Liga Šampiona
Moderator: Moderator
Re: Liga Šampiona
Zasluzio je Inter bar bod,mada su i oni dosta pali u drugom poluvremenu,sto ima veze i sa Barsom i ako ni oni nisu imali mnogo sansi,al jbg Mesi i Suarez su ipak klasa.Inter stvarno dobar i veceras i tokom pocetka sezone,videlo se i protiv Milana kog su razbili u derbiju da je Konte stvorio dobar tim pre svega.
Ne navijam ni za jedan strani klub,ali ajde da kazem da volim i uvek gledam Barsu kad mogu pa da njih prokomentarisem...oni zadjih godina po meni pre svega imaju problem jer su im igraci previse prepotentni,neretko potcene protivnika,a i generalno Mesi nije kao sto je bio.Trenutno imaju problem sa dva povredjena leva beka i to je veceras igrao Semedo koji se jako slabo snalazi levom nogom te mu je Konte veceras svesno ostavljao prostora.Drugi i najveci problem ove godine je sto Valverde ne zna sta ce sa De Jongom.To je igrac slican kao i Buskets,pa su par utakmica gurali Frenkija napred ili na stranu gde se on uopste ne snalazi,on covek ne dripla,ne pretrcava igraca da bi stekao prednost.Znaci po meni u sistemu koji igra Barsa moraju da izaberu ili on ili Buskets,veceras je menjao Busketsa i vratio Frenkija na njegovu poziciju i to je delovalo dosta bolje...
Inace kakva golcina Zijeha,uh...
Ne navijam ni za jedan strani klub,ali ajde da kazem da volim i uvek gledam Barsu kad mogu pa da njih prokomentarisem...oni zadjih godina po meni pre svega imaju problem jer su im igraci previse prepotentni,neretko potcene protivnika,a i generalno Mesi nije kao sto je bio.Trenutno imaju problem sa dva povredjena leva beka i to je veceras igrao Semedo koji se jako slabo snalazi levom nogom te mu je Konte veceras svesno ostavljao prostora.Drugi i najveci problem ove godine je sto Valverde ne zna sta ce sa De Jongom.To je igrac slican kao i Buskets,pa su par utakmica gurali Frenkija napred ili na stranu gde se on uopste ne snalazi,on covek ne dripla,ne pretrcava igraca da bi stekao prednost.Znaci po meni u sistemu koji igra Barsa moraju da izaberu ili on ili Buskets,veceras je menjao Busketsa i vratio Frenkija na njegovu poziciju i to je delovalo dosta bolje...
Inace kakva golcina Zijeha,uh...
Dinamo poprilicno ozbiljan ove sezone u LS, stvarno moze da se desi "cudo" i da ljudi prezime u LS. Atalanta nema sta da trazi u LS. Obrukase se ozbiljno.
Lokomotivi malo falilo da sokira Juventus na gostovanju i mozda obezbedi 3. mesto u grupi, ali za 3 minuta primise 2 gola i to pri kraju meca.
Olimpijakos se borio protiv Bajerna, ali ipak na srecu Zvezde izgubio 3:2.
Lokomotivi malo falilo da sokira Juventus na gostovanju i mozda obezbedi 3. mesto u grupi, ali za 3 minuta primise 2 gola i to pri kraju meca.
Olimpijakos se borio protiv Bajerna, ali ipak na srecu Zvezde izgubio 3:2.
- Tajler Darden
Atalanta ozbiljno zalutala...
Ako sve bude kako treba, Dinamo brani ogromnu prednost protiv Atalante u međusobnom duelu za proleće u Evropi.
Mada, možda padne Šahtjor na Maksimiru...
Ima li Olmo već sada kvalitet za španski nacionalni tim?
Ako sve bude kako treba, Dinamo brani ogromnu prednost protiv Atalante u međusobnom duelu za proleće u Evropi.
Mada, možda padne Šahtjor na Maksimiru...
Ima li Olmo već sada kvalitet za španski nacionalni tim?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Olmo je opasan igrac, verujem da ima kvalitet vec sada, pa i ako nema potpuno mislim da je na osnovu svega prikazanog zasluzio taj poziv.
Dinamo zasluzio prolaz dalje po svemu prikazanom i siguran sam da ce uspeti da ga obezbede.
Dinamo zasluzio prolaz dalje po svemu prikazanom i siguran sam da ce uspeti da ga obezbede.
- Tajler Darden
Imamo li gol sezone?
VPJTS
VPJTS
majstorija opasna, daleko od gola sezone.
Sa zadnjom linijom Luperto, Melcuit, Di Lorenzo + Kulibali samo je bilo pitanje da li moze Napoli više da da Salzburgu nego što primim.
Ovo sto igraju prva dvojca pomenutih je smeh... Horor.
Srećom pa je Mertens bio raspoložen a Insinje svež sa klupe pa su 3 bila dovoljna za prvo mesto u grupi.
Inače, sa dva gola veceras Dris je pretekao Maradonu, I sada je drugi najbolji strelac u istoriji Napolija.
Pitanje je dana, kada će preteći i Hamika.
Ovo sto igraju prva dvojca pomenutih je smeh... Horor.
Srećom pa je Mertens bio raspoložen a Insinje svež sa klupe pa su 3 bila dovoljna za prvo mesto u grupi.
Inače, sa dva gola veceras Dris je pretekao Maradonu, I sada je drugi najbolji strelac u istoriji Napolija.
Pitanje je dana, kada će preteći i Hamika.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Totenhem nasao i kaznio 48 navijaca koja su prodali karte navijacima CZ.
- Monogamija
Al ga Ajaks šilji u Londonu, a tek 63. minut
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Brižni-ponovo napada
Napoli,Liverpul,Barselona...ne zna se koji je tim šugaviji
Pusti,pusti da te Mozli
Kakvi su ovo rezultati bili sinoc...
Ludilo, steta ne moze se sve ispratiti...
Ludilo, steta ne moze se sve ispratiti...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
- Tajler Darden
Dinamo vodi 2:1.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Dinamo overava Šahtjor.
Velika prilika da uđu u osminu finala.
Velika prilika da uđu u osminu finala.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Au... Šahtjor daje dva gola u ekstra tajmu.
VPJTS
VPJTS