KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Misa Baksuz

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Misa Baksuz » Mon Sep 30, 2019. 11:25 am

Oni su jučer izgubili od Fortituda u Bolonji. Tri dana ranije se jedva provukli kod kuće protiv Trsta a prošli vikend izgubili od Sassarija u produžetku iako su sredinom 3/4 gubili u jednom momentu 20 razlike. Vratili su se u meč ali više Sassarijevim glupostima i ne znanjem nego nekom svojom kvalitetom. Iskreno mene nisu impresionirali. Ako se odigra maksimalno jako na loptu i ako im se podigne puls ritmom utakmice oni tu nemaju nikakve šanse. E sad, koliko nas je potrošio ovaj Superkup ne znam. Nadam se da je ostalo energije da se i ovo odradi kako treba.
to die by your side is such a heavenly way to die

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Sep 30, 2019. 11:32 am

Verujem, iskreno ih nisam gledao, nisam ni nas, 2.5 cetvrtfine na superkupu ukupno, i to poslednje 2.5 cetvrtfinale. Nisam relevantan toliko, ali mi se to gostovanje ne dopada, kao i tajming. Nadam se da gresim...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Sep 30, 2019. 1:28 pm

Nas drug Meda, direktno iz Italije!

Čekićar

Post by Čekićar » Mon Sep 30, 2019. 3:04 pm

Taman sam pomislio da niko nece spomenuti mog omiljenog italijanskog igraca Tonuta,moj glue guy,deo mog sampionskog tima,sraf masinerije😁

Venezia je slabija nego prosle sezone,zadrzali su okosnicu tima...Na pg su vratili Filoja iz Avelina(i Udanoha u paketu)da zameni Markiza Hejnsa a on to ne moze...Doveli jos Capela iz Brindizija koji je suter..

Vidmar je propustio pocetak sezone pa sam se nadao da nece biti spreman medjutim igrao je sinoc u Bolonji...

U Beogradu ih drmamo 20....A u Veneciji jebem li ga,specifican teren,jako cudan,cudne tribine,obruci,sve..druga planeta😁.Gledao sam tamo svakakve hrkljuse tako da tamo zver vrlo lako postaje plen...

Kazandžija

Post by Kazandžija » Mon Sep 30, 2019. 4:25 pm

Ko prenosi KKP ove sezone u EC?

Crna ovca

Post by Crna ovca » Mon Sep 30, 2019. 4:35 pm

Potpuno drugacija atmosfera ce biti sutra u hali nego ona u kojoj su do sada igrali nasi kosarkasi. Bice i dosta nasih navijaca, bice bas bucno i konfuzno na tribinama. Videcemo kako ce ekipa reagovati na sve to, ja se nadam da ce ih to dodatno motivisati, a opet da ne izgore, da ce sacuvati fokus i mirnocu.

Kačite sto vise slika mozete iz Italije. :text-thankyouyellow:

Kazandžija

Post by Kazandžija » Mon Sep 30, 2019. 6:26 pm

Dobro smo izgledali sinoc. Vec se vidi sta Trinkijeri zeli i kakvu cemo kosarku igrati. To nije kosarka na kakvu smo navikli. Igra se brzo, lopta fino ide, dosta se i sutira, i puno se trci. Ima atletike ima brzine. Reklo bi se da igramo modernu kosarku, da se igraci osecaju komforno, deluju opusteno, i iz toga kao i iz ovih pobeda dobijaju samopouzdanje. To je jako vazno na startu sezone, pogoto sa ovim gostujucim rasporedom, da se uhvati dobar ritam, vezu pobede i da ekipa raste. Mnogo bi znacila pobeda sutra.
Ono sto mi se svidja je dobar ucinak i forma domacih igraca, sem Bircevica, sto je i razumljivo i ocekivano. Cini mi se da Trinkijeri zna sta hoce od njega i da ce on to pruziti, samo treba vremena, sigurno mesec ili cak dva. Partijama Zagorca sam prijatno iznenadjen. Jaramaz me vec nije iznenadio, ocekujem da ove sezone eksplodira. Gordic isto jako dobar, al to se i ocekuje. O strancima ste pisali puno pa da ne gnjavim.

Ono sto mi se ne svidja. Iako je jos rano, opasno smo promasili sa Parahovskim. On jeste odlican igrac, i uvek mi se svidjao, al covek se jednostavno ne uklapa u ovu kosarku koju mi igramo. Jasno je sta je Trinkijeri hteo sa njim, ali bojim se da od toga nece biti nista. Gledam sinoc, covek se trudi, proba da trci sa ostatkom ekipe, taman stigne u reket mi dali kos, aj vracaj se nazad. Taman stigne nazad, mi vucemo novu kontru, ne moze da se pokupi. Ok, sredice on tu povredu, podicice formu, sigurno ce odigrati i neke bas dobre utakmice, ali sve u svemu , to nece biti to. Narocito ako se uzme u obzir da je doveden na mesto prvog centra za ogroman novac. Mi igrace za pozicionu igru gde bi on dosao do izrazaja nemamo. Eventualno neka petorka sa Gordicem, Bircevicem da coskari, ali to bas ne obecava. Voleo bih da gresim.

Jos jedna stvar. Ne pamtim kad smo imali ovoliko igraca u rotaciji. Meni se to licno ne dopada, ja volim ekipe koje igraju sa manje igraca, sa koncentrisanijim kvalitetom. Nece Trinkijeriju biti lako da svim igracima odrzi formu, da rasporedi minutazu, da svi budu zadovoljni. Malo ko to moze. Jos ako dovede i beka bojim se da ne bude kontraefekta, jer onda neko ispada.
Da ne ispadne da mracim, jedva cekam sledecu

Misa Baksuz

Post by Misa Baksuz » Mon Sep 30, 2019. 7:07 pm

Ja sam najviše oduševljen sa 26 asistencija. Ne pamtim ovakav protok lopte i kreaciju napada odavno. U 120 zagrebačkih minuta ja nisam vidio ni jednu jedinu sebičnost ili dozu egoizma. Igrač u boljoj poziciji dobija loptu svaki put. I to mi daje nadu da ovaj tim može puno.
to die by your side is such a heavenly way to die

Pavlaka

Post by Pavlaka » Tue Oct 01, 2019. 12:20 pm

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Oct 01, 2019. 12:23 pm

Izjave naših pred večerašnji meč.

Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Oct 01, 2019. 1:27 pm

Karte za vecerasnji mec su rasprodate. Nadam se da su nasi drugari dosli do karata.

dacolik

Post by dacolik » Tue Oct 01, 2019. 1:33 pm

Koliko se očekuje naših noćas?

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Oct 01, 2019. 1:35 pm

Ne znam, mozda ovi sto su tamo znaju, ali cuo sam da idu sve 3 frakcije, da li je tako, ne znam.

пфкдијабетичари

Post by пфкдијабетичари » Tue Oct 01, 2019. 2:17 pm

Oko 15 momaka mi se javilo nemaju karte, jedni stizu pred halu, drugi su u putu, ali kazu da ce probati nekako da udju

Vesely.24

Post by Vesely.24 » Tue Oct 01, 2019. 4:00 pm

Večeras otvaramo sezonu u EC. Očekujem prolazak grupne faze bez većih problema, a za kasnije ćemo videti, mnogo zavisi na koga ćemo posle ići. Vidim nas negde u četvrtfinalu, očekivanja u ovom trenutku za nešto više su za mene mnogo optimistična. Da idemo iz utakmice u utakmicu, pa polako.

Ova ekipa mi nije simpatična uopšte, previše stranaca i igrača koje ne simpatišem. Očekujem od Zagorca da povuče ovu ekipu, krajnje je vreme za tako nešto, nadam se da je sredio glavu i da je pun samopouzdanja. Srećno nam u novoj sezoni, što manje povreda, što više pobeda.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.

Locked