KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2019/20
Jedva čekam prvo pravdanje, kada Ostoja izgubi moć govora. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
@brizni
Jeste, ta.
@tajler
Vec vidjeno, sve opravdano sto radi. Nema tu nista novo...
Jeste, ta.
@tajler
Vec vidjeno, sve opravdano sto radi. Nema tu nista novo...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Kazandžija
Zajebite ove postove sa ribama i smajlijima, daj da se vratimo na pricu o promasajima u prelaznom roku 
Ps. Jel ima tema za sprdnju i zajebanciju?
Ps. Jel ima tema za sprdnju i zajebanciju?
Brižni-ponovo napada wrote: ↑Fri Oct 04, 2019. 12:38 pm
Jel otjerana ona što je jedan član ovog foruma htio da je ženi?
Pravda za M.J.
- Brižni-ponovo napada
Izgubila člansku karticu i dobila otkaz...šteta,bila je lijepa djevojka
Pusti,pusti da te Mozli
- Tajler Darden
Ajde sad kad ste se našalili na račun druga, da se vratimo na temu. 
Pustio bih vas još, nego mi se javio Vesely.24 i rekao da će udeliti banove, ako nastave da mu diraju druga.
Pustio bih vas još, nego mi se javio Vesely.24 i rekao da će udeliti banove, ako nastave da mu diraju druga.
VPJTS
VPJTS
- MorningGlory
Ukoliko je problem ovako dubok sa Artom, ozbiljni klubovi uvek imaju alternative.
Jbg. nije dobro sto se taj nov igrac mora uklapati i uigrati ali srecom se Mozli pokazao kao pun pogodak za novac koji igra pa moze da premosti malo to...Odluku moraju doneti brzo.
Vidi se da igra osakacen...jedva se vuce po terenu. Ne znam koliko su ozbiljne te povrede ali bi nam zdrav Art sigurno doneo puno. Porblem je koliko ga treba cekati da udje u ritam? Ta arogancija mozda jos veci problem...
Jbg. nije dobro sto se taj nov igrac mora uklapati i uigrati ali srecom se Mozli pokazao kao pun pogodak za novac koji igra pa moze da premosti malo to...Odluku moraju doneti brzo.
Vidi se da igra osakacen...jedva se vuce po terenu. Ne znam koliko su ozbiljne te povrede ali bi nam zdrav Art sigurno doneo puno. Porblem je koliko ga treba cekati da udje u ritam? Ta arogancija mozda jos veci problem...
Pa dobro, imaju sigurno alternativu, ali opet pucas mnogo vise kinte nego sto si mogao puci. Vidmar duplo jeftiniji. Mislim mogu tako do sutra, pa jednom ce ubosti igraca.
A sta je sa Nikolom Jankovicem? Za koliko on igra i sta igra i ko ga je doveo? Tanaskovicu ne dati sansu nego njemu je stvarno atentat na kosarku.
A Peiners? Koliko su zbirno ta trojica, a koliko daju na terenu?
Katastrofalni potezi...
A sta je sa Nikolom Jankovicem? Za koliko on igra i sta igra i ko ga je doveo? Tanaskovicu ne dati sansu nego njemu je stvarno atentat na kosarku.
A Peiners? Koliko su zbirno ta trojica, a koliko daju na terenu?
Katastrofalni potezi...
- Tajler Darden
Kakvi su potezi videćemo na kraju sezone.
Četiri gostovanja, četiri pobede, mnogo rezerve, a panika na maksimumu.
Uopšte, previše se potencira novac. Kao da je ovo prvi put da se neki igrač promašio.
Četiri gostovanja, četiri pobede, mnogo rezerve, a panika na maksimumu.
Uopšte, previše se potencira novac. Kao da je ovo prvi put da se neki igrač promašio.
VPJTS
VPJTS
Pa nije, ali ovo ti je najskuplje pojacanje, pa mozda ikada. Sacekao bih i ja, ali da se ne iznenadimo ako dodje vrlo brzo do kraja saradnje.
Ali, ono sto radi Nikola Jankovic je velika sramota za kosarku. Tu ne moramo cekati nista...
Ali, ono sto radi Nikola Jankovic je velika sramota za kosarku. Tu ne moramo cekati nista...
- Tajler Darden
Ne moramo.
Samo mi nije jasno čemu ovoliko mračenje trenera i igrača? Treba li svaki meč da bude po 30 razlike?
Na osnovu prvog meča u EK Peiners je katastrofa i promašaj. Ne kažem da neće biti, ali sačekajte malo.
Zašto je Parahovski veći zločin od Batice Milutinovića?
Samo mi nije jasno čemu ovoliko mračenje trenera i igrača? Treba li svaki meč da bude po 30 razlike?
Na osnovu prvog meča u EK Peiners je katastrofa i promašaj. Ne kažem da neće biti, ali sačekajte malo.
Zašto je Parahovski veći zločin od Batice Milutinovića?
VPJTS
VPJTS
Nije do rezultata, do koncepta je.
Parahovski najskuplji ikad ko zna od kada, mozda i ikada, to je najvaznije. I Batica nije bio prva opcija, vise je promasaj u ravni sa Nikolom Jankovicem.
Pa dupliran igrac sa Radetom, a drugo takodje skup, izuzetno skup. Za te pare si mogao daleko bolje da dovedes, mislim da imaju bilo kakav doprinos, ako nista.
Parahovski najskuplji ikad ko zna od kada, mozda i ikada, to je najvaznije. I Batica nije bio prva opcija, vise je promasaj u ravni sa Nikolom Jankovicem.
Pa dupliran igrac sa Radetom, a drugo takodje skup, izuzetno skup. Za te pare si mogao daleko bolje da dovedes, mislim da imaju bilo kakav doprinos, ako nista.
- Tajler Darden
Ako koncept dovede do EL, je l neće valjati?
Video sam kad je Batica udario BAT, koliko je mali promašaj bio. Baš u rangu Jankovića shodno svojim kvalitetima i tržištu tih godina.
Opet, zašto se toliko potencira novac? Plaćaš li ti iz svog džepa igrača?
Pisao je Gogo (većina nas ga zna) koliko je Partizan mogao koštati izvesni Petrov... 50x veći zločin od Parahovskog.
Svaka druga strana novac, novac, novac... Zvezdi juče od svih pojačanja samo Gist odigra nešto.
Ne vidim drvlje i kamenje nigde. Tomić od kraja juna ima 95% tima sklopljenog i ne liči ni na šta.
Ovde bi se Trinkijeri polio govnima automatski.
Video sam kad je Batica udario BAT, koliko je mali promašaj bio. Baš u rangu Jankovića shodno svojim kvalitetima i tržištu tih godina.
Opet, zašto se toliko potencira novac? Plaćaš li ti iz svog džepa igrača?
Pisao je Gogo (većina nas ga zna) koliko je Partizan mogao koštati izvesni Petrov... 50x veći zločin od Parahovskog.
Svaka druga strana novac, novac, novac... Zvezdi juče od svih pojačanja samo Gist odigra nešto.
Ne vidim drvlje i kamenje nigde. Tomić od kraja juna ima 95% tima sklopljenog i ne liči ni na šta.
Ovde bi se Trinkijeri polio govnima automatski.
VPJTS
VPJTS
Pa kada imas Duleta Tanaskovica, a stavis Nikolu Jankovica ispred, onda si stvarno za debelu kritiku. Za to ne moze da se opere. Ako dodje do EL, svaka cast, ali i ovo je najveci budzet KKPa u istoriji, pa je valjda logicno da i to uradi ili smo zaboravili sta su nam nekada bili uspesi?
Ne moze niko da bude veci promasaj od Parahuskog, ako ovaj ode posle mesec, dva. Jer nista nije doprineo, a ulupano je najvise u njega.
Pitanje je cije su to pare
Kao i kada je bilo prosle godine, Roming networks, kako vec kompanija.
Problem je ako se nagomilane dug, a sta si ostavio iza sebe? Trofeje, igrace?
Slozicemo se jedno, ovo je sezona ili ili.
Ne moze niko da bude veci promasaj od Parahuskog, ako ovaj ode posle mesec, dva. Jer nista nije doprineo, a ulupano je najvise u njega.
Pitanje je cije su to pare
Slozicemo se jedno, ovo je sezona ili ili.