Misliš da im neće porasti ambicije kada ga eventualno budu doveli?Viduka wrote: ↑Thu Oct 10, 2019. 1:25 pmAko se obistini da ce Murinjo u Tottenham, smatram da bi moglo nesto zanimljivo i potencijalno veliko da se izrodi iz toga. Dosao bi u formiran tim, pun kvalitetnih fudbalera i tim koji finansijski dobro stoji, a da pritom nema preterane ambicije. Misljenja sam da bi Tottenham bio idealna destinacija za Murinja.
Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: Engleska Premijer Liga
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Tajler Darden
Poketino hoće da ide ili ga teraju?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Brižni-ponovo napada
Ne mora da znači da je Mou izabrao Totenhem.
Inače,predsjednik Liona je pokušao da ga angažuje,ali ovaj je odbio jer je navodno već odlučio đe će.
Svi odmah govore da ide u Totenhem iako Poketino ima punu podršku od Levija.
S druge strane,ako su ipak zamazali oči navijačima,te odlučili da ga smijene cijenim da će prvi potez Specijalnog(ako on bude)biti tjeranje najiritantnijeg štoperskog tandema na svijetu.
Inače,predsjednik Liona je pokušao da ga angažuje,ali ovaj je odbio jer je navodno već odlučio đe će.
S druge strane,ako su ipak zamazali oči navijačima,te odlučili da ga smijene cijenim da će prvi potez Specijalnog(ako on bude)biti tjeranje najiritantnijeg štoperskog tandema na svijetu.
Pusti,pusti da te Mozli
- Monogamija
Pisali su da je prisustvovao nekoj skorašnjoj utakmici i da je šacovao ekipu. Sad dal je glasina, nem pojma.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
Nije liga takva da neko moze odmah da ocekuje titulu. Liga sampiona je lutrija i tu imaju podjednake sanse kao i vecina elitnih klubova. Ono o cemu ja pricam jeste sposobnost Murinja da "zategne" ekipu, da je napravi kompaktnijom. Prevashodno defanzivno.Monogamija wrote: ↑Thu Oct 10, 2019. 1:47 pmMisliš da im neće porasti ambicije kada ga eventualno budu doveli?Viduka wrote: ↑Thu Oct 10, 2019. 1:25 pmAko se obistini da ce Murinjo u Tottenham, smatram da bi moglo nesto zanimljivo i potencijalno veliko da se izrodi iz toga. Dosao bi u formiran tim, pun kvalitetnih fudbalera i tim koji finansijski dobro stoji, a da pritom nema preterane ambicije. Misljenja sam da bi Tottenham bio idealna destinacija za Murinja.
- Irriducibili
Nema nikakve logike da Murinjo preuzme Totenhem. Levi je poznat kao stipsa, a Posebni ide samo tamo gde se kasa razbija. Plus odlazi Eriksen, koji je mozak ekipe
non mollare mai
Svi znamo Murinjove pocetke kao samostalnog trenera, konkretno mislim na Porto i sta je tamo napravio. Porto sigurno nije bio medju finansijski jacim klubovima u Evropi, pa su opet napravili nestvaran uspeh. U Interu isto tako nije imao najbolje igrace, pa je opet napravio neverovatan uspeh. Inter se sigurno nije nadao tripleti. Snajder koji je bio mozak ekipe tog Intera, posle nikad nije uspeo da ponovi takve igre kao u toj 09/10 sezoni pod Murinjom. Milito je pored te 09/10 imao jos jednu dobru sezonu i to je to. I gomila drugih igraca iz tog Intera ima slicnu pricu. U eri Barselone igraci Intera sigurno nisu bili najbolji na svetu, a opet su ostvarili nestvaran uspeh. Tako da ne vidim razlog zasto nesto slicno ne bi uspeo da ponovi sa Tottenham-om.Irriducibili wrote: ↑Thu Oct 10, 2019. 6:22 pmNema nikakve logike da Murinjo preuzme Totenhem. Levi je poznat kao stipsa, a Posebni ide samo tamo gde se kasa razbija. Plus odlazi Eriksen, koji je mozak ekipe
Sto se tice Ericsena, ako je primera radi Real zainteresovan, ja bi upitao za zdravlje mladog Odegarda, koji igra nestvaran fudbal i polako izrasta u onu zverku od igraca, za koju se i mislilo da ce postati. Decko od 20 godina diriguje igrom Sosijedada ove sezone i prosto ga je milina gledati.
- Batica ubica
Misliš na tandem Vertongen-Alderveireld?Brižni-ponovo napada wrote: ↑Thu Oct 10, 2019. 1:58 pmNe mora da znači da je Mou izabrao Totenhem.
S druge strane,ako su ipak zamazali oči navijačima,te odlučili da ga smijene cijenim da će prvi potez Specijalnog(ako on bude)biti tjeranje najiritantnijeg štoperskog tandema na svijetu.![]()
Ako Murinjo dođe mislim da će obojica biti standardni, igrači po njegovoj meri
Mada ne verujem da će Murinjo u Totenhem, jer Totenhem neće tako lako pustiti Poketina.
Svakako bih voleo da se Posebni vrati u PL ali u neki klub koji mi je simpatičan
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
@ Viduka
Mnogo se toga promenilo od tada, Porto je tada igrao najlepši fudbal u Evropi, što je za kasnijeg Murinja nezamislivo. Iskreno sumnjam da ce on preuzeti bilo koji tim bez ogromnog budzeta, uloga stvaraoca mu je davna prošlost
Odegard jeste fantastičan, ali njega uveliko merkaju daleko izdašniji klubovi od Totenhema, Real ce to naravno iskoristiti i naplatiti, a pevci sa svojom politikom tu nemaju šta da traže
Mnogo se toga promenilo od tada, Porto je tada igrao najlepši fudbal u Evropi, što je za kasnijeg Murinja nezamislivo. Iskreno sumnjam da ce on preuzeti bilo koji tim bez ogromnog budzeta, uloga stvaraoca mu je davna prošlost
Odegard jeste fantastičan, ali njega uveliko merkaju daleko izdašniji klubovi od Totenhema, Real ce to naravno iskoristiti i naplatiti, a pevci sa svojom politikom tu nemaju šta da traže
non mollare mai
- Brižni-ponovo napada
Idemo po kiki i bronhi
Ozbiljna demontaza u 1/2,kakva 2 buzdovana imamo na CB
Nemojte zaboraviti da od 17:30 igraju Man Utd. i Liverpool!!!
Liverpul bez Salaha,vraca se Alison...kada pogledas sastav Junajteda nema mnogo nade