da se nesto fizicki srozao u odnosu na ono iz italije. Tamo je leteo po terenu.
Videcemo kako ce to izgledat protiv fizicki jacih centara, ali ako moze i sa njima da se nosi (verujem da moze, ali videcemo oni koji su visi po 10ak cm od njega kako ce ici), onda je to top stvar za nas. Zrtvuje svoj, ali omogucava ostalima da lakse dodju do lopte.
Od prvog meca pre mesec ipo dana pa sve do danas mi se cini kao da se nesto fizicki srozao u odnosu na ono iz italije. Tamo je leteo po terenu.
"History has the name - Conor McGregor"
Ja sam iskreno iznenađen...Selekcija ekipe mi nije ulivala optimizam pred sezonu (zato sam ja navijač
),ali mi nekako dobijamo sve i prebijamo sve 
Da li će se ova rapsodija nastaviti videćemo ali sa pravim pojačanjem pravićemo cirkus,ozbiljni smo...
Samo bez loženja i polako...
Da li će se ova rapsodija nastaviti videćemo ali sa pravim pojačanjem pravićemo cirkus,ozbiljni smo...
Samo bez loženja i polako...
Cekamo kraj sezone, ja cak i opkladu mogu da ti predlozim?Grba wrote: ↑Sun Sep 29, 2019. 10:42 pmUtiske ću izneti kad nadjem prepisku sa tvitera gde si me ubedjivao da smo u najboljem slučaju drugi![]()
mislim, u suštini nebitan trofej, ali kao što sam i pisao, imamo puno prostora za napredak, manje više svi željni dokazivanja i svi u potrazi za breakout sezonom i to treba da nam bude glavna prednost u odnosu na preiskusne cigane, koji igru baziraju na par igrača kojima je karijera u padu.
treba nam i to pojačanje, ali ga treba i pažljivo birati. bez divljaka, paziti da se ne remeti uloga Jaramazu i Zagorcu pre svega...
- Misa Baksuz
Što se tiče Venecije radi se o vrlo iskusnoj ekipi. Mahom su to igrači 30+ godina. Igraju u puno sporijem ritmu od Partizana i tu ja vidim ključ pobjede. Ako odigramo kao jučer utakmicu brzog tempa mislim da oni u takvoj utakmici nemaju puno šansi. Najveća mana im je upravo ta defanzivna tranzicija. Jako puno poena primaju iz kontranapada i na ne postavljenu obranu.
Što se tiče napada gotovo svi njihovi napadi završavaju pik en rolom. Najviše loptu u rukama ima Filloy, on im je glavni kreator igre. Opasan šuter ali i katastrofalan defanzivac. Mislim da će dok je u igri on biti meta svih naših napada. Šuterski su jako dobra ekipa, kad ih krene mogu pogađat u serijama. Prije svega tu mislim na Filloya, Bramosa, Tonuta i amerikance Chappella i Stonea. Imaju to iskustvo pod košem u Vidmaru koji jako puno poena zabija iz ofanzivnog skoka i tu treba odraditi dobar posao. Od pik en rol obrane igraju kratki show, pokazivanje centara. Igraju zonu 3-2 ali i 2-3 po potrebi.
Kao i svaka talijanska ekipa oni nemaju odgovora na jaku igru u kontaktu. Odigramo li čvrsto u obrani i budemo li trčali u leđa mislim da ne bi trebalo biti problema. Ali ako nas uvuku u spori ritam utakmice sa pozicionim napadima njihove šanse bitno rastu.
Što se tiče napada gotovo svi njihovi napadi završavaju pik en rolom. Najviše loptu u rukama ima Filloy, on im je glavni kreator igre. Opasan šuter ali i katastrofalan defanzivac. Mislim da će dok je u igri on biti meta svih naših napada. Šuterski su jako dobra ekipa, kad ih krene mogu pogađat u serijama. Prije svega tu mislim na Filloya, Bramosa, Tonuta i amerikance Chappella i Stonea. Imaju to iskustvo pod košem u Vidmaru koji jako puno poena zabija iz ofanzivnog skoka i tu treba odraditi dobar posao. Od pik en rol obrane igraju kratki show, pokazivanje centara. Igraju zonu 3-2 ali i 2-3 po potrebi.
Kao i svaka talijanska ekipa oni nemaju odgovora na jaku igru u kontaktu. Odigramo li čvrsto u obrani i budemo li trčali u leđa mislim da ne bi trebalo biti problema. Ali ako nas uvuku u spori ritam utakmice sa pozicionim napadima njihove šanse bitno rastu.
to die by your side is such a heavenly way to die
Vec vidim neki procenat suta za 3, nerealan za Veneciju. 
Bice ovo mnogo nezgodna utakmica, ja nisam neki optimista, ali da vidimo, proslih godina jako malo pobeda na strani smo imali.
Bice ovo mnogo nezgodna utakmica, ja nisam neki optimista, ali da vidimo, proslih godina jako malo pobeda na strani smo imali.