KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Tomas je dobio neki udarac valjda protiv Venecije.
Trebalo bi da se izadje na kraj sa Tofašem inače džaba sve iz Venecije. Bez Tomasa će biti teško, sa njim, bićemo lišeni neizvesne završnice.
Raduje što je počela akademska godina, a prof. Koprivica je i dalje tu!
Trebalo bi da se izadje na kraj sa Tofašem inače džaba sve iz Venecije. Bez Tomasa će biti teško, sa njim, bićemo lišeni neizvesne završnice.
Raduje što je počela akademska godina, a prof. Koprivica je i dalje tu!
Dobio je neki jak udarac u Veneciji. Nadam se da ce mu ubrizgati nesto pa da leti po terenu
Zbog cuvenih frakcija, kapacitet nivoa 200 ce biti smanjen veceras na 7000. Zbog toga, ocekuje se solidna poseta i na nivou 400.
- Brižni-ponovo napada
Hvala momci:)
Eno Novica školuje na treningu
Ja očekujem da Tomas ipak noćas izađe
Eno Novica školuje na treningu
Ja očekujem da Tomas ipak noćas izađe
Pusti,pusti da te Mozli
Tofaš Outlook:
Trener: Orhun Ene, brza, napadačka košarka, velika sloboda igračima u donošenju odluka.
Stranci: Verovatno bez najboljeg igrača večeras, Sammy Mejia. Od prošle godine izgubili centra, NBA plejmejkera i Kenny Kadji-ja, bez adekvatnih zamena...
Sada ekipu čine centar Devin Williams, koji baš dominira. Igraju dosta na njega...DJ White, nekada NBA, sada veteran koji skuplja pare, Matt Lojeski koji je stalno u povredama (dosta kreira u Tofašu, to je novost) i scoring PG Tarik Phillip koji nije nivo Eurocupa, jer osim poena i nekonstantnog šuta nema šta da ponudi.
Domaći: za večeras upitan Bariš Ermiš, dobar PG, pass first. Videćemo da li će igrati. Vredni pomena još samo mladi Mustafa i Berk Ugurlu.
Bez Mejie, Tofašu kvalitet pada 20-30%, i bez Ermiša je to prosečan tim. Moja procena 10-15 razlike za Partizan, pobeda ne bi smela da dođe u pitanje ni jednog trenutka...
Trener: Orhun Ene, brza, napadačka košarka, velika sloboda igračima u donošenju odluka.
Stranci: Verovatno bez najboljeg igrača večeras, Sammy Mejia. Od prošle godine izgubili centra, NBA plejmejkera i Kenny Kadji-ja, bez adekvatnih zamena...
Sada ekipu čine centar Devin Williams, koji baš dominira. Igraju dosta na njega...DJ White, nekada NBA, sada veteran koji skuplja pare, Matt Lojeski koji je stalno u povredama (dosta kreira u Tofašu, to je novost) i scoring PG Tarik Phillip koji nije nivo Eurocupa, jer osim poena i nekonstantnog šuta nema šta da ponudi.
Domaći: za večeras upitan Bariš Ermiš, dobar PG, pass first. Videćemo da li će igrati. Vredni pomena još samo mladi Mustafa i Berk Ugurlu.
Bez Mejie, Tofašu kvalitet pada 20-30%, i bez Ermiša je to prosečan tim. Moja procena 10-15 razlike za Partizan, pobeda ne bi smela da dođe u pitanje ni jednog trenutka...
Diante Garett je bio dosta vazan sraf njihove igre prosle sezone, dosta su slabiji bez njega.Oldican igrac.
Нисам нешто одушевљен крајем сезоне највише због непостојања реакције наше управе. Разочаран сам.
Али први меч у Арени сам планирао да идем и испоштујем хајп. Надам се да ћемо добити потврду брејка у Венецији вечерас.
Али први меч у Арени сам планирао да идем и испоштујем хајп. Надам се да ћемо добити потврду брејка у Венецији вечерас.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Dragan Mance
Nerviraju me te lažne informacije. Prvo je bilo da je Tomas zbog lakšeg udarca radi preventive propustio Igokeu a sada je pod znakom pitanja pred važan okršaj. Drastično se menjaju šanse ukoliko Raša ne bude mogao biti u sastavu.
Valjda nece ni nocas igrati, nadam se da ce biti spreman za Primorsku, pa ako postoji neki rizik bolje svakako da ne igra ovo je pocetak sezone..Dragan Mance wrote: ↑Tue Oct 08, 2019. 5:05 pmNerviraju me te lažne informacije. Prvo je bilo da je Tomas zbog lakšeg udarca radi preventive propustio Igokeu a sada je pod znakom pitanja pred važan okršaj. Drastično se menjaju šanse ukoliko Raša ne bude mogao biti u sastavu.
biće ovde 7k minimum ali razbacani na oba nivoa
Znači ipak nije Trinkijeva prepotentnost neigranje Tomasa protiv Igokea....
ne znam ko je odlučio da se (još uvek) ne dovodi bek, ali po meni odlična odluka... ne zato što nam ne treba, već zato što se daje šansu Jaramazu i Zagorcu da iskorače.... i oni to za sad vrhunski koriste.
ne znam ko je odlučio da se (još uvek) ne dovodi bek, ali po meni odlična odluka... ne zato što nam ne treba, već zato što se daje šansu Jaramazu i Zagorcu da iskorače.... i oni to za sad vrhunski koriste.