by Batica ubica » Sat Apr 16, 2022. 8:52 pm
Ovako je trebao da se igra prethodni derbi. Neutralisali smo cigane skroz, šansu nisu napravili.
Jevtović po meni najbolji na terenu, dobio je dosta duela, oduzeo dosta lopti, prava energija, mirnoća u pasu. Zdjelar bolji nego prethodni put, Jevtović mu je pravi parnjak.
Iznenađujuće dobra partija Miletića eto i njega jednom da pohvalim. Vujačić takođe solidan, ni Pavkov ni Ohi se nisu videli pored njih dvojice.
Pohvale i za bekove, Miljković sem one situacije gde nije do kraja zagradio Rodića jako dobar. Čaki takođe dobar prvo, Lutovac je solidno odradio drugo s obzirom da je igrao levog beka.
Menig najbolji u napadu, bio je konkretan, namestio šansu Terziću. Napravio im je najviše problema.
Terzić promašio jedinu šansu na utakmici, imao je neke greške i generalno loša njegova utakmica.
Rikardo non stop sa čovekom na leđima, okrenuo je i Dragovića i Erakovića par puta ali nije imao nikog da mu gurne loptu.
Nadam se da se Milošu Jojiću neće produžiti ugovor.
Stanojeviću zameram izmene koje su bile užasne. Lazar i Natho su morali u 65' i da se pojuri pobeda. Ovako izgledalo je kao da je menjao čisto da bi menjao.
Pristup utakmici ne mogu da mu zamerim preterano, kvalitetniji su od nas i da smo se otvorili ko zna kako bi prošli. Bilo bi jako ružno pljuvati trenera koji je sa limitiranom ekipom napravio jako dobre stvari ove sezone.
Šanse za titulu su na mimimumu minimuma. Mislim da jedino možemo da se nadamo da Lazetić sa TSCom u sledećem kolu napravi čudo i dobije cigane. Ako ništa, i dalje smo koliko toliko konkurentni a to nije bio slučaj u zadnje 4 sezone.
Nisam čiko, nisam čiko ja!