Domaće niže lige
Moderator: Moderator
Re: Domaće niže lige
Upisana bitna pobeda protiv podmlađene ali kompletne ekipe Barajeva! Vrlo važno za samopouzdanje. Nismo blistali, ali Bože moj!
Sutra u finalu derbi protiv Borče :) Svakako da motiva neće manjkati nijednima. Borča ima fenomenalnu petorku, koja je dugo na okupu: Šutuljić, Stjepanović, Vujović, Milošević, Drobnjak. U pitanju je 5 momaka koji su imali potencijal za mnogo više od prve srpske, ali iz različitih razloga nisu. Igraju vrlo brzu košarku, sa dosta šuteva u napadu i jako agresivnom odbranom. Iako im želim da budu apsolutni hit prve srpske, sutra im želim drugo mesto :)
Sutra u finalu derbi protiv Borče :) Svakako da motiva neće manjkati nijednima. Borča ima fenomenalnu petorku, koja je dugo na okupu: Šutuljić, Stjepanović, Vujović, Milošević, Drobnjak. U pitanju je 5 momaka koji su imali potencijal za mnogo više od prve srpske, ali iz različitih razloga nisu. Igraju vrlo brzu košarku, sa dosta šuteva u napadu i jako agresivnom odbranom. Iako im želim da budu apsolutni hit prve srpske, sutra im želim drugo mesto :)
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Startovala je i B liga.
Prvi favorit Radnicki KG dobio je Beovuk, a Raško Katić ubacio je 35pts.
Andrija Stevanovic 23.
Takodje, Zemun je dobio Zdravlje a moj ljubimac Marko Šinik 14 pts.
Prvi favorit Radnicki KG dobio je Beovuk, a Raško Katić ubacio je 35pts.
Andrija Stevanovic 23.
Takodje, Zemun je dobio Zdravlje a moj ljubimac Marko Šinik 14 pts.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
I Stevanovic je u KG-u?
Moj Krtolina 12 poena u porazu Beovuka..
BKK vodi 5 razlika 2 minuta do poluvremena.
BKK vodi 5 razlika 2 minuta do poluvremena.
Da da i on je u KG.
Mihailo se lepo snaso, fin debi... Mada je i tim takav, da ce imati prostora.
BKK je dobio kuci Konstantin.
Po mom mišljenju I favorit za ulazak uz Kragujevac.
U derbiju, Palanka je dobila Slogu +12.
Mihailo se lepo snaso, fin debi... Mada je i tim takav, da ce imati prostora.
BKK je dobio kuci Konstantin.
Po mom mišljenju I favorit za ulazak uz Kragujevac.
U derbiju, Palanka je dobila Slogu +12.
- Tajler Darden
Kad se setim kako je Muta forsirao Stevanovića... Beše i ona utakmica protiv Ritasa kad ga je gurao, kao da mu je sin.
To su bili dani.
To su bili dani.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
BKK je napravio tim za KLS.
Od poznatijih igraca, tu su stariji Lučić, Dunđerski sto je bio u FMP-u i Metalcu, Zarko Valjarević koji se smucao po KLS-u a sad se vratio iz Engleske i Aleksandar Pekar Petrovic koji se posle X godina vratio na Krst iz Proletera.
Od poznatijih igraca, tu su stariji Lučić, Dunđerski sto je bio u FMP-u i Metalcu, Zarko Valjarević koji se smucao po KLS-u a sad se vratio iz Engleske i Aleksandar Pekar Petrovic koji se posle X godina vratio na Krst iz Proletera.
Čestitam KK Riversu i Pecketu na pobedi u meču sa Žitko basketom u kvalifikacijama za Žućkovu levicu.
Hvala na čestitkama! Jako je lep osećaj pregrmeti prvu prepreku u takmičenju i ostati i dalje u igri. Želimo što dalje da stignemo, a dokle ćemo, ostaje da vidimo.
Utakmica je bila dosta neizvesna, Žitko je vodio na poluvremenu, u drugom delu nijedna ekipa nije uspevala da se odlepi do pred sam kraj, iako je veći deo vremena prednost bila na našoj strani.
Sinoć je i Žarkovo pobedilo Borču, tako da zasada u drugoj fazi smo mi, Slodes, Borac, Žarkovo i čekaju se pobednici duela Vizura/Torlak, Eko/Beko, Bambi/Barajevo i LAbasket/Obrenovac.
Utakmica je bila dosta neizvesna, Žitko je vodio na poluvremenu, u drugom delu nijedna ekipa nije uspevala da se odlepi do pred sam kraj, iako je veći deo vremena prednost bila na našoj strani.
Sinoć je i Žarkovo pobedilo Borču, tako da zasada u drugoj fazi smo mi, Slodes, Borac, Žarkovo i čekaju se pobednici duela Vizura/Torlak, Eko/Beko, Bambi/Barajevo i LAbasket/Obrenovac.
Rekao bih da je pao ozbiljan bojkot kupa od strane mnogih ekipa:
Eko Sport - Beko 90-43
Sa druge strane
La Basket dobio u neizvesnoj utakmici Radnički Obrenovac.
Čeka se još "predstavnik Barajeva" u petak i Vizura/Torlak večeras.
Eko Sport - Beko 90-43
Sa druge strane
La Basket dobio u neizvesnoj utakmici Radnički Obrenovac.
Čeka se još "predstavnik Barajeva" u petak i Vizura/Torlak večeras.
Je l to obaveza ove sezone da se igraju kvalifikacije za kup?
Za 1MRLC jeste, u suprotnom 600 evra kazna. Inace greska je bila na sajtu ipak je Beko dobio Eko onom razlikom :)
A Torlak slavio u Vizuri 112-94. Za ocekivati je da Barajevo uzme to 8 mesto. Videćemo gde će nas dalje žreb odvesti, odnosno koga će dovesti nama :)
A Torlak slavio u Vizuri 112-94. Za ocekivati je da Barajevo uzme to 8 mesto. Videćemo gde će nas dalje žreb odvesti, odnosno koga će dovesti nama :)
Je l to mali Gaja igra za Riverse? Pretpostavljam da malo igra, kakav je?
Dada i on je jedan od novih momaka u timu, upravo smo danas uradili fotku za promociju njegovu :) Iskreno nisam ga puno video, trenira sa seniorima i u borbi je za 12, igrao je dosta u pripremnoj prosle nedelje protiv Beka ali nisam bio, a sada u kupu je bio u protokolu. S obzirom da imamo dosta igrača koji će propustiti prvo kolo, mislim da će dobiti finu priliku u nedelju.
Planiran je za jednog od nosioca omladinske selekcije. Tako da čim ga malo više vidim preneću utiske. Znam da je trener jako zadovoljan i sa njim i sa Jocom (Stojanovićem), obojica su došli na Daretovu preporuku i mislim da će dobijati prostora tokom sezone
Planiran je za jednog od nosioca omladinske selekcije. Tako da čim ga malo više vidim preneću utiske. Znam da je trener jako zadovoljan i sa njim i sa Jocom (Stojanovićem), obojica su došli na Daretovu preporuku i mislim da će dobijati prostora tokom sezone