FK Crvena zvezda

Arhiva.

Moderator: Moderator

Monogamija

Re: FK Crvena zvezda

Post by Monogamija » Sat Aug 03, 2019. 6:06 pm

Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

dusan007

Post by dusan007 » Sat Aug 03, 2019. 6:11 pm

Gleda li ih ko, kakvi su?

Monogamija

Post by Monogamija » Sun Aug 04, 2019. 10:20 am

Dobiše 1-2. Ja ću večeras da ih pogledam malo, ali igrali su u izmešanom sastavu.

dusan007

Post by dusan007 » Sun Aug 04, 2019. 2:23 pm

Tomane nije prijavljen ni za 3. kolo i dvomec protiv Kopenhagena... Bruka i sramota kakvu smo transfer politiku odradili ovo leto...

Monogamija

Post by Monogamija » Sun Aug 04, 2019. 4:18 pm

Ovo sve bre sa staklenim nogama. Nespremni, povređeni, sve polovnjaci, a poslali smo jednog od najspremnijih igrača na pozajmicu (Jirka).

dusan007

Post by dusan007 » Mon Aug 05, 2019. 8:53 am

Danas u 12:00 u Nionu pocinje zreb za 4. kolo kvalifikacija za LS. Nadamo se dobrom ishodu ukoliko prodjemo Kopenhagen :)

JANG BOJS
SLAVIJA PRAG
MARIBOR/ROZENBORG
APOEL/KARABAG

Ne bih voleo Apoel nikako, zatom Slaviju, a najprizeljkivaniji protivnik po meni je pobednik duela Maribor vs Rozenborg.

Viduka

Post by Viduka » Mon Aug 05, 2019. 12:15 pm

Jang Boys?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Aug 05, 2019. 12:18 pm

Dule samo Jang Bojs u poslednjem pasusu nije pomenuo i njih izvuku. :D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 05, 2019. 12:52 pm

Ovo je po meri, naravno treba prvo proći sutra i sledeće nedelje Kopenhagen pa pričati o Jangerima, ali mislim da nam je lakši protivnik u završnoj fazi nego Salcburg prošle godine. Videćemo i šta nas čeka u LE ako ispadnemo od Kopenhagena.

EDIT: Ako ispadnemo u LE, čeka nas Riga/HJK Helsinki :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Aug 05, 2019. 1:45 pm

Ukoliko ispadne od Kopenhagena, Zvezda će za LE igrati protiv pobednika dvomeča Riga vs Helsinki.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 05, 2019. 1:52 pm

Dakle, nećemo igrati Evropu samo ako budemo neozbiljni. Imamo fenomenalnu priliku za ulazak u grupe.

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Aug 05, 2019. 2:21 pm

Monogamija wrote:
Mon Aug 05, 2019. 1:52 pm
Dakle, nećemo igrati Evropu samo ako budemo neozbiljni. Imamo fenomenalnu priliku za ulazak u grupe.
Pa realno, u najgorem slucaju Helsinki, koji ste prosli. Samo sami sebe mozete izbaciti.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 05, 2019. 2:25 pm

CikaZika wrote:
Mon Aug 05, 2019. 2:21 pm
Pa realno, u najgorem slucaju Helsinki, koji ste prosli. Samo sami sebe mozete izbaciti.
Mene najviše plaši izdanje u Helsinkiju. Jer ona kurcobolja pojedinaca se retko viđa.

B13

Post by B13 » Mon Aug 05, 2019. 2:39 pm

Još jedan dokaz koliko je bitna titula u ligi. Baš kanal treba biti pa da ne izvučeš bar Ligu Evrope. Na tom putu svi protivnici su liga ispod.

Monogamija

Post by Monogamija » Mon Aug 05, 2019. 3:37 pm

No da se mi vratimo sutrašnjem meču. Ne znam kako ide prodaja ulaznica, ali sve ispod 30.000 ljudi na ovakoj utakmici je ispod svih očekivanja. Kopenhagen za vikend igrao utakmicu u gostima u izmešanom sastavu, ali opet i taj izmešani sastav je zapravo 18 igrača koji konkurišu za prvih 11. Dakle, čeka nas jako težak dvomeč, čak mislim i da je teži od Salcburga jer su očekivanja ljudi porasla, veći je pritisak na igračima jer su pokazali da mogu i umeju da se nose i sa jačima od sebe. Svakako da treća sezona za redom u grupama nekog evropskog takmičenja je nešto što smo svi željno čekali i čemu smo se svi potajno nadali i kada smo se razvlačili sa Dinamom Tbilisi i sa Renom, Bordoom, Kairatom i ostalima. Kopenhagen je disciplinovana ekipa (čak bih rekao di imaju usađen nemački mentalitet), brza transformacija i tehnički potkovana ekipa sa nekoliko jakih individualaca koji mogu da reše situacije 1 na 1. Konkretni su u završnici i ne petljaju previše već situacije rešavaju što pre. Na poslednje dve utakmice parnjake pozadi su im činili Victor Nelsson i Sotirios Papagiannopoulos. Nelson je mlad ima 20 godina i njegovo neiskostvo može da nam bude velika prednost, posebno ako krene Pavkov od početka koji je dominantan u odnosu na pomenutog, dok je Papagiannopoulos dosta čvršći igrač, ali sporiji. Napred su u obe utakmice igrali sa dva špica N'Doye i Wind. Iskreno, opasni su obojica, pokretljivi i međusobno se dopunjavaju, pa dobro znaju da pomrse račune. N'Doye ima odličnu statistiku, na 201 utakmici 110 golova dok Wind na 44 utakmice 10 komada. Ono što ih krasi u odbrani, spoj mladosti i iskustva, to je identično u napadu, N'Doye 34 godine, Wind 20. Takođe, Pierse Sotiriou može da bude jako opasan, klasična 9. Centralni igrači i oko kojih se sve vrti su Zeca (kapiten) i Fischer. Igrači koji rade iz drugog plana i kojima nije strano da daju golove i da odapnu sa 25 metara, pri tom odlični tehničari i pravi kreatori. Po mom mišljenju, Bakula bi bio pravi igrač da ih zatvori, ne znam koliko će Jovančić moći obzirom na trenutn formu. Bekovi, svakako da treba razmišljati najpre o Oviedu kojeg treba napasti ili sa Gobeljićem ili Žuletom, nikako Degenek, ovaj prvi nek lomi noge to najbolje zna da radi, a ovaj drugi nek ga juri po celom terenu :D Šalu na stranu, mislim da će se pre Žule snaći i izaći na kraj sa njim nego Gobelja. Levi bek može biti ili Bengtsson ili Varela. Bengtsson nije neko ko se preterano zaleće u napad, ali učestvuje u kreaciji napada i ume da se uvuče iz drugog plana u gol šansu. Najčešće igraju u formaciji 4-4-2 koja prelazi u 4-4-1-1 gde Wind ide nazad ili u 4-3-3 gde se Fischer i Wind pomeraju na krila.

Svakako da očekujem pre Pavkova nego Boaćija, trenutna forma je na strani Pavkova, a i on je neko ko ume da se izgura sa dvojicom ako treba. Marin i Ivanić moraju biti na visini zadatka jer ako im kojim slučajem linije ostanu razmaknute imamo priliku da izađemo na kraj sa odbranom i da uđemo u šansu. Nisu preterano visoki izuzev Papagiannopoulos pa tako prekidi mogu da nam budu velika prednost, samo da zaobiđemo onu usranu pomoćnu igru od koje mi se diže svaka dlaka na telu. Voleo bih da vidim Kanjasa u znatno boljem izdanju i da bude dosta aktivniji u kreiranju napada.

Da se pobijemo sutra, pa neka ide život. AJMO CIGANIII !!!

Locked