KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
vaterpolista

Re: KK Partizan 2019/20

Post by vaterpolista » Tue Oct 08, 2019. 11:24 pm

Crna ovca wrote:
Tue Oct 08, 2019. 11:20 pm
vaterpolista wrote:
Tue Oct 08, 2019. 11:10 pm
Utisak večeri-čildresice.

Laku noć :D
Pfffff, nece biti spavanja sad.
Ona plavusica u sredini :bomb: :bomb:
Za mene moze ona iz drugog reda skroz levo :D

Peskir

Post by Peskir » Wed Oct 09, 2019. 12:47 am

Novica kapitenski. :blue: :blue:
Rade vice kapitenski. :blue:

Cirlidesice, lose, nikakve. Al' ajde, bolje ista nego nista.

Covek koji pusta muziku retard.

Arena ocajna. Atmosfera malo bolja nego u bioskopu.

Pavlaka

Post by Pavlaka » Wed Oct 09, 2019. 12:48 am

Pavlaka wrote:
Tue Oct 08, 2019. 12:29 pm
Tofaš Outlook:

Trener: Orhun Ene, brza, napadačka košarka, velika sloboda igračima u donošenju odluka.

Stranci: Verovatno bez najboljeg igrača večeras, Sammy Mejia. Od prošle godine izgubili centra, NBA plejmejkera i Kenny Kadji-ja, bez adekvatnih zamena...

Sada ekipu čine centar Devin Williams, koji baš dominira. Igraju dosta na njega...DJ White, nekada NBA, sada veteran koji skuplja pare, Matt Lojeski koji je stalno u povredama (dosta kreira u Tofašu, to je novost) i scoring PG Tarik Phillip koji nije nivo Eurocupa, jer osim poena i nekonstantnog šuta nema šta da ponudi.

Domaći: za večeras upitan Bariš Ermiš, dobar PG, pass first. Videćemo da li će igrati. Vredni pomena još samo mladi Mustafa i Berk Ugurlu.

Bez Mejie, Tofašu kvalitet pada 20-30%, i bez Ermiša je to prosečan tim. Moja procena 10-15 razlike za Partizan, pobeda ne bi smela da dođe u pitanje ni jednog trenutka...
Odlično drugo poluvreme, odnosno 4/4, donela je vrednu pobedu. Razlika očekivana, energija pri kraju vrhunska, kao i momci koji Partizan osećaju u srcu kao što su Zagorac i Veličković. Walden doktorska partija, Jaramaz solidan...

Neozbiljan pristup u prvom poluvemenu, odbrana amaterska, rotacije, skupljanja...greška do greške. Nedovoljno dobro pripremljen meč, Devin Williams razbucao Mosley...posle bilo bolje.

Tarik Phillip se još i dokazao, a u pitanju prosečan BCL igrač. Ali tako je kad se ne pristupi ozbiljno, srećom nije bilo skupo

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 09, 2019. 1:09 am

Moze to dosta bolje, posebno odbrana. Propusta ima, srecom i oni nisu kaznjavali u drugom poluvremenu. Najvaznije da smo probili malo tu Arenu. Fina brojka je ovo bila, bice jedna od vecih ove sezone.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Wed Oct 09, 2019. 1:54 am

Grba wrote:
Tue Oct 08, 2019. 10:07 pm
ne znam ko je odlučio da se (još uvek) ne dovodi bek
Isključivo Trinkijeri, sam protiv svih. Ne mogu se složiti s tobom da je to dobro, zapravo ima mnogo više tu lošeg nego dobrog. Koga god da dovedeš, potrebno mu je vreme, a ova zajebancija nas do tada može koštati nekog ozbiljnog kiksa. Naša 4 beka nisu clutch igrači, nisu pritom ni maštoviti, a najgore od svega ni konstantni. Mi smo večeras čak igrali sa 3, pošto je Paige opet imao jedan od svojih dana kad ima menstruaciju
non mollare mai

Sezione

Post by Sezione » Wed Oct 09, 2019. 2:18 am

Vi koji ste bili, kakvi su vam utisci iz Vila Promaje?

Grba

Post by Grba » Wed Oct 09, 2019. 7:03 am

Zna zabar sta radi.
I kiks je normalna stvar.
Mislim da Radetu i Jaramazu (i ostalima naravno) više znači jedna ovakva utakmica u kojoj iznesu tim do pobede nego pola sezone iza nekog gaudloka u kojoj ce tim igrati kako i taj igrac.
Da nam treba jos jedna opcija spolja se slazem, pre svega zbog Pedjza (jer da je on na nivou Voldena npr. -taj peti bek bi bio junior neki).
A raj novi igrac koji dodje, lakse ce se ukolpiti kad znas tacno sta ti treba.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Oct 09, 2019. 9:42 am

Bas dobro drugo poluvreme sinoc,prvo za zaborav...Rade kakvog nismo navikli sto se tice suta,a mene raduje sto je bio dobar i na skoku,mislim da on to mora prevashodno da radi i da brzo otvara kontre,a sut da bude na nekom pristojnom nivou,ovo veceras nije realno...Novica stvarno kapitenski i bas nam znaci ta njegova energija...Jare i Gorda po meni solidni,Wolden je majstorski sinoc odigrao i nije bilo ni potrebe za njihovim forsiranjem...za mene je jos uvek rano da se ocenjuju stranci,sem Tomasa za kog sam siguran da je dobro pojacanje,nisam se razocarao u Arta ni kad je bio los i pricalo se da je gotovo,jer mislim da ako se malo dovede u red da moze da nam pomogne...ono sto je meni problem je to da od pocetka sezone mislim da nam je Bircevic skroz nepotreban,ne znam sta to moze on da ponudi sto ne moze Novica...za mene bi idealno bilo da se doveo taj bek ili igrac 2/3,a bez Pejnersa...sto se tice Arene moze da prica svasta,ali za Eurokup ovo je super brojka,navijanje nije kao u Pioniru,ali bice bolje i siguran sam da ce biti i vise ljudi ako se nastavi sa pobedama

jupol

Post by jupol » Wed Oct 09, 2019. 10:30 am

Sto se Arene tice, iskreno sam ocekivao 3-4 hiljade vise ljudi. Za Bosketa je trebalo organizovati bolje. Ne mozes da odlucis da cutis prvu cetvrtinu kad ljudi ne znaju ni gde je koja frakcija, a neki ni sta se desilo. Treba se ugledati na Engleze. Oni puste sliku na semaforu, ide pesma, ceo stadion ustane, oda postu, lepo i dostojanstveno. U svakom slucaju ne mozemo da racunamo taj pocetak kao merilo za atmosferu. Ocekujem da inace bude slicno kao u II pol. Nije Pionir, ali bilo je ok.

Igra - 1/4 katastrofalna, odbrana nikakva, a i Turke je sralo prilicno (vrhunac ona trojka o tablu). Na kraju ispade da smo ih razbili sutem za 3, ali dobro, to nam bez Tomasa i jeste najjace oruzje. Markus me razocarao samo sto nije vise i hrabrije isao na sut. Za Jaramaza sam imao utisak da je premalo igrao, pa sam kukao sto ga ne uvodi. Na kraju vidim ipak 27 min. Rade i Novica odlicni. Volden jako lepo igra, odlicna tehnika i sut. Gordic isto vrlo koristan, napravio je par dobrih prodora i uneo sigurnost ekipi. Parahovski bolji nego pre, ali u odnosu na njega Mozli kao krila da ima :) Birc i dalje deluje kao da je zalutao.

2/0, to je najvaznije. Nadam se da ce Rasa biti spreman za Primorsku.

Posto vidim da se i cirlidersice uvode kao jedan od segmenata za analizu - solidno za pocetak sezone, videla se zelja, tehnika nesto slabija, uigranost ce doci kad bude najpotrebnija, a kondiciono takodje ima mesta za napredak.

Onom za muziku otkaz uruciti ne odmah nego proslog meseca, da vrati i ovu platu sto je dobio. Neka ide Grbi da pusta gramofon.

Misa Baksuz

Post by Misa Baksuz » Wed Oct 09, 2019. 10:55 am

Bio sam u Areni prvi put nakon famoznog Nolana Smitha i u prvom poluvremenu mi je sve ukazivali da je Arena prokleta za nas iz ne znam kojeg razloga ali bio sam u krivu.
Jako loše prvo poluvrijeme. Bez energije sa jako sporim defanzivnim kretnjama. Previše smo se uvlačili u reket i pomagali sa prvog pasa. Oni se raspucali i poprilično lagano stvorili 11 poena prednosti. Mislim da je u tim momentima Trinkijeri namjerno držao Arta u igri da ga dobije za drugo poluvrijeme iako je bio kriminalan na obe strane terena.
Odlika velikih trenera je da nešto promjene kada ne ide. U drugom poluvremenu totalno drugi Partizan. Agresivan u obrani, ruke aktivne na lopti i odlična kontrola defanzivnog skoka. A kad igraš takvu obranu naravno da se otvori i u napadu kao što se nama otvorilo. Rade fantastičan, tražio je loptu i preuzimao odgovornost uz Novicu. Razigravali su i Arta koji je u drugom poluvremenu prvi put izgledao kao dio ove ekipe. Falio je Tomas baš puno ali odlika velike ekipe je da pobjedjuje i bez najboljeg igrača.
Što se atmosfere tiče nikad to neće biti kao u Pioniru ali bez obzira na to bilo je jako lijepo ponovo biti dio najpismenije i najbolje košarkaške publike u Europi.
to die by your side is such a heavenly way to die

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 09, 2019. 11:01 am

Ko je gledao na TVu? Je li stvarno uvedena Kiss cam? :lol:

Dovla_

Post by Dovla_ » Wed Oct 09, 2019. 11:07 am

Pa bila je na poluvremenu gore na centralnom semaforu 😁.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 09, 2019. 11:10 am

Nisam to video. :D A jeste postalo glupavo, kao u NBA..

MMM

Post by MMM » Wed Oct 09, 2019. 11:25 am

Ne snimaju press za kiss cam, sto je dobro.

Utisak o mecu prvo poluvreme mnogo lose ocena 1,2 od 5, drugo 4,4/5. Vec ste lepo izanalizirali i igru i publiku pa ne bih imao sta da dodam. Nadam se da se okrecemo dalje i da se nece ponoviti prvo poluvreme u Kopru i Litvaniji.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 09, 2019. 1:03 pm

Sve mi manje jasna uloga Pejnersa, a nije da mi je pre toga nesto jasnija bila...

Locked