KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Pa ne znam ko je sve na tržištu, a dostupan Partizanu... Nisam detaljno gledao
Isle su price da je Partizan spremio lep novac za beka, da se tu nece stedeti.
Ali ko su npr bekovi koji su na tržištu?
I mene zanima isto pitanje?
Kilpatrick, John Holland, Dwight Buycks, John Jenkins, Ivan Almeida, Jason Rich.
Holland je gotov, taj igra za pare samo i u ligama gde je cirkus, kao i Buyucks. E sad mislim da Jenkins ne bi uradio dobar posao jer osim spot up šuta, nema ništa...
Rich jeste dobar igrač... Almeida je 3ka,u small ballu igra i 4. On bi bio npr idealno pojačanje za Mornar, Igokeu i taj nivo
Rich jeste dobar igrač... Almeida je 3ka,u small ballu igra i 4. On bi bio npr idealno pojačanje za Mornar, Igokeu i taj nivo
Kada je ovaj NBA Cut? Je li nedelju dana prije pocetka lige?
Jenkins je mislim ofazivno dosta bolji od Paiga...
Almeida je interesantan igrac.
Slazem se za Richa.
Almeida je interesantan igrac.
Slazem se za Richa.
- Irriducibili
Mi imamo samo četiri beka u rotaciji, pritom Trinkijeri često igra sa trojicom u petorci. Sve i da zanemarimo uvek prisutnu opasnost povrede, oni ne mogu izdržati tempo utakmica koji nas očekuje. Jeste Trinkijeri pominjao minutažu, želim da verujem da mu je cilj da postojece razigra, da ih dolazak ozbiljnog igrača ne bi sasekao. Trener je koji voli da igra sa više igrača u rotaciji i to me hrabri da necemo ostati na postojecem kadru. Mada trenutno imamo vecih problema od bekova
non mollare mai
-
bogotac licno
pejdz 9igrac u rotaciji jos stranac placen 250
pejdu su problem zato sto izgleda kao nerazvijeni srednjoskolac cak i za srednjoskolce
a opet i tako jadan ,fizicki ,je nas najbolji defanzivac na perimetru ,zamisli ti onda kolko smo niajebali kad nam je prekratki bek perimetar defender
koi je almeida, almeida je prezime nekog argentinca koji igra za colon (na latinskom debelo crevo) i pravi po dva zuta kartona na utakmici -tu smo poziciju dobro popnuli sa scekicem visok jak i bije
ima nesto i u prezimenima i sportasa
inace valjalo bi ici tofas gledati mejiju najboljeg plejmejkera turskog prvenstva pozdraviti ,kako coek sto stariji to sve timski igrac bolji
- Irriducibili
Nisam siguran da ce Mejia igrati, nije ga bilo ni protiv Limoža, a ni sad za viksnd u domacem prvenstvu
non mollare mai
Jel ima neka skrivena fora sa tim pominjanjem plata u nedogled ili sam propustio nesto?
"History has the name - Conor McGregor"
Jos jedna dobra provera danas, Tofas je u prvom mecu pobedio Limoz. Nova dvorana prvi put ove sezone zvanicno. Ocekujem i dobru brojku, za Arenu i ne toliko, ali generalno 10k+ ljudi.
Tomas neizvestan, ostali bi trebali da budu spremni.
Tomas neizvestan, ostali bi trebali da budu spremni.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Brižni-ponovo napada