FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Batica ubica

Re: FK Partizan

Post by Batica ubica » Sun Oct 06, 2019. 8:33 pm

Mnogo loše pripremljena utakmica, Savo promašio baš sve danas.
Prva stvar, dao je Ćeli odmor i Urošević igra na kontra strani a Pešukić ni na klupi. Prva i najveća greška.
Druga stvar Asano sa 173cm u špicu u ovakvim utakmicama ne znači ništa jer ne može da sačuva i zagradi ni pored deteta iz sedmog razreda, a Gigića nema ni na klupi.
Treća stvar Lutovac ni na klupi, dok naša krila nisu napravila ništa celu utakmicu. Danas je takav igrač bio preko potreban.
Stevanović ne može da igra desetku.
Tošić i Lazar ništa, Asano još gori od njih. Natho nešto i igrao ali nije mogao sam. Šćekić radio i dobre i loše stvari, često na vetrometini.
Ostojić u drugom lako ispadao, Pavlović naš najbolji igrač danas (valjda dovoljno govori o našoj utakmici).
Šehović ono je strašno šta se naziva talentom. Suma nešto pokušavao ali slabo. Ja ne znam kako je Stojke ostao koncentrisan...
Suđenje.....
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Dovla_

Post by Dovla_ » Sun Oct 06, 2019. 8:39 pm

Možda se profa obrati tviter fanovima i kaže zašto nemamo rezervnog špica ili desnog beka.

A ne iskenjaće se nešto na latinskom opet...

Nije Savo mnogo kriv,da rotira mora a što nema sa kim nije on kriv već smradovi u foteljama koji su se ušuškali na krilima SAMO njegovog uspeha .
Možemo da mlatimo moglo je ovo ili ono ali mi nemamo klupu.

Bolje Dević sa 35 da nam sedi na klupi nego Gigić sa 22

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Sun Oct 06, 2019. 8:43 pm

PA LJUDI,I MURINJO BI SE POGUBIO U OVOM BRLOGU A NE SAVO KOME JE OVO PRVI KLUB KOJI VODI!

Nije problem u treneru,stručnom štabu i igračima!
Klub nam ne mogu odbraniti trener i kapiten.
Vučelića mrzim isto koliko i cijeli fss majku im mrtvu u drob jebem
Pusti,pusti da te Mozli

MMM

Post by MMM » Sun Oct 06, 2019. 8:46 pm

Bas, bas,lose izdanje ali naravno to ne potire cinjenicu oko (ne)regularnosti domace lige. Bolje igrati domacu da se obezbedi Evropa, a LE da bude priroritet i sto dalje gurati tamo. Nema smisla davati podrsku dolaskom na stadion ovakvoj nakaradnoj ligi vec mozda naredni mec gledati ispred stadiona i pevati Partizanu.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Oct 06, 2019. 8:57 pm

Blago vama kad možete o fudbalu. :D

Govnjiva motka i samo udri.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Oct 06, 2019. 9:26 pm

Svaka analiza je suvisna.

I slepac vidi i corav cuje.

Samo jos vise voleti Partizan!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

dacolik

Post by dacolik » Sun Oct 06, 2019. 9:28 pm

Ja sam nocas zavrsio sa pracenjem ling long super lige,ako vi braco mazohisti imate jos snage ,gledajte... Zdravlje treba sacuvati prije svega.
Svaka cast Savu ,svim igracima i ostatku strucnog staba koji su se lavovski borili ali okolnosti su takve da bi nam dzabe bilo da ih dobijemo sva 3 puta u derbi.
Smrt fasizmu,zivio Partizan!

Dovla_

Post by Dovla_ » Sun Oct 06, 2019. 9:32 pm

Može ovo da se osvoji samo da mi podržimo a da naši odigraju maksimalno.Ne trebaju Savu ovakve izjave kritika suđenja DA ali opraštanje od titule ne,mora da motiviše ekipu na 120% utakmicu.

Ima da se igra,setite se 2017.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Oct 06, 2019. 9:39 pm

Neće Savo da laže ni sebe a ni grobarsku javnost. Grdno se varaš Dovla ako misliš da će se 2017. ikada ponoviti. Pa ona je označila kraj poštenog viteštva i borbe za bodove. Od tada kreće stramputica i krađa neviđenih razmera.

Savo je ponesem emocijama, vruće glave samo mislim da će i sutra misliti isto. Nemoguće u sličnim okolnostima uzeti titulu sve i da dobijemo svaki derbi do kraja.

dacolik

Post by dacolik » Sun Oct 06, 2019. 9:41 pm

Dovla_ wrote:
Sun Oct 06, 2019. 9:32 pm
Može ovo da se osvoji samo da mi podržimo a da naši odigraju maksimalno.Ne trebaju Savu ovakve izjave kritika suđenja DA ali opraštanje od titule ne,mora da motiviše ekipu na 120% utakmicu.

Koja titula i kojih 120% covjece? Vidis li ti da mogu ljudi da sviraju sto god pozele i to u kontinuitetu iz kola u kolo... ni sve 3 pobjede u derbijima nam ne znace puno .

Walt

Post by Walt » Sun Oct 06, 2019. 10:17 pm

Teško se može reći nešto o fudbalu. Oni posle onakvog šamaranja na derbiju imaju obraz da kradu ovako. Što je najgore većina njihovih navijača nema ništa protiv.

Grba

Post by Grba » Sun Oct 06, 2019. 10:37 pm

mogao je i Savo bolje, morala je i famozna uprava bolje, ali zaista teško je držati motivaciju nakon svih dešavanja. to je najteži izazov za savu.

mi smo po svemu zaslužili prvo mesto, ali jbg, protiv nekih stvari se i ne može.

Podbara

Post by Podbara » Sun Oct 06, 2019. 11:50 pm

Tajler Darden wrote:
Sun Oct 06, 2019. 8:17 pm
Majku vam jebem lopovsku.
! ! !

jupol

Post by jupol » Sun Oct 06, 2019. 11:55 pm

Dovla_ wrote:
Sun Oct 06, 2019. 9:32 pm

2016/17. nam se potrefilo da u nizu od 30 i nesto utakmica bez poraza uspemo da okrenemo i bar 2-3 ovakve planirane kradje, racunajuci i onaj golaut derbi. Da smo to uspeli danas, mogli bismo da pricamo. Nije i dalje gotovo, ali su mnogo manje sanse nego tada. Slazem se da Savo ne treba da se oprasta od titule vec drugi put, a tek poceo oktobar. Odigrati sve maksimalno i naterati Terzu da se sto vise zaduzi kod filijala. Srbi su to, svako od njih prvo pita "a sta imam ja od toga?". Sto vise ima takvih, vece su sanse za zajeb. Najgore bi bilo pasti u bedak i pustiti da naprave razliku.

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Oct 07, 2019. 12:18 am

Treba opet sad 30 tekmi da pobedimo i da se srecno dogodi da oni kiksnu i uzmes titulu...

Kiksaju svi, to je normalno, kao protiv TSC, jbg nece u gol, ali ovo, ovo nije normalno.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked